Ne düşüneceğimi inanın bilmiyorum nefes almaya çalışırken boğuluyorum bi bakarmısınız

hiç kimse mükemmel değildir
hangimiz sinirlenince beddua etmiyoruz
çogumuz küfür bile ediyor
..... Izlemesine gelince
bekar erkek nasıl başka türlü tatmin olacak
evliyekn yapsa ok haklısın
ama bu kadarda müdahale etme derim ben
zamana bırak
küfür ve argo hoş diil tabiki
ama alışkanlık mı yoksa anlık öfkeylemi yaptı
kontol et önlemini al
sıkıntı yapılcak pek bişi yok bence

teşekkürler, zamana bırakacağım ama tepki koyup, sinirle oldu diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum.

siz kendi değer yargılarınızla naif bi yaşam sürmüşsünüz...
küfür duyunca rahatsız olmanız çok doğal.
bi erkeğin sevdiği kızın yanında bi başkasına '' anasına bilmem naparım'' gibi bi küfür etmesi çok iğrenç..
belki o düz mantık düşünüyor ama biz kadınlar içeriğiyle ilgileniyoruz, düşünüyoruz.

izlediği şeylere gelince, sizi kıyaslamasından korkmayın. arada sevginiz varsa zaten kimseyle kıyaslamaz. bazı şeylerin kurgu amaçlı olduğunu o da bilir.
kendinize güvenin...
bu konu içinde üzüntü duymayın. sizinle böyle bi amaç için birlikte olması sizi daha çok yaralayacaktı emin olun..

siz kendi değer yargılarınızla naif bi yaşam sürmüşsünüz...
küfür duyunca rahatsız olmanız çok doğal.
bi erkeğin sevdiği kızın yanında bi başkasına '' anasına bilmem naparım'' gibi bi küfür etmesi çok iğrenç..
belki o düz mantık düşünüyor ama biz kadınlar içeriğiyle ilgileniyoruz, düşünüyoruz.

izlediği şeylere gelince, sizi kıyaslamasından korkmayın. arada sevginiz varsa zaten kimseyle kıyaslamaz. bazı şeylerin kurgu amaçlı olduğunu o da bilir.
kendinize güvenin...
bu konu içinde üzüntü duymayın. sizinle böyle bi amaç için birlikte olması sizi daha çok yaralayacaktı emin olun..

Klavyenize sağlık, sağolun

küfür içinde büyüdüm, ama artık tahammülüm yok, anlamaya çalıştığınız için teşekkürler, inşaallah kıyaslamaz ve alışkanlık olmaz, kaygım bu

Gerçekten çok komiksiniz ya. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz resmen. Aslında böyle konulara yorum bile yazmam ama dayanamadım bu sefer.
"Adamla el ele tutuşmaktan öteye gitmediniz" dediğinize göre. Eee ne bekliyorsunuz? Nasıl tatmin edecek kendini? Siz ne kadar çılgın kadınlarsınız, ben gerçekten anlam veremiyorum bu şekilde düşünen insanlara. Ne var yani izliyorsa ne olmuş? Gerçekten bunları izlemeyen tek bir insan var mı sizce bu dünyada? Ben dahil ara sıra bunları izleyen kadınlar çoook sayıda. Ne yapsın adam çalıya çırpıya mı sürtsün tövbe tövbe. Cidden komiksiniz ya.

Not: küfür konusunda haklısınız ona bir şey diyemem.

Son düzenleme:
bir insanla evleneceğinizin farkına varmanız gerek önce melekle
ne bu adam ne de başka birisi herhangi bir şeyin timsali olmak zorunda da değil
evlilik bu
muhtemelen nişanlınızın çok farklı hallerine de şahit olacaksınız hepsine tahammülsüzlük mü göstereceksiniz?
problem yokken problem yaratmayın bence yazık

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız, benim eşimde çok kibar çook namusludur maşallah ama nişan döneminde bende böyle şeyler izlediğini yakalamıştım face de görmüştüm aramada. Ama onu kendisinin aramadığını açık bıraktığında başka birinin bakmış olabileceğini söyledi inandım. Yine hiç küfür etmezdi nişanlıyken trafikte baya bi boşaltmıştı içini :KK52: Bende bunlara takmıştım. Ama onlar hep gerginliktenmiş. diğer konuya gelince eşim ergenlik döneminde izlediğini anlattı ama sonradan hiç bakmadığına yemin etti ona da inandım :KK53: Pişmanmıyım? Değilim. Evlenmeden tanıyamıyosun sonuna kadar inanamıyosun evlenince anlıyosun nerde doğru nerde yalan söylediğini. Eğer seviyosan gerçekten aşk varsa bunlara takılma. Sen hiç izlemedin mi o tür şeyler ? Ben izlemiştim valla :KK53: izlesin bekarken ne var. Ama evlenince kesinlikle :KK20: ağzını burnunu kırarım :KK51:

