Ne düşüneceğimi inanın bilmiyorum nefes almaya çalışırken boğuluyorum bi bakarmısınız

tabi ki küfür etmesi doğal normal bişi demiyorum ama erkeklerin doğasında var sinirlenince hemen söylüyorlar biraz frenlerseniz benim yanımda konuşma tarzında bir daha yapmaz belki

ILk konuda birşey demek istemiyorum çünkü evlendikten sonra devam ettirenler oluyormuş zamanla karısının yüzüne bile bakmayanlar sürekli paylaşıldı bu konu burda o yüzden sizin karşınızdakine olan güveninizle ilgili artık. 2. Konu ise çok hassas belki o telefon olayından sonra çok utandı aynı zamanda sinirlendi ve silecek olayı tuz biber oldu kendine hakim olamadı düşününce biraz hak verilebilir ama ne olursa olsun senin yanında adabını bozmamalı. SEn yine tepkini koy ki ders olsun bir daha yapmaya cesaret edemesin. Ayrıca senin gibi o da duygusal bi dönemde. YAlnız hep bir konudan korkarım bazı erkekler evlenene kadar başka evlendikten sonra bambaşka olur ya gerçekten kötü bir durum. AMa bunu sadece sen anlayabilirsin nişanlılık dönemini mümkün olduğunca uzun tutabilirsin çok hassas bir konu iyice yakından tanımaya çalış derim ben. Evlilik aceleye gelmez... Umarım herşey düzelir...

iyi dilekleriniz için teşekkürler, kendini tatmin alışkanlık olduysa benim yüzüme de bakmak istemez, neyse ki görecek yüzlerin bazılarını gördüm inşaallah başka görmem

teşekkürler, bebeğinizin sağlıklı doğması dileklerimle,

ama ben iffet abidesi zannetiğim için hayal kırıklığı oldu, bi de içim bi garip nedense

güzel dilekleriniz için saolun.
Fazla erkek tanımamışsınız anlaşılan. 5 vakit namazında olan da hacı olan da o işi yapmak zorunda, erkeğin iffeti o işi birileri aracılığıyla mı yapıyor kendi kendine mi hallediyor burda devreye girer. Büyük günahı engelleyen şeyler mübahtır.Beden zinası yerine göz zinası gibi..Bunu fizyolojik bi mecburiyet gibi görün.

Küfre gelince bunca zaman duymadıysanız o anki gerginlikle olmuştur. Biraz daha gözlemleyin ama anladığım kadarıyla küfürbaz bi fıtratı yok

Çok uzun yaa sıkıldım sonunu getiremedim valla.Sende çocuk gibisin "git sileceği kıran adamın annesiyle evlen" ne alaka yaaa? Offff siz evlenmeyin bekleyin birkaç sene daha...

küfür etmesinin o tarz sitelere girmesinin savunulacak bir yanı yok kesinlikle ama sanırım sizde biraz polyannasınız hayatı toz pembemi görüyorsunuz acaba herkesin derdi kendine büyüktür tamamda siz fazlaca abartmışsınız nefes alamayacak kadar büyük bir dert değil bu hayat size hep iyi yönünü gösteriyor galiba bunları bu kadar büyüttüğünüze göre inşallah evlenince daha büyük sorunlarla karşılaşıp bunlarda dertmiymiş demezsiniz

küfür etmeyen .... izlemeyen erkek mi var acaba :KK14::KK53:
abartılacak kadar bişi görmedim ben

bu birazda karşıdakine bağlı değil midir, başkalarına olağan gelen bana çok ters gelebilir, benim küfür hassas nokta çünkü ailemde olduğu için duymaya tahammülüm yok, küfürlü ortamda büyüdüm :KK43:

ılk olay bence coğu erkeğin gızlı saklı yaptıgı bırşey ama ıkıncı olaya gelınce kesınlıkle gercek yuzu dıyebılırım. çunku bende benzer sey yasadım 6 ay cıkma 1 sene nışanlılık donemınde benı hıç ama hıç uzmeyen nışanlım bırgun sınırle ondan hıç beklemedıgım bı tepkı vermıştı şaşırmıştım hıç beklemıyordum bana bu yuzunu göstermemıştıkı...hemde herkeısn ıcınde....herhalde bı anlık sınırle oldu dedım. şimdi 1,5 senedır evlıyız ve malesef esımın ogun yaptıgı bu herkesın ıcınde anında parlaması gbı bı huyu varmış bana yansıtmadıgı...ne yazık kııı ençok sınırlendıgım huyu oldu bu....bu yuzunu bana nışanlıyken göstermedı benı kaybetmekten korktu bellıkı.....
sana ıyı tanımaya bak hatta cabuk karar vermışsın bekle derım ama beklemeyeceğini bılıyorum.sadece emın ol evlendıgınde o huyu devam edecek

güzel dilekleriniz için saolun.
Fazla erkek tanımamışsınız anlaşılan. 5 vakit namazında olan da hacı olan da o işi yapmak zorunda, erkeğin iffeti o işi birileri aracılığıyla mı yapıyor kendi kendine mi hallediyor burda devreye girer. Büyük günahı engelleyen şeyler mübahtır.Beden zinası yerine göz zinası gibi..Bunu fizyolojik bi mecburiyet gibi görün.

Küfre gelince bunca zaman duymadıysanız o anki gerginlikle olmuştur. Biraz daha gözlemleyin ama anladığım kadarıyla küfürbaz bi fıtratı yok

işte tam bunları bilmiyorum ben, gözlemleyeyim bakalım...

teşekkürler, ama tepkileri ya ağlamayla ya da küfürle olacak gibi geliyor bana nedense, ağlaması da kötü küfürle tepki vermesi de.

Araba kullanıyor musunuz? Trafiikte benim en sofu kuzenim bile "gerizekalı" demiştir. Hiç mi bir şeye sinirlenmediniz. Hep zen modda mısnız? Yani ya ben bu ahir zaman telaşesinde zıvanadan çıkıyorum ama ben bile kötü söz söylüyorum. Nişanlınızın tekrar eden biri agresifliği, noktalama işareti olarak kullandığı küfürler de yok. E izin verin de o da insan. Bazen sinirlensin.

Bu arada bir şey söylemek istiyorum. Evlenince kavga da edeceksiniz, arada küseceksiniz de. Hiç kimse ve hiç bir şey mükemmel değildir çünkü. Hayır o kadar şartlamışsınız ki asla kavga etmedik, asla beni üzmedi, asla kötü resimlere bakmaz, asla küfretmez. Arada anneniz babanız da kava eder, kardeşinizle de tartışırsınız, çocuklarınıza da sinirlenirsiniz bunlar sürekli olmazsa olağan şeyler. İlerde ilk kavganızda şok olmamanız için söylüyorum.

Çok uzun yaa sıkıldım sonunu getiremedim valla.Sende çocuk gibisin "git sileceği kıran adamın annesiyle evlen" ne alaka yaaa? Offff siz evlenmeyin bekleyin birkaç sene daha...

o sinirle küfür bile ediyorsa benim öyle söylememde mübah olsun artık, bende gerilmiştim çünkü. evlenme planları yaptığım adamın söylemesi çok rencide etti beni.

küfür etmesinin o tarz sitelere girmesinin savunulacak bir yanı yok kesinlikle ama sanırım sizde biraz polyannasınız hayatı toz pembemi görüyorsunuz acaba herkesin derdi kendine büyüktür tamamda siz fazlaca abartmışsınız nefes alamayacak kadar büyük bir dert değil bu hayat size hep iyi yönünü gösteriyor galiba bunları bu kadar büyüttüğünüze göre inşallah evlenince daha büyük sorunlarla karşılaşıp bunlarda dertmiymiş demezsiniz

nişan stresi de olabilir, hayal kırıklığı denebilir, ailemden zaten iş nedeniyle ayrıyım ama bi daha hiç kendi şehrime dönmeme stresi de olabilir.

