Yoğun bakımdaymış, ya doğruysa?

Haklısın canım. Şimdi bana biri gelip 'eski sevgilin kaza geçirdi durumu çok kötü yoğum bakımda' dese ben hemen sorarım durumu nasıl, çok mu kötü, hangi hastane falan diye. Hiç aklıma gelmez o an şaka olabileceği.. Ama senin durumunda oturup düşününce belli oluyor dalga geçildiği

Devamlı facede değil canım geceleri 10-15 dakika girip çıkıyor, 'bana bişey olursa üzülürmü' triplerinden daha çok tek amacının eğlenmek olduğunu düşünüyorum.

O kişileride hiç takmıyorum belliki canları sıkılmış muhabbet arıyorlar kendilerine, böle bi konu aklıma bile gelmezdi benim.

Bide size soralım Biri size gelip sevdiğiniz kişinin kaza geçirdiğini söylese ne tepki verirdiniz?
Durumunu merak edip üzülmek yerine yalan olduğunumu düşünürdünüz, şuanda bende inanmıyorum zaten ama ilk tepkim durumunu merak edip üzülmek oldu her normal insan gibi.
Bu arada yaşımda 26 değil.

Sevgilinizin sizi gerçekten sevip sevmediğini öğrenmek istiyorsanız onu terk edin;

Üzülürse seviyordur.

İntihar edip ölüyorsa çok aşıktır.

Şaka bir yana da son gelişmeler ne alemde?

Sevgilinizin sizi gerçekten sevip sevmediğini öğrenmek istiyorsanız onu terk edin;

Üzülürse seviyordur.

İntihar edip ölüyorsa çok aşıktır.

Şaka bir yana da son gelişmeler ne alemde?

Aşık deyip umutlandırmayın beni bide şaka yapıyorum.

Herşey aynı hiç bi gelişme yok artık faceyede girmiyo kuzenine mesaj attım cevap vermiyo bakalım nolucak

1.si Bence biran önce okumanızı geliştirin siz. Biyerde 26 biyerde 18? Ben hiç bi zaman 26 demedim o kişinin yaşı 26 önce bi düzgün okumayı öğrenin siz.
2.si Evet nişanlımdan ayrıldım bi boşluğun içindeydim belkide aynı hatayı yine yaptım sizi hiç ilgilendirmez.
Ayrıca nete giremiyorum diye mesaj attığımda internette yoktum size yorum yazıp çıktım, daha sonra girdim ve cevap verdim hepinize.
Emin olun eğlenicek olsam burayı seçmem, ve birde insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini öğrenin 'ayrılır ayrılmaz bu çocuğu bulmuş bıdı bıdı....yalan dolan beceremiyorda'
-ki siz kimsinizde benle böyle konuşuyorsunuz? çok çirkin bi konuşma tarzınız var. Allah bana acil şifalar versin bu arada sizede benim tedaviden öneririm ihtiyacınız var gibi duruyo.

Kızlar facesini dondurmuş. Artık onunla uğraşmycam yalan olduğunu falan anladığımıza göre konuyu kapatabilirim.
Destekleriniz için teşekkürler.

böyle bi olay arkadasımın da basına gelmişti okuyunca direk o geldi aklıma.
cocukla tanıstı bulustular cıkmaya basladılar cocukta bi gariplik oldugu belliydi zaten inanma filan dedm ama dinlemedi ona inandı hep.
biraz gorustuler sora telini kapattı bu ilk once arada actı telim bozuk bilmem ne die salladı.
sora facede baska kızlarla konusmalar filan şifreyi kuzenim bilio o yapmıstır dedi sonra da kayıplara karıstı kız merak icinde basına bişi mi geldi noldu falan filan faceden msj attı nerdesin gibilerinden .ben kuzeniyim o kaza yaptı yogun bakımda diye cevap geldi kız daha da telaslandı yalan soluo inanma dedim bana kızdı aramız bozulmustu oysa ben onun iyiliği icin konusuodum sora tabiki yalan oldugu cıktı ortaya. sen de inanma yani hep aynı senaryoyu yazıolar

Erkeklerin sırf ilgiyi üstüne çekebilmek veya kıza kendini kabul ettirebilmek için söyledikleri onlara göre toz pembe bize göre çok büyük ve affedilmez bi yalan.Gercek olabilir ama hep ihtimaller zayıftır yogun bakımdayken kimsenin telefon kullanma internete girme gibi düsünceleri olmaz o orda can cekisirken arkadası aman arkadaslarına yakınlarına haber veriyim diye düsünmez bunu yapıcak olan kisi ailesidir.Aynı seyi benim eski sevgilimde yapmıstı 3 gün yogun bakımda yalanını arkadaslarıyla iyi bi senaryo yazarak sürdürdü.Taa kiiii onun kücük bi acıgını yakalayana kadar aynı sehirde degildik ilk basta yuttum sonra baktım gercek olma ihtimali sıfır.Sürekli girdigi bi internet sitesine giriş yaptıgı tarihi görünce aferin yogun bakımdaki adam internete girmeyide ihmal etmiyo seklinde hem alaycı hemde sinirli bi sekilde attııgm mesaja aldıgım cevap 1 gün sonra su oldu.Seni kaybetmemek için yaptım.Ama kaybetti..Zaten basından beri inanmamakta direndigim yalanıyla suyun dibine battıda battı yani.Yalan söyleyen adamı sil gitsin.Hayatında kimbilir daha ne yalanları vardır ustaca oynanan.

Son düzenleme:
ah biz kızlar çok ii niyetliyiz ama kurtlara yem olmamak için çok akıllıca davranmalıyız..

Hayret birşey bir bayanın şefkatini,sevgisini kullanmak için bu kadar küçülmek.. inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…