Yoğun bakımdaymış, ya doğruysa?

Her halükarda birileri seni aldatmış farkında mısın?Hala neyin çabasındasın, kapat gitsin.

Sumuz buraya yumruk havaya

Sumuz hastanede olup olmadığını anlamak zor değil yazmıştın ee nasıl anlıcak ölüyorum meraktan

valla benim sumuzu bekleyecek gücüm kalmadı,zaten bu hikayede beyin hücrelerimden bir kaçını yitirdim

konu sahibi İnşallah üzüntün geçer ve bu erkek arkadaş sayfasını bir daha açmamak üzere kapatarsın.pis bi şakanın içindesin zannımca.

Son düzenleme:

Hayır 1 aydır konuştuğum eski sevgilim değil. Almanyaya gidicek olan çocuk benim sevgilim ve şuan kuzenleri kaza yaptı yoğun bakımda diyolar gerçek olup olmadığını konuşuyoruz

Çok iğrenç günler geçirdim ama bu tür bi iğrençliğide ilk defa gördüm. Üzülmemek elimde değil sinirden-üzüntüden ağrılar girdi heryerime.

Çok iğrenç günler geçirdiysen, çok iğrenç günler geçirmiş gibi davran ve o çocuklarla görüşme bir daha.
Kızma bana, hakaret olarak algılama da, kendine gelmen, silkinmen için söylüyorum bunları.
Sen daha fazla o insanlara prim vermeye devam edersen, adamların seni salak yerine koymakta haklı olduğunu düşüneceğim.

Hepsi yalan.sana almanca yazilar erkk arkadasin tarafindan soylenilecek yazilar geliyo sonra sergio cikio o yaziyi yazmis olamaz 3 gun once kaza yapti diyor.o zaman bu yaziyi kim yazdi sergio alman ise almancasi bu kadar berbat olmaz.kimse yogunbakima girmeden face sifresni veripte ben yogunbakmdayken sende faceden duyuru yap demez.rkimsenin kuzeni de bende dahil kuzenim hastanede uogunbakimda olcak ben onun faceden arkadadlatiyla konuscam aklima gelmez.camera acmaz.sana verilen hastane adi bile yanlis bunlar googleden ceviri yapip sana yaziyolar yoksa alman insan bir hastane ismini bilmez mi.bir de numara vermiolar ailesinle gorusturmuyorlar.hepsi yalan inanmayin.

Simdi okudum.. 10 dakika engelim oldugu icin buraya yaziyorum.. Madem öyle bir durum var unut gitsin ... Zaten akilli mantikli biri olsa böyle oyunlar yapmazdi..

Görüşmem bidaha zaten Onun hakkında bişileri bilmekte istemiyorum artık.
Şuan tek amacım bigün bana yazması ve yalanlarına inanmadığımı tek tek yüzüne vurmak. Hoş pek umrunda olmaz ama şuan ellerimle gebertmek istiyorum onu !

Hayır 1 aydır konuştuğum eski sevgilim değil. Almanyaya gidicek olan çocuk benim sevgilim ve şuan kuzenleri kaza yaptı yoğun bakımda diyolar gerçek olup olmadığını konuşuyoruz

Ha o zaman problem edilcek bir şey yok.Gerçek olmadığı o kadar belli ki.Yoğun bakımda olan insanın arkadaşı onun facebook hesabına niye girsin hadi girdi diyelim niye seninle kavga etsin sana X ztn nişanlı desin.Her yönden kolpalık kokuyor bu olay.Benim arkadaşım da zamanında bir ay yoğun bakımda kaldı,face şifresini bilenler vardı ama kimse kalkıp da onun faceine girip sağa sola bilgi vermeye çalışmadı.Sadece yakın çevreyi telefon yoluyla bilgilendirdiler.

Bence bu kadar takma.Bir ay o kadar kısa bir zaman ki sinirlendiğine değmez.Aksine sevin ki kısa bir zamanda ne denli şerefsiz olduğunu belli etmiş.Verilmiş sadakan varmış ya bu insanın gerçek yüzünü daha sonradan anlasaydın?Çok diil 10 güne o çocuğun adını bile unutursun garanti veriyorum.

Bana almanca yazan erkek arkadaşımın kuzeni alman değil ama ismi sergio bide bu var düşündükçe iyce saçma şeyler çıkıyo işin içinden.
Artık inanmıyorum zaten umarım bigün çıkıp gelir ' ben iyileştim' diye 'keşke ölseydin' diyesim var

Yazmayayım dedim ama hakikaten dayanamadım...
Uzun yıllar boyunca online oyun sitelerinden birinde denetleme görevindeydim, neler gördüm geçirdim tahmin bile edemezsiniz.
Ne felaket senaryoları, ölüp ölüp 2 ay sonra dirilenler, kalp ameliyatı olup da yoğun bakıma laptopla girenler, cezaevine girip oradan yazanlar, kaza ardına kaza geçirenler, annesini senede 5-6 defa kaybedenler, güya aranan hatta kıtalar arasına 3 saatte yolculuk yapan ve başka bir kıtadan yazanlar...