ılk olay bence coğu erkeğin gızlı saklı yaptıgı bırşey ama ıkıncı olaya gelınce kesınlıkle gercek yuzu dıyebılırım. çunku bende benzer sey yasadım 6 ay cıkma 1 sene nışanlılık donemınde benı hıç ama hıç uzmeyen nışanlım bırgun sınırle ondan hıç beklemedıgım bı tepkı vermıştı şaşırmıştım hıç beklemıyordum bana bu yuzunu göstermemıştıkı...hemde herkeısn ıcınde....herhalde bı anlık sınırle oldu dedım. şimdi 1,5 senedır evlıyız ve malesef esımın ogun yaptıgı bu herkesın ıcınde anında parlaması gbı bı huyu varmış bana yansıtmadıgı...ne yazık kııı ençok sınırlendıgım huyu oldu bu....bu yuzunu bana nışanlıyken göstermedı benı kaybetmekten korktu bellıkı.....
sana ıyı tanımaya bak hatta cabuk karar vermışsın bekle derım ama beklemeyeceğini bılıyorum.sadece emın ol evlendıgınde o huyu devam edecek

teşekkürler fikirleriniz için. inşaallah eşiniz sizi bir daha hiç üzmez.

ben bu anlattıklarınızda ''nefes almaya çalışırken boğulacak'' bi durum göremedim.
eli eline değmemiş birinin kendini nasıl tatmin etmesi daha normal olabilir sence?
dertsiz başına dert açıyorsun.
üzülecek bişey yok burada.
küfür konusuna gelince ben bile trafikte çok küfür ediyorum çok normal hatta bazen sırf üstümdeki gerginliği atmak için küfür ederim evde.

asla dört dörtlüküm diyemem ki kimse de öyle değildir, ama ben nasıl hassas ve saygılı olmaya çalışıyorsam herkese karşı, sadece kişiye özel değil, aynısını beklemekte hakkım değil mi, benim kulağıma tecavüz etmeye ne hakkı var.

Şöyle düşünün lütfen, siz bu adamın en yakınısınız artık ya da öyle olacaksınız diyelim. Başkalarına davrandığı kadar hesaplı davranamaz ki sizin yanınızda, daha rahat davranır, içinden geldiği gibi davranır ya da öyle davranmalı.. Yani ben bu şekilde düşünüyorum açıkçası..

Benim de erkek arkadaşım var, yakın zamanda biz de nişanlanmak istiyoruz.. Yanında en rahat olduğu insan benim, ve ben hiçbir şeyinden rahatsızlık duymuyorum. Rahatsız olursam da alırım karşıma konuşurum, siz de konuşabilirsiniz, hemen tek hata olarak gördüğünüz şeyde bu kadar katı ve aceleci davranmayın... İsterseniz nişanı biraz daha erteleyip biraz daha tanıma şansı elde edebilirsiniz ya da nişanlılık dediğimiz şey zaten birbirini daha yakından tanıma evresi değil midir, o süreçte de yine size ters gelen davranışlarla karşılaşırsanız ilişkinizi o vakit gözden geçirirsiniz.. Naçizane fikrim budur..

Araba kullanıyor musunuz? Trafiikte benim en sofu kuzenim bile "gerizekalı" demiştir. Hiç mi bir şeye sinirlenmediniz. Hep zen modda mısnız? Yani ya ben bu ahir zaman telaşesinde zıvanadan çıkıyorum ama ben bile kötü söz söylüyorum. Nişanlınızın tekrar eden biri agresifliği, noktalama işareti olarak kullandığı küfürler de yok. E izin verin de o da insan. Bazen sinirlensin.

Bu arada bir şey söylemek istiyorum. Evlenince kavga da edeceksiniz, arada küseceksiniz de. Hiç kimse ve hiç bir şey mükemmel değildir çünkü. Hayır o kadar şartlamışsınız ki asla kavga etmedik, asla beni üzmedi, asla kötü resimlere bakmaz, asla küfretmez. Arada anneniz babanız da kava eder, kardeşinizle de tartışırsınız, çocuklarınıza da sinirlenirsiniz bunlar sürekli olmazsa olağan şeyler. İlerde ilk kavganızda şok olmamanız için söylüyorum.

tabi ki tartışmalar olacaktır, mükemmel çift olma hayalim yok, ama çok ani oldu ikiside hiç tahmin etmezdim, bu devirde böylesi kalmış mı derken şok yaşadım varsayın.

