• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Yok mu Ankara da Tüp bebek yaptırıp çokkk memnun kalan kafam karmakarışık 😭

Bende berfu hanımda olmayı düşünüyorum Kasım adetimle aslında kafamda İstanbul cem bey var ama orası bana çok uzak 850km git gel problem olacak bende Ankara'ya gideyim diyorum orası 400 km hem maddi açıdan hem yipranmayim diye labaratuvar kalitesi aynıymış sasanirsam
Ben cok memnun kaldım berfu hocamdan..Hic riske atmıyor garantiye alip oyle başlıyor herseye..

Ben cok memnun kaldım berfu hocamdan..Hic riske atmıyor garantiye alip oyle başlıyor herseye..
Araştırdığım kadarıyla genelleme iyi yorum yapmış muayene ücreti nekadar birde tedavi süresince toplam kaç defa gitmek gerek daha önce bir denemem var süreci azda olsa biliyorum ama mesela ilaç olarak ne verdi ne kadar tuttu rahim dinlendirme oldumu kaç yumurta falan hepsini öğrenmek iyi olur benim için kusura bakmayın çok sordum ama birebir tedavi olandan öğrenmem iyi olacak

Haklısınız kim nerede pozitif aldıysa o merkeze iyi diyor önce rabbim izin verirse tabi bizlerde araştırmayı birakmsmsk gerek Dr ve labaratuvar in en iyisi olması için çabalıyorum yumurta ve sperm saglikliysa rabbimde nasip ettiyse zamanı geldiyse pozitif göreceğiz inşallah stres çok etken diye benimde eşim işi bıraktı elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz şuan gerisi taktir ilahi inşallah tutar bebi

Haklısınız kim nerede pozitif aldıysa o merkeze iyi diyor önce rabbim izin verirse tabi bizlerde araştırmayı birakmsmsk gerek Dr ve labaratuvar in en iyisi olması için çabalıyorum yumurta ve sperm saglikliysa rabbimde nasip ettiyse zamanı geldiyse pozitif göreceğiz inşallah stres çok etken diye benimde eşim işi bıraktı elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz şuan gerisi taktir ilahi inşallah tutar bebisiniz
İnş tutar siz nereye gidiyosunuz kaçınvı denemeniz

Araştırdığım kadarıyla genelleme iyi yorum yapmış muayene ücreti nekadar birde tedavi süresince toplam kaç defa gitmek gerek daha önce bir denemem var süreci azda olsa biliyorum ama mesela ilaç olarak ne verdi ne kadar tuttu rahim dinlendirme oldumu kaç yumurta falan hepsini öğrenmek iyi olur benim için kusura bakmayın çok sordum ama birebir tedavi olandan öğrenmem iyi olacak
İlk muayeneye gittik sobra toplamaya kadar 5 6 kez gittik..6 yumurta toplandı 3 u dollendi 1 tanesi de blast oldu ve donduruldu. 1 ay rahim dinlendirme yapıldı ve dun transferim oldu..

İlk muayeneye gittik sobra toplamaya kadar 5 6 kez gittik..6 yumurta toplandı 3 u dollendi 1 tanesi de blast oldu ve donduruldu. 1 ay rahim dinlendirme yapıldı ve dun transferim oldu..
Hadi hayırlısıyla inşallah. Zamanı gelmiş olsun ve kucağına al bebeğini.bol şans

Hangi sehirdesiniz ?

ben hrs de murat sönmezere yaptırdım ne doktordan ne merkezden hiç memnun kalmadım transfer sonucum negatif oldugu için değil memnun kalmamam. Eğer merkezden memnun kalsaydım negatifi görsem bile canları sağolsun kader kısmet derdim ama öyle değil
Pınar merhaba bende aynı doktora gidiyorum sen neden memnun kalmadın

ben hrs de murat sönmezere yaptırdım ne doktordan ne merkezden hiç memnun kalmadım transfer sonucum negatif oldugu için değil memnun kalmamam. Eğer merkezden memnun kalsaydım negatifi görsem bile canları sağolsun kader kısmet derdim ama öyle değil

Bende hrs de yapmıştım, Tarik Aksu da ve ne hastane den nede doktordan memnun kalmıştım 😔

aysunayy aysunayy Ankara başkent Uni. Hastanesinde Göğüșen Önalanı tavsiye ederim. Kendim orda yaptım çok memnun kalmıştım.

Ben bahceci berfu hocada basladim transferimin 4.gunu 🙏

Bende doğu ya taşındığım için tekrar başkent de yapma fırsatım olmadı. Diyarbakır bahceci de yaptım.
2017 ve 2020 tedavilerimden 2 oğlum oldu elhamdülillah. Darısı size bekleyen çabalayan herkese. Bu mübarek günde Rabbim hasret çeken herkese nasip etsin

Başkent hastanesı Hulusı Bülent Zeyneloglu tek adres dıyorum sebepsız ınfertılıte ıle 7 yıl hamıle kalamadım ılk tüp bebek denemesınde bebegım oldu cok şükür tek tavsıyem o olur ondan önce gıttıgım merkezlerı hıc yazmıyorum para tuzagıydılar maalesef
Merhaba tekrar malesef.bahceci deneyimim kotu sonuclandi :(
Acaba kac yumurtaniz toplandi kacinci gune ilerlediler

Back