Siberalemde en çok başvurulan dikkat çekme ve sevilme arzusunu giderme yolunda kullanılan yalanlardan biri 'kaza' geçirmektir...
Artık gözümle görsem inanamayacak durumdaydım, ta ki gerçek bir olaya denk gelene kadar.
Aksine bu sefer kimse konuşma ihtiyacı duymadan, yerel haber platformlarından birkaçının linkini attılar, fotoğraflarla beraber.
O gün yıllarca emek ettiğim yeri bırakıp gittiğim gündür.
Yalanlara alışınca insanlığımı kaybettiğimi farkettim çünkü.

Eğer bu durum da gerçek olsaydı inanın kimse size açıklama yapmazdı, teknoloji çağındayız, tek bir paylaşımla doğruluğu ispatlanırdı.
Boş yere kuruntu edip, üzülüyorsunuz.
Derin bir uyku çekin, birkaç gün sonra yoğun bakımdan çıkan kazazede yalanlara devam edecek, daha da gerçeklik katmaya çalışacaktır.
Kanmayın!

sen bıde bır gun çıkıp gelmesını beklıyceksın ya bırak kurtul şu aptaldan daha hala gelcekte şöle dicem böle dıcem sen reelindede zarar görmeyımı beklıyosun böylesınden herşey beklenır

Bunların hepsini anladım zaten canım sırf bana haber vermek için girilmiş faceye ben neden anlamadım bunu salakmıyım neyim !
Belliki almanyada iş kurmak zor gelmiş oturmuşlar eğlence aramışlar.

Ah canim yaaa cok kücüksün sanirim hemen inanmissin söylediklerine :)
Birkere o almanca yazdigindan süphelenmeliydin.
hani yazmis ya, "Beni Sevdigini sIkca söyle, birgün gelir söylemek icin beni bulamiyabilirsin" gibi birsey, ilk sayfada yazmistin simdi kopyaliyamicam,
böyle bisey yazan adam ertesi gün kaza yapiyor öylemi vah vah,
ermis gibi sanki.
Ayrica kuzenleride onun facesine girip seni haberdar edecek,
o aradada vay nisanliymis onu söyliyecekler,
cok tuhaflar, cocuk gibi oyun oynuyorlar resmen,
ayrica sunuda söylemeliyimki, sevgilinin almanyada olduguna bile inanmiyorum acikcasi,
Öyle hop diye ertesi günü almanyaya gidilmiyor canim, davet edilmis olmasi lazim

Ha birde madem almanyadaymis, ve kuzenleride almanyadaymis,
hangi sehirde olduklarini buraya yazarmisin,
internetten bakiyim gazete haberlerine, böyle bir kaza olmusmu diye :)
ama olmadigina cok eminim tabiki

bu yazismalar bana cok komik ve cocuksu geldi
bunuda söylemeden gecemicem

Haklısın umarım dediğin gibi olur onunla ilgili herşeyi unutmak istiyorum. Çok arkadaşım uyardı beni bırak şunu diye ama dinlemedim.
Benim 2 yıllık ilişkim bitti nişanlıydım.. o sırada kendimi boşlukta hissedip yaptım böyle bişeyi sanırım

Düşündüm de,Ben senin yerinde olsam,onlar bana yazdığında onlara cevap veririm.
Hadi ya, vah vah tüh tüh derim. Ta ki o yoğun bakımdaki kişi gelip sana ben iyileştim diyene kadar.
İşte o gün derdim ki , "bugüne kadar ki dialogları benimle eğlenmek için yaptın ama, inan bana ben seninle eğlendim çok yazık.
Bir gün gerçekten kaza geçirdiğinde, bugün seninle neden eğlendiğimi anlarsın." yazardım.

Aynen boşluktandır.Kızlar lütfen sadece webcamde görüştüğünüz kişilere bağlanıp kalmayın.Aşk dokunarak,koklayarak olur.Sen onun sinirliyken nasıl baktığını,kahkahasını,ses tonunu,telaffuz edemediği kelimeleri,saçlarının güneşte ne renk aldığını,ellerinin sıcak mı soğuk mu olduğunu bilmeden ona aşık olamazsın.Sadece kendini kandırmış aşkın yerini saçmalıklarla doldurmuş olursun.Sanal aşk diye bir şey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…