Yoğun bakımdaymış, ya doğruysa?

Bana hiç inandırıcı gelmedi

' Sevdiğine sevgini söyle gün gelir çok geç kalmış olabilirsin ' filan..

Ne bileyim herkes kaza yapıyor ama önceden bilmiyor yani..

O size yazanda arkadaşaı filan değil bence, kendisi.. Siz Almanca yazılan kazayı anlamadığınız için gemiş bir de Türkçe izah edip vicdan yaptımaya çalışıyor size..

Ben olsam ilgilenmem, yanar döner bir tip zaten.. Bi ayrılalım diyor bi seni seviyorum gitmem diyor ertesi günde kendine iyi bak ben yeni bir hayat kuruyorum Almanyadayım diyor.. E uğurlar olsun o zaman..

Durum gayet açık arkadaşım, akıllarınca senınle topluca dalga gecmısler
sende hemen balıklama atlamışsın. boyle şeylere prim verme.
senı gercekten onemseseydı boyle sacma işlere kalkışmazdı.
zaten adamın cıddıyetsız oldugu bellı. bende iletişimini tamamen kes ve uzak dur.
sen ustune gıttıkce bu çirkinliği daha da dallandırıp budaklandırmışlar.
kaçan kovalanır unutma.... bu saatten sonra sen kaç bence...

neden mi soruyorum,face ini kapadığı an tel numarasını istemişsiniz. yani daha önce yokmuş demekki telefonu sizde.

Kişiler gerçek kuzenleriylede kendisiylede camda görüştük.
Gece gece sinirimi bozdular benim 26 yaşında adamın yapıcağı iş değil bu ya çocukmusun sen !

arkadaşım sadece camdan görüştüğün kişi nasıl sevgilin oluyor.yapmayın böyle şeyler ya.

benim başıma da geldi. bi okul arkadaşım etrafa öldü ilanını yaydırır. hepimiz aa noldu die uzulup nasıl oldugunu anlamaya calısıorduk ki telefonuna kardeşi bakıordu. halbukı biliorum kı kardeşi falan yoh. konustukca konuyu sapıtmaya başladı heryerden farklı sesler cıkmaya.
saatler sora ben ölmedim hortladıgım sevil die yazdı. ardından bi ton hakaret. hem yalan dolana başvuruor hemde Allah rahmet eylesin dileyenlere de hakaret ediordu. nerdeyse bi arkadaşımızın evliliği catırdadı. hepimizin başı ağrıdı . sonuc onu öldü biliyoruz. Allah rahmet eylesin !

yani ölenin facesine kimse girmez. derdiyle meşgul olur acısıyla face mı aklına gelir. bırak gitsin.
hem bortubocek cokkk haklı. camdan gorustugun reelde gormediğin insan sevgilin falan olamaz. sevgili özentisi sadece.

Son düzenleme:

off.şiştim valla.geriye gittikçe ,sizin saflığınız karşısında şişmekteyim..yaş kaç sizin. hala kaza gerçek diyorsunuz.birde elalemin herifinin sizi böyle aşağılamasına izin veriyorsunuz.

Seninle konuşan zaten eski sevgilin.. arkadaşı falan değil inanma lütfen buna..
daha öncede benim başıma gelmişti..
adam buluşucağımız gün ortalıktan kaybolmuştu.. telefonlara çıkmıo hiç birşekilde ulaşamadım..
1 ay sonra bi msj geldi bana.. o artık yok öldü yarın gazetelerde okursun diye.. salaklar
bir kaç ay sonra ortaya çıktı.. dirildi biizm ölüü yalvarmalar yakarmalar affet beni demeler.. ilk gittiğinde demiştim ; seni asla affetmicem diye
bundan yaklaşık 1 sene sonra falan.. tesadüfen rastldım face profilinee adamın adı dahil olmak üzere askerlik yaptığı yere kadar bana anlattığı herşey yalanmış.. ne safmışım heee
inanmaa kuzum
bu arada almanyada falan olduğunada inanmıyorum ben hatta almanca bildiğine bile inanmıyorum.. şayet öyle olsaydı dha akıllıca davranır sana netten karşısına çıkan bi şirketin değil en azından alman hastanesi adını yazardııı

