- 5 Eylül 2012
- 3.055
- 8
O anda yalanmı doğrumu diye düşünmedim çünkü size biri geliyor ve sevdiğiniz kişinin kaza geçirdiğini söylüyor eminim sizde benim tepkimi verirdiniz.
Aklınıza ilk gelen 'kesin yalandır' olmazdı, ama şimdi düşündükçe ve sizin yorumlarınızla yalan olduğunu düşünüyorum.
Canım konuyu baştan sona kadar bir güzel okudum.. Onca şeyden benim aklıma takılan şu oldu; erkek arkadaşının başında bekleyen kuzeni faceden çıkmıyor mu? Eğer dedikleri doğruysa erkek arkadaşın can çekişirken kuzeninin facede gezmesi saçma değil mi? Benim bildiğim refakatçi başında bekler hastanın, ama hababam facede, internette gezmez.. Normal insanlar gibi arayıp telefonla haber vermesi daha mantıklı olurdu. Yani bana kalırsa erkek arkadaşın ' Bana bir şey olsa üzülür mü acaba' triplerine girmiş ve sana böyle çocukça bir oyun oynamaya kalkmış. Boşver canım gül geç..
Ayrıca konu sahibinin canı sıkılmış uydurup uydurup yazıyor diyen bayan, saçmalamayın lütfen. Bu kadar ciddi bir konuda kimse şakacıktan böyle şeyler yazmaz.
Bu konu sahibi 26 yaşındaysa ben dükkanı kapatıp gidiyorum kardeşim .
Hayır büyük konuşmayayım diyorum ama böyle bir şeye insan nasıl inanır , nasıl düzenbazlar için endişelenir aklım mavsalam almıyor .
Sevgilinizin sizi gerçekten sevip sevmediğini öğrenmek istiyorsanız onu terk edin;
Üzülürse seviyordur.
İntihar edip ölüyorsa çok aşıktır.
Şaka bir yana da son gelişmeler ne alemde?
Bazen 26 bazen 18 yaşında.16 yaşında nişanlanmış 2 sene nişanlı kalmış biter bitmez bu komadakini çocuğu bulmuş bıdı bıdı ............yalan dolan beceremiyorda.
Bir yerde fazla nete giremiyorum sorularınıza cevap veremiycem gelişmeleri bildire bilirim sadece demiş.Mesajlara baktım netden çıktığı yok.Yeni üye bir dünya mesajı var.Yazılacak çok sey varda Allah akıl versin diyorum.
Konu sahibi tutarsız konusuyla buradaki kişilerle aklınca eğleniyor.Veya daha önceki bazı konularda yazdığı mesajlarında olduğu gibi gerçekle rüyayı ayıramıyor.Canı çok sıkılıyor .Ben kendisine bir büyüğü olarak tedavisini aksatmamasını tavsiye ediyorum acil şifalar diliyorum.