Yoğun bakımdaymış, ya doğruysa?

neden şimdi değilde yarın veriyor hastane numarasını belli ki planı tam oturtamadılar o yüzden

hem senin o kızdan nefret ettiğini o konuştuğun adam nereden biliyor ki :26:

sizin ilişkiniz bitmedi mi,neden hala sizi delirtmek istsinler sizle uğraşsınlar..

gece gece anlama yetimi kaybettim sanırım..

Gülüp, eğlenmek için olabilirmi acaba?
Bende şuan sinirden hangisi doğru hangisi yalan anlama güçlüğü çekiyorum
Hayatımda yaşadığım en iğrenç gün.

neden şimdi değilde yarın veriyor hastane numarasını belli ki planı tam oturtamadılar o yüzden

hem senin o kızdan nefret ettiğini o konuştuğun adam nereden biliyor ki :26:

Sevgilim şuan ölümle boğuşuyo olmadığına göre bana yazanda eski sevgilimdir. O yüzden biliyo nefret ettiğimi.

ya zaten o kişinin hastahane adı diye verdiği yer, şirket adı çıktı.. daha büyük ne olabilir?

anlamıyorum ne kadar salak yerine koymuşlar sizi, google diye bir şeyin varlığından habersiz olabileceğinizi mi düşünmüşler.. şaka gibi

abartma lütfen gül geç 1 aylık birine bukadar kapılmadın herhalde işte bu sana ders olsun snaaldan ınsanlara güvenip ciddi bişiler düşünmee

Evet bende erkek arkadaşım olduğunu anladım şuan, çünkü o kaba konuşmaları ondan başkası yapmaz.
Bu arada yaşda 26.

Hayatında yaşadığın en iğrenç gün bu ise, e üzülmeye devam et sen o zaman canım :S
Bundan daha iğrenç bir gün geçirmediğin için bunu iğrenç sanıyorsun.

Hayatında yaşadığın en iğrenç gün bu ise, e üzülmeye devam et sen o zaman canım :S
Bundan daha iğrenç bir gün geçirmediğin için bunu iğrenç sanıyorsun.

Çok iğrenç günler geçirdim ama bu tür bi iğrençliğide ilk defa gördüm. Üzülmemek elimde değil sinirden-üzüntüden ağrılar girdi heryerime.

Sumuz buraya yumruk havaya

Sumuz hastanede olup olmadığını anlamak zor değil yazmıştın ee nasıl anlıcak ölüyorum meraktan

Allah hepimize bu tarz "en iğrenç" günler nasip etsin arkadaşlar...

Herkese iyi geceler.

Sevgilim şuan ölümle boğuşuyo olmadığına göre bana yazanda eski sevgilimdir. O yüzden biliyo nefret ettiğimi.

işte sizle konuşan sevgiliniz olduğunu göre

bir daha muhattap olmayın amacı çok belli yazarak daha fazla prim vermeyin ona

baksın aynaya kendiyle dalga geçsin

Yorumların hepsini okumaya çalıştım ama pek bir şey anlamadım.Konu sahibi galeyana getirilmeye çalışılmış buraya kadar tamam da.En baştan beri bir aydır konuştuğu çocuk aslında konu sahibinin eski sevgilisi miymiş?İntikam için mi yapmış?Konu sahibi bu almanyaya gidicek olan çocukla hiç webcam açmamış mı?Ne karışık işler.Dallastan beter.Her gün yeni yeni komplolar görüyorum bu sitede.Herkese karşı bir şüphecilik geliştirdim valla

Sumuz buraya yumruk havaya

Sumuz hastanede olup olmadığını anlamak zor değil yazmıştın ee nasıl anlıcak ölüyorum meraktan

kk çok işe yarıyor geçen de birisinin evli olup olmadığına bakılmıştı

şimdi de hastane de olup olmadığına

e-devlet gibi oldu burası

Nasıl ya

Kafam karıştı eski sevgilndemi işin içinde

Cesur ve güzele döndü bu iş

Eski sevgilim derken '' sözde komada olan adamdan'' bahsediyor.

Daha eskisinden değil

Evet bende erkek arkadaşım olduğunu anladım şuan, çünkü o kaba konuşmaları ondan başkası yapmaz.
Bu arada yaşda 26.

26 onun yaşı değil mi?
Bir erkeğin aptal oyunları için hala geçerli bir yaş...
Sen 18din,doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…