Tüp Bebek Merkezleri Yok mu Ankara da Tüp bebek yaptırıp çokkk memnun kalan kafam karmakarışık 😭

aysunayy

Can kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
14.831
16.267
823
42
Merhaba herkese.. 2 başarısız aşılama. 2 tüp bebek denemesinden sonra kızımı kucağıma aldım şu an 6 yaşında. Dondurulmuş embriyolarım vardı 2 tane 2 yyıl önce denedik malesef pozitifi sonucu aldıktan 1 hafta sonra gittiler... İstanbulda gittiğim merkezden çok memnundum ancak hem kalma yeri sıkıntısı hem uzaklık vs derken oradan vazgeçmek zorunda kaldım... Şu an ankaradan merkez doktor arayışınndayım.. Ama hiç bir fikir sahibi olamadım . Lütfen gidip çok memnun olduğunuz merkezleri yazabilir misiniz lütfennn

Bahçeci mi __ nova art mı__ anatolia mı__ memorial mi__ medica mı__hrs mi ?????? Hafi arkadaşlar yok mu yardımcı olacak

ben hrs de murat sönmezere yaptırdım ne doktordan ne merkezden hiç memnun kalmadım transfer sonucum negatif oldugu için değil memnun kalmamam. Eğer merkezden memnun kalsaydım negatifi görsem bile canları sağolsun kader kısmet derdim ama öyle değil

Son düzenleme:
Ama arkadasim anatolia diye bir yer varmiş eşi azosperm oldugu halde 2.yi geçen aralıkta kucaklarına aldılar Bilsem ilk oraya giderdim

Ama arkadasim anatolia diye bir yer varmiş eşi azosperm oldugu halde 2.yi geçen aralıkta kucaklarına aldılar Bilsem ilk oraya giderdim
Çok teşekkür ederim canım çok zor ya gerçekten karar vermek.. Sen nerede yaptırdın acaba hamilesin galiba sağlıklıca gelsin kuzumm

Anatoliada benimde tanıdığım bir cift vardi bebekleri oldu bende telefonla tedavi ücretini sordum normalde 10 bin tl ama yaşımdan dolayi 20 bin tl tutacağı soylendi

Anatoliada benimde tanıdığım bir cift vardi bebekleri oldu bende telefonla tedavi ücretini sordum normalde 10 bin tl ama yaşımdan dolayi 20 bin tl tutacağı soylendi
Kaç yaşındasınız... İlaçsız 10bin dir fiyatı değil mi

Çok teşekkür ederim canım çok zor ya gerçekten karar vermek.. Sen nerede yaptırdın acaba hamilesin galiba sağlıklıca gelsin kuzumm
Çok teşekkür ederim amin cümlemizin . Ben ankaradan sonra istanbula gittim denemeye otajinemed- fatih öğüç ilk seferde pozitifi gördüm. İkizlerim yolda. Darısı başiniza inşallah

Ah keşke İstanbula gidebilsem kalacak yerle parası çok fazla geliyor bize Bi de kızım var ankarada annem vakar istanbulda o da zor

canım evet konaklama masrafı olunca fiyat artıyor. ama sen ankarada yaşıyorsan yanlış anlamadıysam eyer ankara bahçeciyle de görüşebilirsin

canım evet konaklama masrafı olunca fiyat artıyor. ama sen ankarada yaşıyorsan yanlış anlamadıysam eyer ankara bahçeciyle de görüşebilirsin
Orası nasıl memnun kaldınız mı.. Ankarada yaşamıyorum ama annem orada sakin ve rahat olur yani. Ama işte tek problem merkeze karar vereemdim

Baskent universitesi gogsen hoca. Ben ve 3 arkadasim bebeklerimizi orda aldik kucagimiza. Benim iki farkli yerlerde 4 negatifim var. 5. Baskentte negatif oldu ama doktorumdan cok memnundum ve guvenim tamdi 6. Da orda yaptirdim cok sukur oglumu aldim kucagima.

canım ben ankaradaki merkezi bilmiyorum ama selen hanım istanbul merkeden gitti onun adını duymuştum. Bahçeci merkezini sorarsan genel olarak başarılı bir merkez

mehmet hocayı düşünüyorum. boş yumurta ve yumurta rezerv azlığı önerirmisiniz bu konuda.

canım ben ankaradaki merkezi bilmiyorum ama selen hanım istanbul merkeden gitti onun adını duymuştum. Bahçeci merkezini sorarsan genel olarak başarılı bir merkez
Araştırıyorum canım çok sağol.. Novaart ı eledim son zamanlarda çok kötü yorumları var.. Bahçeci Selen hanımı araştıracağım birde genart kaldı ordA da Aysun baltacı yı övmüşler

Özel ankara tup bebek merkezi cem akarsu iki denemede pozitif Rabbime sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…