Çok teşekkür ederim canım çok zor ya gerçekten karar vermek.. Sen nerede yaptırdın acaba hamilesin galiba sağlıklıca gelsin kuzummAma arkadasim anatolia diye bir yer varmiş eşi azosperm oldugu halde 2.yi geçen aralıkta kucaklarına aldılar Bilsem ilk oraya giderdim
Anatoliada benimde tanıdığım bir cift vardi bebekleri oldu bende telefonla tedavi ücretini sordum normalde 10 bin tl ama yaşımdan dolayi 20 bin tl tutacağı soylendiAma arkadasim anatolia diye bir yer varmiş eşi azosperm oldugu halde 2.yi geçen aralıkta kucaklarına aldılar Bilsem ilk oraya giderdim
Anatolia negatifim var. Gürgan Klinik te pozitif gördüm.Bahçeci mi __ nova art mı__ anatolia mı__ memorial mi__ medica mı__hrs mi ?????? Hafi arkadaşlar yok mu yardımcı olacak
Kaç yaşındasınız... İlaçsız 10bin dir fiyatı değil miAnatoliada benimde tanıdığım bir cift vardi bebekleri oldu bende telefonla tedavi ücretini sordum normalde 10 bin tl ama yaşımdan dolayi 20 bin tl tutacağı soylendi
2 tüp bebek denedim 1.cisi gürgan da ve negatidti orayı istemiyorum artıkAnatolia negatifim var. Gürgan Klinik te pozitif gördüm.
Benimde Anatolia ilkti. Nasip işi biraz da inşallah hayırlı olana yönelirsin.2 tüp bebek denedim 1.cisi gürgan da ve negatidti orayı istemiyorum artıksizin de anatolia da nnegatşfmiş kafam çok karışık
Çok teşekkür ederim amin cümlemizin . Ben ankaradan sonra istanbula gittim denemeye otajinemed- fatih öğüç ilk seferde pozitifi gördüm. İkizlerim yolda. Darısı başiniza inşallahÇok teşekkür ederim canım çok zor ya gerçekten karar vermek.. Sen nerede yaptırdın acaba hamilesin galiba sağlıklıca gelsin kuzumm
Orası nasıl memnun kaldınız mı.. Ankarada yaşamıyorum ama annem orada sakin ve rahat olur yani. Ama işte tek problem merkeze karar vereemdimcanım evet konaklama masrafı olunca fiyat artıyor. ama sen ankarada yaşıyorsan yanlış anlamadıysam eyer ankara bahçeciyle de görüşebilirsin
Merhaba herkese.. 2 başarısız aşılama. 2 tüp bebek denemesinden sonra kızımı kucağıma aldım şu an 6 yaşında. Dondurulmuş embriyolarım vardı 2 tane 2 yyıl önce denedik malesef pozitifi sonucu aldıktan 1 hafta sonra gittiler... İstanbulda gittiğim merkezden çok memnundum ancak hem kalma yeri sıkıntısı hem uzaklık vs derken oradan vazgeçmek zorunda kaldım... Şu an ankaradan merkez doktor arayışınndayım.. Ama hiç bir fikir sahibi olamadım . Lütfen gidip çok memnun olduğunuz merkezleri yazabilir misiniz lütfennn
mehmet hocayı düşünüyorum. boş yumurta ve yumurta rezerv azlığı önerirmisiniz bu konuda.Baskent universitesi gogsen hoca. Ben ve 3 arkadasim bebeklerimizi orda aldik kucagimiza. Benim iki farkli yerlerde 4 negatifim var. 5. Baskentte negatif oldu ama doktorumdan cok memnundum ve guvenim tamdi 6. Da orda yaptirdim cok sukur oglumu aldim kucagima.
Araştırıyorum canım çok sağol.. Novaart ı eledim son zamanlarda çok kötü yorumları var.. Bahçeci Selen hanımı araştıracağım birde genart kaldı ordA da Aysun baltacı yı övmüşlercanım ben ankaradaki merkezi bilmiyorum ama selen hanım istanbul merkeden gitti onun adını duymuştum. Bahçeci merkezini sorarsan genel olarak başarılı bir merkez
Özel ankara tup bebek merkezi cem akarsu iki denemede pozitif Rabbime sukurMerhaba herkese.. 2 başarısız aşılama. 2 tüp bebek denemesinden sonra kızımı kucağıma aldım şu an 6 yaşında. Dondurulmuş embriyolarım vardı 2 tane 2 yyıl önce denedik malesef pozitifi sonucu aldıktan 1 hafta sonra gittiler... İstanbulda gittiğim merkezden çok memnundum ancak hem kalma yeri sıkıntısı hem uzaklık vs derken oradan vazgeçmek zorunda kaldım... Şu an ankaradan merkez doktor arayışınndayım.. Ama hiç bir fikir sahibi olamadım . Lütfen gidip çok memnun olduğunuz merkezleri yazabilir misiniz lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?