ben bu anlattıklarınızda ''nefes almaya çalışırken boğulacak'' bi durum göremedim.
eli eline değmemiş birinin kendini nasıl tatmin etmesi daha normal olabilir sence?
dertsiz başına dert açıyorsun.
üzülecek bişey yok burada.
küfür konusuna gelince ben bile trafikte çok küfür ediyorum çok normal hatta bazen sırf üstümdeki gerginliği atmak için küfür ederim evde.

genel bi boğulma hissi de diyebiliriz, ama ben etmediğim için ve küfürlü ortamda büyüdüğüm için tolerans göstermem içime sindirmem zor olacak

Şöyle düşünün lütfen, siz bu adamın en yakınısınız artık ya da öyle olacaksınız diyelim. Başkalarına davrandığı kadar hesaplı davranamaz ki sizin yanınızda, daha rahat davranır, içinden geldiği gibi davranır ya da öyle davranmalı.. Yani ben bu şekilde düşünüyorum açıkçası..

Benim de erkek arkadaşım var, yakın zamanda biz de nişanlanmak istiyoruz.. Yanında en rahat olduğu insan benim, ve ben hiçbir şeyinden rahatsızlık duymuyorum. Rahatsız olursam da alırım karşıma konuşurum, siz de konuşabilirsiniz, hemen tek hata olarak gördüğünüz şeyde bu kadar katı ve aceleci davranmayın... İsterseniz nişanı biraz daha erteleyip biraz daha tanıma şansı elde edebilirsiniz ya da nişanlılık dediğimiz şey zaten birbirini daha yakından tanıma evresi değil midir, o süreçte de yine size ters gelen davranışlarla karşılaşırsanız ilişkinizi o vakit gözden geçirirsiniz.. Naçizane fikrim budur..

çok teşekkür ederim, inşaallah hep mutlu olun,

ama ona karşı saygımı yitirmekten korkuyorum sadece, zaten tepkili olduğumu anlamıştır kesin bi dille konuşacağım...

Öfke kontrol problemi olduğunu düşünüyorum. Aynı durumda olsaydım, "ya bir gün bu küfürleri bana ederse, bana öfkelenip vurmaya kalkarsa" diye endişe ederdim.

Yakın bir arkadaşımla, beyoğlunda arabasını parkettiğimiz yerde değnekçi bulamadığımız için "neyse dönüşte veririz" diyerek bıraktığımız arabanın 4 lastiği bııçakla kesilmişti. Düşün gitti yani bütün lastikler, öyle silecek falan değil; gece geç bir saat bir de yanında biri ben olmak üzere 2 kız var. Çok sinirlendi tabi ki. "Allah kahretsin bunları" dedi. Sonra, "arkadaşlar ben sizi evinize bırakayım sonra arabayla ilgilenirim" dedi. Bizim yanımızdaki tepkisi bu kadar oldu. O da küfredip bağırıp çağırabilirdi. Evet insan öfkelenebilir, ama öfkesini kontrol edemeyen insandan çekinirim ben.

..... konusunda, yani evet sitenin adı özellikle sizi çok irite etmiş, görmeseydiniz keşke. Bir de telefondan mı izliyormuş:p Kadın ya da erkek, birçok insan kimi meraktan, kimi eğitim amaçlı izliyor yani. Dalga geçmiyorum sonuçta, toplumumuzda cinsellik tabu olan bir konu, insanlar bunları da izlemese evlendiklerinde iyice sıkıntı yaşayacaklar nerede ne yapacaklarını bilmediklerinden:)

Asıl sorun öfke kontrolü, sözlüsünün yanında bu kadar olay çıkaracak kadar öfkelenmesi.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sevgiler

[[sıze=2]color="#a52a2a"]merhaba,
[ı]allah nasip ederse çok yakında 8 aydır tandığım hemen hemen hiç sorun yaşamadığım, kavga etmediğimiz birbirimizi kırmaktan ziyadesiyle kaçındığmız x şahsıyla nişanım var,

x şahsı genel itibariyle, kibar, anlayışlı, alttan alan, yüzüm biraz asılsa güldürmek için yapmadığı şey kalmayan biri,
ama nişanlı adayımla ilgili iki şeye şahit oldum ki aklım karıştı, belki bunlar size basit gelebilir ama,

geçen hafta x’le onun telefonundan bişeylere bakıyoruz, telefon benim elimdeydi, uygunsuz adını bile okuduğumda midemi bulandıran iğrenç bir görüntünün olduğu bir sayfa açıldı.

