Ah canim yaaa cok kücüksün sanirim hemen inanmissin söylediklerine :)
Birkere o almanca yazdigindan süphelenmeliydin.
hani yazmis ya, "Beni Sevdigini sIkca söyle, birgün gelir söylemek icin beni bulamiyabilirsin" gibi birsey, ilk sayfada yazmistin simdi kopyaliyamicam,
böyle bisey yazan adam ertesi gün kaza yapiyor öylemi vah vah,
ermis gibi sanki.
Ayrica kuzenleride onun facesine girip seni haberdar edecek,
o aradada vay nisanliymis onu söyliyecekler,
cok tuhaflar, cocuk gibi oyun oynuyorlar resmen,
ayrica sunuda söylemeliyimki, sevgilinin almanyada olduguna bile inanmiyorum acikcasi,
Öyle hop diye ertesi günü almanyaya gidilmiyor canim, davet edilmis olmasi lazim
Ha birde madem almanyadaymis, ve kuzenleride almanyadaymis,
hangi sehirde olduklarini buraya yazarmisin,
internetten bakiyim gazete haberlerine, böyle bir kaza olmusmu diye :)
ama olmadigina cok eminim tabiki
bu yazismalar bana cok komik ve cocuksu geldi
bunuda söylemeden gecemicem
Onu bana yazdıktan sonra kaza geçirmedi almanyada yaşayan kuzeni yazdı onu bana ' Ona sevdiğini söyle daha sonra çok geç olabilir' falan diye.
Sonrada seni asla unutmycam seni özlüyorum yazdı ve şimdide gelmişler bana X nişanlı diyolar. Eee dün seni seviyo seni unutamıyo özlüyo diyodunuz ya? Of düşündükce deliriyoruuum !:18:
Düşündüm de,Ben senin yerinde olsam,onlar bana yazdığında onlara cevap veririm.
Hadi ya, vah vah tüh tüh derim. Ta ki o yoğun bakımdaki kişi gelip sana ben iyileştim diyene kadar.
İşte o gün derdim ki , "bugüne kadar ki dialogları benimle eğlenmek için yaptın ama, inan bana ben seninle eğlendim çok yazık.
Bir gün gerçekten kaza geçirdiğinde, bugün seninle neden eğlendiğimi anlarsın." yazardım.
inanmaaaaa yalaaan,
emin ol exin suan türkiyede evinde oturuyordur,
hangi sehirde yasiyor bu kuzenler
facede yazmiyormu hangi sehirde oturduklari ? kendi facelerinde yani??????
Türkiyede hangi şehirde oturduklarını soruyosanız sakaryada yaşıyo erkek arkadaşım ama diğerleri yurt dışında hep.
yok canim ben kuzenlerini sordum, kendi facelerinde yazmiyormu nerde oturduklari, normalde yazar cünkü,
Hamburg, berlin, köln, nebiliyim ? Yazar aslinda
Kuzenlerinin facesi yok canım bilmiyorum nerde olduklarını. bitane kız kuzeni vardı onunda adını hatırlamıyorum hatırlasam ekleyip sorucam
böyle şeyler bazen olur boşluktan.böyle saçma adamları dert ederiz işte..keşke hiç merak bile etmeseydiniz.zaten size o lafları söyledikten sonra ben almanyadayım hoşçakal gibi bişey söylemesi bile onun ne kadar saçma ve dengesiz bi adam olduğunu gayet net gösteriyo bence gerisinin hiç yaşanmasına bile gerek yoktu..gül ve geç bi ruh hastasından kurtuldun.kendine de kızma, ders oldu de.
hepsi yalan yaa inanma kendini bosuna üzüyosun..
bir yalandan kurtulmak icin diger yalani uyduruyolar.
yok nisanliymista bilmem neee.
ailesinin numarasini isteyincede bi agresiflesmeler terbiyesizlesmeler.
senlemi ugrasacaklir senle mi ugrasiim diyo ama bi yandanda yazmaya devam ediyo. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu??
hem o ne bicim konusuyo oyle kes mes
zaten yalan soyleyen insanlar yalanlari ortaya cikacagni dusundukleri zamanlarda isi agresiflige vururlar.
ses yukseltmeler konuyu saptirmalar,bariz sacma bi oyunun icindesin canim.
bence bu "adam" icin daha fazla aklini , kalbini, zamanini mesgul etme.
hastane yerine baska bi sirket ismi vermesi de iyice komedi katmis..
kendinle dalga gectirtme bence daha fazla bu oyuna kanip onlarin ekmegine yag calma canim.
cok sinirlendim boyle saka boyle oyun mu olur ya ne kadar vicdansiz insanlar varr. Allahim sen koru bizleri boylelerindenn
Biliyorum cok soru sordum ama "Ekrem Sirman" diye birini taniyormusun ??
Bu sana hastane diye yutturmak istedikleri sirketi arastirdimda, sahibi türkmüs, ismide bu.
Belki kuzeni yada akrabasidir,
onlar sen aradiginda telefonu acip, olay dogru diyeceklerdi herhalde :) ayyy cok cocuksu ama yaaaaaa
Biliyorum cok soru sordum ama "Ekrem Sirman" diye birini taniyormusun ??
Bu sana hastane diye yutturmak istedikleri sirketi arastirdimda, sahibi türkmüs, ismide bu.
Belki kuzeni yada akrabasidir,
onlar sen aradiginda telefonu acip, olay dogru diyeceklerdi herhalde :) ayyy cok cocuksu ama yaaaaaa
bide guya o yogun bakimdaki oluyomus bu
olay iice brezilya dizisine baglardi artik
Vallahi ölmüş diye resmini çekip getirseler montajdır bu derim şu saatten sonra. töbe allahım korusunda. o derece inancımı kaybettim.
yani haklisin canim. yalan olduguna sevinir mi uzulur mu insan bilemedim.
amaaan salla gitsin hayat guzel sen guzelsin. bi ruzgardi esti gecti de artik
Oha diyorum ya resmen oha yani , açıkçası bende inanmadım ..yinede içine şüpheyi düşürmeyi başarmışlarO kadar kötü insanlar gördük ki, belki biraz da vicdansız olduk. Ama ben de inanmadım. Benim bir arkadaşımın eski sevgilisi, kendisi için facebookta ölüm ilanı vermiş, cenaze düzenlemiş hatta ailesinin adına tüm arkadaşlarını başka bir şehirdeki cenazesine davet etmişti (!). Kızcağız üzüldü ağladı, bir kaç ay sonra bir gün otururken ya ver şunun numarasını bi arayayım ben dedim aklımda soru işareti vardı, hoparlöre aldım, telefonu rahmetli (!) açtı. Sen kimsin filan derken, ölmüşsün ya Allah rahmet eylesin dedim ve kapadım. Kızcağız nasıl üzülmüştü... Erkekler bazen kendisinden uzaklaştırmak, yakayı sıyırmak için çok acımasız yalanlar düzenleyebiliyor....