Sumuz buraya yumruk havaya
Sumuz hastanede olup olmadığını anlamak zor değil yazmıştın ee nasıl anlıcak ölüyorum meraktan
Yorumların hepsini okumaya çalıştım ama pek bir şey anlamadım.Konu sahibi galeyana getirilmeye çalışılmış buraya kadar tamam da.En baştan beri bir aydır konuştuğu çocuk aslında konu sahibinin eski sevgilisi miymiş?İntikam için mi yapmış?Konu sahibi bu almanyaya gidicek olan çocukla hiç webcam açmamış mı?Ne karışık işler.Dallastan beter.Her gün yeni yeni komplolar görüyorum bu sitede.Herkese karşı bir şüphecilik geliştirdim valla
Çok iğrenç günler geçirdim ama bu tür bi iğrençliğide ilk defa gördüm. Üzülmemek elimde değil sinirden-üzüntüden ağrılar girdi heryerime.
kk çok işe yarıyor geçen de birisinin evli olup olmadığına bakılmıştı
şimdi de hastane de olup olmadığına
e-devlet gibi oldu burası
Sumuz buraya yumruk havaya
Sumuz hastanede olup olmadığını anlamak zor değil yazmıştın ee nasıl anlıcak ölüyorum meraktan
kk çok işe yarıyor geçen de birisinin evli olup olmadığına bakılmıştı
şimdi de hastane de olup olmadığına
e-devlet gibi oldu burası
Çok iğrenç günler geçirdiysen, çok iğrenç günler geçirmiş gibi davran ve o çocuklarla görüşme bir daha.
Kızma bana, hakaret olarak algılama da, kendine gelmen, silkinmen için söylüyorum bunları.
Sen daha fazla o insanlara prim vermeye devam edersen, adamların seni salak yerine koymakta haklı olduğunu düşüneceğim.
Hayır 1 aydır konuştuğum eski sevgilim değil. Almanyaya gidicek olan çocuk benim sevgilim ve şuan kuzenleri kaza yaptı yoğun bakımda diyolar gerçek olup olmadığını konuşuyoruz
Görüşmem bidaha zatenOnun hakkında bişileri bilmekte istemiyorum artık.
Şuan tek amacım bigün bana yazması ve yalanlarına inanmadığımı tek tek yüzüne vurmak. Hoş pek umrunda olmaz ama şuan ellerimle gebertmek istiyorum onu !
Hepsi yalan.sana almanca yazilar erkk arkadasin tarafindan soylenilecek yazilar geliyo sonra sergio cikio o yaziyi yazmis olamaz 3 gun once kaza yapti diyor.o zaman bu yaziyi kim yazdi sergio alman ise almancasi bu kadar berbat olmaz.kimse yogunbakima girmeden face sifresni veripte ben yogunbakmdayken sende faceden duyuru yap demez.rkimsenin kuzeni de bende dahil kuzenim hastanede uogunbakimda olcak ben onun faceden arkadadlatiyla konuscam aklima gelmez.camera acmaz.sana verilen hastane adi bile yanlis bunlar googleden ceviri yapip sana yaziyolar yoksa alman insan bir hastane ismini bilmez mi.bir de numara vermiolar ailesinle gorusturmuyorlar.hepsi yalan inanmayin.
Bana almanca yazan erkek arkadaşımın kuzeni alman değil ama ismi sergio bide bu var düşündükçe iyce saçma şeyler çıkıyo işin içinden.
Artık inanmıyorum zaten umarım bigün çıkıp gelir ' ben iyileştim' diye 'keşke ölseydin' diyesim var
Ha o zaman problem edilcek bir şey yok.Gerçek olmadığı o kadar belli ki.Yoğun bakımda olan insanın arkadaşı onun facebook hesabına niye girsin hadi girdi diyelim niye seninle kavga etsin sana X ztn nişanlı desin.Her yönden kolpalık kokuyor bu olay.Benim arkadaşım da zamanında bir ay yoğun bakımda kaldı,face şifresini bilenler vardı ama kimse kalkıp da onun faceine girip sağa sola bilgi vermeye çalışmadı.Sadece yakın çevreyi telefon yoluyla bilgilendirdiler.
Bence bu kadar takma.Bir ay o kadar kısa bir zaman ki sinirlendiğine değmez.Aksine sevin ki kısa bir zamanda ne denli şerefsiz olduğunu belli etmiş.Verilmiş sadakan varmış ya bu insanın gerçek yüzünü daha sonradan anlasaydın?Çok diil 10 güne o çocuğun adını bile unutursun garanti veriyorum.
Haklısın umarım dediğin gibi olur onunla ilgili herşeyi unutmak istiyorum. Çok arkadaşım uyardı beni bırak şunu diye ama dinlemedim.
Benim 2 yıllık ilişkim bitti nişanlıydım.. o sırada kendimi boşlukta hissedip yaptım böyle bişeyi sanırım