Söyledikleriniz gayet mantıklı. hastanenin telinide yarın vericem dedi.
O nişanlı kısmınıda neden uydurdular biliyomusun çünkü o kızdan nefret ettiğimi biliyolar ve amaçları beni delirtmek.
Ayrıca daha önceden bana demişti kavga ettiğimizde aranızda ne var demiştim 'hadi X'e msj at bakalım sana ne cevap vericek takmaz bile, kızın askerde sevgilisi var'
sizin ilişkiniz bitmedi mi,neden hala sizi delirtmek istsinler sizle uğraşsınlar..
gece gece anlama yetimi kaybettim sanırım..
aynen
hele ki nişanlı konusu :26:
sumuz çözecek galiba :44:
neden şimdi değilde yarın veriyor hastane numarasını belli ki planı tam oturtamadılar o yüzden
hem senin o kızdan nefret ettiğini o konuştuğun adam nereden biliyor ki :26:
Gülüp, eğlenmek için olabilirmi acaba?
Bende şuan sinirden hangisi doğru hangisi yalan anlama güçlüğü çekiyorum
Hayatımda yaşadığım en iğrenç gün.
Sevgilim şuan ölümle boğuşuyo olmadığına göre bana yazanda eski sevgilimdir. O yüzden biliyo nefret ettiğimi.
Zaten muhtemelen muhabbetleri değil kendileride henüz ergen.
Bazen burada yorum yaparken konu sahibini kendim gibi yaşını başını almış sanıyorum,yırtıyorum kendimi nasıl göremez durumun saçmalığını diye...
Sonra bakıyorum yaş 17-18.
Tahminin erkek arkadaşıda üç aşağı beş yukarı bu yaşlarda.
Creativoo,Gerçekten koca bir yalan içeriasinde erkek arkadaşınla yazışıyorsun zaten iki gündür.
Gülüp, eğlenmek için olabilirmi acaba?
Bende şuan sinirden hangisi doğru hangisi yalan anlama güçlüğü çekiyorum
Hayatımda yaşadığım en iğrenç gün.
Nasıl ya
Kafam karıştı eski sevgilndemi işin içinde
Cesur ve güzele döndü bu iş
Hayatında yaşadığın en iğrenç gün bu ise, e üzülmeye devam et sen o zaman canım :S
Bundan daha iğrenç bir gün geçirmediğin için bunu iğrenç sanıyorsun.
Sevgilim şuan ölümle boğuşuyo olmadığına göre bana yazanda eski sevgilimdir. O yüzden biliyo nefret ettiğimi.
Allah hepimize bu tarz "en iğrenç" günler nasip etsin arkadaşlar...
Herkese iyi geceler.
Sumuz buraya yumruk havaya
Sumuz hastanede olup olmadığını anlamak zor değil yazmıştın ee nasıl anlıcak ölüyorum meraktan
Nasıl ya
Kafam karıştı eski sevgilndemi işin içinde
Cesur ve güzele döndü bu iş
Evet bende erkek arkadaşım olduğunu anladım şuan, çünkü o kaba konuşmaları ondan başkası yapmaz.
Bu arada yaşda 26.