Bu ne dedim, sonra konuşalım dedi, çünkü alışveriş işlerimiz vardı. Ama içim içimi yedi.

Sonra sordum, araba da ağladı yüzüme bakamıyor filan utanıyormuş, kendini rahatlatmak için arada izliyormuş, çünkü eğer rahat olmazsa dikkati çok dağılıyormuş, işine adapte olamıyormuş, hemen her erkek izlermiş, dedim sen kendinden mesulsün, 3 kez ağladı söz verdi bi daha bakmam diye,
daha biz ele ele bile tutuşmadık hiç, benden hiç öyle bir isteği olmadı, bende ne kadar şanslıyım diyordum,

ben ne edepli ahlaklı diye düşünüp, 3 gün öncesinde sen iffet abidesi gibisin demiştim.

Böyle şeyleri izleyeceği hiç aklıma gelmemişti. Böyle bişeyi asla kabul etmem dedim, o sitenin iğrenç adını okumuş olması bile beni rahatsız ediyor. Böyle tabirleri okumuş bilmiş olması bile ona saygımı kaybettiriyor,

bazılarınız diyebilir bekar erkek doğal izlemesi, erkekler bayanlar gibi değil ihtiyaçları var, siz evli değilsiniz bu ihtiyaçlarını tabi ki böyle karşılayacak filan ama benim korkum evlenince beni onlarla kıyaslaması, bu düşüncemi ona da dedim, onların sanal olduğunu geçek olmadığını biliyorum, dedi ama…
sonra dün akşam arabayı 5 dk bir yere park ettik hemen alyansı alıp gelecektik, bir geldik ki, arabanın şoför koltuğunun olduğu yerin önündeki sileceğini kırmışlar, hiç iş görmüyor, neyse bende sinirlendim o da sinirlendi üzüldü,

akşama kadar toplantıdaydı, toplantıda da bir sorun çıkmış zaten gergindi, bi de üzerine bu geldi, neyse arabaya bindik yağmur yoktu, beni evimin olduğu sitenin önüne bırakacaktı, tam en yoğun olan yolda yağmur başladı, ama önümüzü görmemiz mümkün değil, başladı sileceği kim kırdıysa diye beddua etmeye, hayatımızı tehlikeye atıyor resmen, şöyle de böyle derken gayet seviyeli sinirlenirken, beni şoka sokan ardı ardına küfürler geldi, hiç duymamıştım ondan böyle şeyler yine hiçte tahmin etmezdim, sağa çek dörtlüleri yak yardım isteyelim diyorum, nereye çekeyim annesinin …. Dedi, neyse bir yerde durduk adamın biri yaptı biraz sileceği, öyle devam ettik ama benim benzim attı, orda kaza olsa benden bi damla kan akmazdı galiba, o derece oldum, adamı gidip dövmek istiyormuş filan, diyorum ki, sayı say derin nefes al , yok hala seviyesiz yüz kızartan küfürler, ya ağlayacağım şimdi demeler filan.

Sonra beni bıraktı,

böyle bişeye şahit olmak istemezdim dedim, ama bi şekilde kendimi rahatlatmam gerekti çok sinirlendim önce toplantı şimdi böyle bi sıkıntı dedi,

bende git sileceği kıran adamın annesiyle evlen madem o kadar meraklısın annesine dedim.

