Yoğun bakımdaymış, ya doğruysa?

20 yaşındayım deyip bizi mi kandırıyorsun? Şu söylediklerini 7 yaşındaki kızlara anlatsam, ne komik masal der güler geçerler. Yapma Allah aşkına..

Dallas'a döndü,

Bence sinirlerini hiç bozma, kendi gerçek güzel dünyana geri dön. Bu saçma sapan adamı da unut. Onlarla daha fazla da yazışma. Böyle seviyesiz konuşan da biri var karşında, kimi kuzeni miydi unuttum her neyse her kimse, senin sinirlerini bozmalarına izin verme.

Ne olduklarını belli ettiler yeterince zaten.

Dalga geçiyorlar seninle resmen.

Çocuğun seni sevdiği falan yok..

Takma artık...

İyi geceler......

Konu sahibi, lütfen sıkmayın canınızı.
İnsanların bu kadar değer verdikleri biri yoğun bakımda iken bir de nette tanımadıkları biriyle muhabbet mi edecekler?
İnsanın aklına su içmek gelmez, bunlar maşallah keyif peşinde!
Ergen numaraları bunlar gerçekten...

Son düzenleme:
zaten çok yakın arkadaşlarına telden haber verirler
face ten haber vermede neyin nesi anlamadım

verdiği cevaplar hiç hoş değil kaba saba birşey
aileden birinin telini vermese de hastanenin tel.verebilirdi

hadi diyelim hepsi doğru
o nişanlı kısmında neden yalan söylesin ki amaç ne yani

o kişiye çok değer veriyorsa yoğun bakımdan çıkınca seni nasıl azarladığını nişanlı yalanını attığını hangi yüzle söylecek ki o adam
bence takılma hiç nereden tutarsan tut elinde kalıyor

bir kaç genç biraraya gelmiş, dalga gecicek insan aramislar, seni bulup eğleniyorlar gibi geldi bana bu hikaye...

diyelim ki hepsi doğru,peki amaçları ne??

anlayan bir hayırsever bana da anlatabilir mi?

Erkek arkadasinin kaza yapip yapmadigini anlamak zor degil aslinda.

Özelden atacagim..

diyelim ki hepsi doğru,peki amaçları ne??

anlayan bir hayırsever bana da anlatabilir mi?

Amaçları bilgi vermektir.

Yüksek ihtimalle daha önceki mesajlarımda dediğim gibide konu sahibini uzaklaştırmaya çalışıyorlar ondan oyun
oynuyolar çok klişe ama tutan bi numara

internetten tanışmalara, sanal muhabbetlere asla karşı biri değilim. ama bunun sonucunda böyle basit, ergen muhabbetler gelince kusura bakmayın ama gülmekten başka bir şey yapamıyorum.

Asla yadırgamıyorum, benim de internetten tanıştıklarım olmuştu. ama bence dikkat edilmesi gereken nokta, en ufak ters / basit / yapmacık kelimeye, harekete şahit olunduğunda kesinlikle bir daha konuşulmamalı..

bu sizin konuştuğunuz çocuk ve çevresi de çok ilginçmiş gerçekten.

bence kendinizi üzmeyin, sakin olun, bu konunun üzerine gitmeyin hiç bir şekilde. gülüp geçmeye çalışın. siz üzerine gittikçe başkaları güler

öff yine mi peşimdesin kızım sen

ama gerçekten ben olayın özünü,ana fikrini hala anlayamadım?

sanki birileri oturmuş konu sahibiyle dalga geçiyor gibi değil mi?

aynen

hele ki nişanlı konusu :26:

sumuz çözecek galiba :44:

Söyledikleriniz gayet mantıklı. hastanenin telinide yarın vericem dedi.
O nişanlı kısmınıda neden uydurdular biliyomusun çünkü o kızdan nefret ettiğimi biliyolar ve amaçları beni delirtmek.
Ayrıca daha önceden bana demişti kavga ettiğimizde aranızda ne var demiştim 'hadi X'e msj at bakalım sana ne cevap vericek takmaz bile, kızın askerde sevgilisi var'

sizin ilişkiniz bitmedi mi,neden hala sizi delirtmek istsinler sizle uğraşsınlar..

gece gece anlama yetimi kaybettim sanırım..

20 yaşındayım deyip bizi mi kandırıyorsun? Şu söylediklerini 7 yaşındaki kızlara anlatsam, ne komik masal der güler geçerler. Yapma Allah aşkına..

20 yaşındayım diyen kim? allah aşkına yazmayın zaten sinirlerim tepemde kimseyle tartışıcak halim yok. Destek olucağınıza köstek oluyosunuz !

Hastanenin telini neden yarın veriyor ki...
Hastanede bi tanıdığı var galiba on konuşturcak seninle.
Organize işler bunlar

Zaten muhtemelen muhabbetleri değil kendileride henüz ergen.
Bazen burada yorum yaparken konu sahibini kendim gibi yaşını başını almış sanıyorum,yırtıyorum kendimi nasıl göremez durumun saçmalığını diye...
Sonra bakıyorum yaş 17-18.
Tahminin erkek arkadaşıda üç aşağı beş yukarı bu yaşlarda.

Creativoo,Gerçekten koca bir yalan içeriasinde erkek arkadaşınla yazışıyorsun zaten iki gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…