Son düzenleme:
benimde 17 yaşımdayken falan başıma gelmişti bu tarz birşey. o zamanki erkek arkadaşımla ağır bir kavga etmiştik ve ben barışmamakta kararlıydım tabi ergenlik yılları :) sonrasında ablası bana mesaj atıyordu sözde. burak çok kötü sevil kavga etmişsiniz sanırım şuan uyuyor günlüğünü okudum her sayfasında sevili çok seviyorum yazıyor falan diyordu. sonrasında bunlar beni ikna etmeynce burak çok hasta boğazında bir kitle varmış geçen gün doktora gitmiştik o zaman öğrendik sana söylemedi mi nolur onu bu şekilde yalnız bırakmayacaksın değil mi diyordu. bunları yazan ablası gibi gösterdi bana ama asıl kendisiymişş :)) bende saf kızım tabi inanmıştım :) sonra burak uyanmıştı bana "uyandım canım nasılsın falan deyip bu arada günlüğümün yeri değişmiş" falan diyordu ben hala anlamamıştım of ne safmışım :) sonra bana anlatmıştı hastalığını her haftasonu MR çekildiğini falan söylemişti. :) bende yanında destek veriyordum msjlarımla talafonlarımla falan. birde her pazar gidiyorlardı sözde babasıyla doktora:) sonradan derste birgün hoca anlatırken öğrendim ki MR ayda bir kez çekilirmiş çünkü çok fazla radyasyon olurmuş haftalık çekilmezmiş özel bir kuruma gittigini söylemişti özel kurumlarda bile haftasonu MR yatan hastalar dışında kimseye çekilmezmişş :):):) sonrasında bana birde bi hap kullandığını hapın etkisiyle uyuduğunu depresan tarzı birşey olduğunu söylemişti hapını da bir kere cebinde görmüştüm araştırdım hapı ve uyku yapmadığını hatta enerjikleştirdiğini öğrendim :) zaten bana uyuyoru dediğinde de kuzeni ile msjlaşmış msjlarını da silmemiş bunları da görünce bende film koptu tabi bu araştırmaları sonrasında öğrendim çok geç oldu ama bitti ilişkimiz kendisi benim ayrılmamı beklemeden benden ayrılmıştı sağolsun çok iyilik yaptıı :)
-senin konuna gelince kesinlikle yalan. sen belki almanyaya gitmesine tepki gösterdiysen bu tepkini yumuşatmak amacı ile böyle birşeye başvurmuş olabilir. ayrılıp pişman olmuş böyle bir oyun yapma ihtiyacı hissetmiş olabilir. kesin bir hastane veya numara vermemeleri bu yüzden. elinde kesin kaynaklar olmadıktan sonra bunlara ihtimal verme. sonuçta kısa bir süredir tanıyorsun ve ne kadar güvenebilirsin ki ? ben şuan hemşireyim yoğun bakımda çalışıyorum yoğun bakıma yeni girmiş bir hastanın yakınları değil faceye girmek kapının başında beklerler.. kazayı tam olarak da açıklamamış bile. en basitinden senin yakının bu duruma girse sen facede yazışır mısın veya kesin kaynaklar verirsin değil mi ? çok saçma ve çocuksu geldi bana.. hakkında hayırlısı olsun ama acı gerçekler tatlım lütfen üzülme .

Son düzenleme:
üzgünüm ama dalga gecmisler seninle
zaten adamin normal olmadigi gidisinden belli
facede yazilanlar falan masal iste
görürsün
hic ciddiyet göremedim ben

canım bende sennle yasıtım ama bu yalanlara ben değil kşmse inanmaz yıpartma kendi ohyun bunlar. beyefendi seni özlemiş geri dönmeyi yediremememiş seni ayağna getrtmeye cabalıyo.

Kızlar bugün facede duvarına baktım kız olan kuzeni 'allah yardımcın olsun kuzenim bırakma bizi ya lanet olsun bu dünyaya dualarım seninle...' yazmış.
o nişanlı dedikleri kızda 'allah kahretsin sana gitme dedim neden gittin neden üzüyosun bizi tüm dualarımız seninle bi an önce bize geri dön' yazmış.
Beni tanımayan kuzenine mesaj attım 'X kaza geçirmiş doğrumu sen kuzenisin sanırım banada bilgi ver merak ediyorum' dedim
Oda ' Evet kuzeniyim duydukların doğru durumu hala aynı' yazmış
'Peki X- X'le hala nişanlımı? dedim bakalım ne cevap vericek.

Ben foruma fazla giremiyorum o yüzden yazılarınıza tek tek cevap veremycem sadece gelişmeleri yazarım kızlar.

Kaza geçirdi veya geçirmedi...Sizi ilgilendirmesin..Bırakın ne hali varsa görsün...
Face'ten falan da takip etmeyin..

Ne kadar abuk bir olay..

bütün yazılanları okumadım ama hastane adı diye verdiği şey bir şirket no su da google da var. bence sana oyun yapıyorlar. çoluk çocuğa zaman harcama boş ver.

Amerikada, fransada, almanyada kuzenleri var onların yanına gider devamlı.
İnşallah dalga geçiyodur.

evet istek yapip turist olarak gelebilir ama calisma izni alamaz , kolay degil oyle, bakin ne yapin almanyadaki turk konsoloslugu arayin hangi bölgeseyde , adini soyisminden kolaylikla cevap alirsiniz , yardimci olmazsalar bana ozelden yaz bölgeyi adini soyismini ben ogrenmeye calisirim...

Canım gerçekten araştırıp öğrenmek istemiyorum artık zaten eninde sonunda öğrenicem nolduğunu diğer kuzeniyle konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…