Belki biz de gerçekten yanlış park ettik dedim, o da sileceği kaldırsaydı not bıraksaydı anlardım dedi, böyle bi havada bu yapılır mı dedi.
Belki yolda durup beklememiz bizi bi kazadan kurtardı dedim, biz zahiri biliriz ama batında kim bilir ne hikmetler saklıdır, her şeyde emin ol bir hayır vardır dedim,

mesaj atmış çoook özür dilerim, herşey üst üste geldi filan, sonra yine msj atmış, sabahta günaydın mesajı atmış hiç cevap yazmadım.
Bunlar olağan gelebilir tabi ki çok zorda kaldık kaza yapabilirdik ama,
aslında özünde iyi biridir diye savunmak istemiyorum, hala göğsümde bir ağırlık var derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum.
Ben argo bile kolay kolay konuşmazken bana ağır geldi, önce uygunsuz site sonra bu küfür olayı
fikirlerinize ihtiyacım var, hala hiç iyi değilimmmm, beynim durmuş gibi, karışıkta yazmış olabilirim.
Uzun yazdım ki daha iyi açıklayım diye.

Benim ailemde de küfür edenler var, doğal gelmiyor bana küfürden nefret ediyorum bu yüzden duymak dahi istemiyorum.

Zaten nişanın duygusal ağırlığı var, içim bi garipti şimdi de sanki boğulacak hissi oluyor

işlerden dolayı herkesi tek alıntılayamazsam kusura bakmayın, eğer soru soran olursa genel cevaplamaya gayret ederim, okuyanlara ve yorum yapanlara da emek verip bi an düşünüp kendilerini benim yerime koydukları için teşekkür ederim…
[/ı][/color][/sıze]
hiç kimse mükemmel değildir
hangimiz sinirlenince beddua etmiyoruz
çogumuz küfür bile ediyor
..... Izlemesine gelince
bekar erkek nasıl başka türlü tatmin olacak
evliyekn yapsa ok haklısın
ama bu kadarda müdahale etme derim ben
zamana bırak
küfür ve argo hoş diil tabiki
ama alışkanlık mı yoksa anlık öfkeylemi yaptı
kontol et önlemini al
sıkıntı yapılcak pek bişi yok bence

Öfke kontrol problemi olduğunu düşünüyorum. Aynı durumda olsaydım, "ya bir gün bu küfürleri bana ederse, bana öfkelenip vurmaya kalkarsa" diye endişe ederdim.

Yakın bir arkadaşımla, beyoğlunda arabasını parkettiğimiz yerde değnekçi bulamadığımız için "neyse dönüşte veririz" diyerek bıraktığımız arabanın 4 lastiği bııçakla kesilmişti. Düşün gitti yani bütün lastikler, öyle silecek falan değil; gece geç bir saat bir de yanında biri ben olmak üzere 2 kız var. Çok sinirlendi tabi ki. "Allah kahretsin bunları" dedi. Sonra, "arkadaşlar ben sizi evinize bırakayım sonra arabayla ilgilenirim" dedi. Bizim yanımızdaki tepkisi bu kadar oldu. O da küfredip bağırıp çağırabilirdi. Evet insan öfkelenebilir, ama öfkesini kontrol edemeyen insandan çekinirim ben.

..... konusunda, yani evet sitenin adı özellikle sizi çok irite etmiş, görmeseydiniz keşke. Bir de telefondan mı izliyormuş:p Kadın ya da erkek, birçok insan kimi meraktan, kimi eğitim amaçlı izliyor yani. Dalga geçmiyorum sonuçta, toplumumuzda cinsellik tabu olan bir konu, insanlar bunları da izlemese evlendiklerinde iyice sıkıntı yaşayacaklar nerede ne yapacaklarını bilmediklerinden:)

Asıl sorun öfke kontrolü, sözlüsünün yanında bu kadar olay çıkaracak kadar öfkelenmesi.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sevgiler

çok teşekkür ederim özet olarak kaygılarım bunlar, bak dedim ne güzel romantik yağmur yağıyor diye sakinleştirmeye çalıştım beklerken, ama kar etmedi, evet telefondan :) o küçük ekranlardan ne kadar görüp tatmin oluyorsa artık, ya ağlayacak ya küfür edecek bence tepkilerinde ama öyle görünüyor ikisi de fena, arkadaşınız ne güzel sizi tedirgin etmeyecek tepkiler vermiş, çek sağa aç müziği yağmur da var slow şarkı dinle, vardır bi hikmeti de, deli gibi kullanıp durmadı sonra durdu.

X