Gerçekten çok komiksiniz ya. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz resmen. Aslında böyle konulara yorum bile yazmam ama dayanamadım bu sefer.
"Adamla el ele tutuşmaktan öteye gitmediniz" dediğinize göre. Eee ne bekliyorsunuz? Nasıl tatmin edecek kendini? Siz ne kadar çılgın kadınlarsınız, ben gerçekten anlam veremiyorum bu şekilde düşünen insanlara. Ne var yani izliyorsa ne olmuş? Gerçekten bunları izlemeyen tek bir insan var mı sizce bu dünyada? Ben dahil ara sıra bunları izleyen kadınlar çoook sayıda. Ne yapsın adam çalıya çırpıya mı sürtsün tövbe tövbe. Cidden komiksiniz ya.

Not: küfür konusunda haklısınız ona bir şey diyemem.

harikasınız... :)))

Canım sen cok hassas ve ahlaka deger veren birisin sanırım bu yüzden küfürden ya da diger olaydan etkilenmen normal. Ama sonucta karsındaki de bir erkek patlama noktasına gelmistir her iki anlamda da. :KK1: Bu yüzden hem küfür edip hem de izlemistir yani. :KK1: Sana ve cevrene ailene karsı bir saygısızlıgı yoksa sevgisinden de eminsen devam et kafana takma. Ben de bu konularda cok takıntılıydım ama cok ince düsünmek de kendine zarar baska birsey degil cünkü kusursuz insan yok maalesef.

Bütün bu siniri bir silecek yüzünden mi olmuş? Patlama noktası burası mıymış?
Maddi kavramlara çok önem veriyor mu?

Bende sunu anlamiyorum eli elime dehnedu diyorlar ya kizlar el ele tutusmak cinsellik mi yahu el ele tutusmaktan öte ne olabilir var mi oyle guzel bir duygu birlikteligi ellerde percinlemek..herkesin kendi görüşü tabi ben sizin kac yasinda oldugunuzu bilmiyorum ama siz cok tozpembe duusnuyorsunuz sanjrim sizin dusundugunuz gibi hic kufur etmeyen hic izlemeyen erkek yok ki her izleyen sapik olacak kiyaslayacak birsey de yok. Cok dar cerceveden bakiyorsunuz olaya ben etmem beb söylemem diyorsunuz da o sizsiniz bu da farkli bir insan sonucta boyle düşünerek daha büyük hayal kirikliklari yasarsiniz hem benimde nisanlim yapiyordu kufur olayini ona guzel bir dille anlattim ve olabildigince dikkat ediyor ama kufur etmis olmasi onu kötü biri yapmaz ki...

..... izlemesine gelince günahı kendi boynuna.Genelevlerin kapatılmamasını isteyen ünlü siyasetçimiz ne demişti?
"Ne yapsın vatandaş bizi mi ...sin?":KK52:
:KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

Konu sahibi arkadaşım dertsiz başına dert arıyorsun. Bekar adam sonuçta kendi kendine o malumatı yapıyor ki uyarılmaya ihtiyacı var ki izliyor. Fizyolojik bir şey sonuçta ve konsantresini etkilediği doğru. Evlenince kıyaslamaz.Çünkü aktif cinsel hayatı olacak düzene girecek bir şekilde.

Küfür konusuna gelince ana avrat düz gitmesi hoş olmamış. Bu konuda senin de hassasiyetin olduğu için gözüne batmıştır.Trafik ,stres sıkıntı içindeki ivediği ortaya çıkarmış :KK1: Bence bu konuda sakince uyarını yapman kafi.

Ben de eşimden nişanlılık döneminde kötü bir söz duymamıştım trafikte .En fazla salak,gerizekalı derdi çok sinirlenince. Yaklaşık 3 ay önce mesela tam kilitli trafikte dört ağızdan sıkışmıştık o zaman başka sürücü hakkında "yaptığına bak sk.tin attığın trafiği "demişti ben :KK53::KK53: :KK60: :KK60: şaşırıp gülme krizine girmiştim. Farkında olmadan demişti çünkü. Bir daha da görmedim.
Ama ana avrat dümdüz gidiyorsa sürekli :KK19:

Hayatinizda ilk tanidiginiz erkek bu mu? Verdiginiz tepkiler bana asiri geldi. ..... izlemeyen adami zor bulursunuz. Benim sevgilim izlemez diyenin sevgiliside onlardan habersiz yapiyordur.

Kufur konusu igrenc ama. Bi bayanin yaninda oyle kufur etmemeliydi. Nisani biraz daha ertelemenizi oneririm. Gercek yuzunu yavas yavas gorursunuz ilerde

sizinle hicbir sey yasamayan bir erkegin kendisini nasıl tatmin etmesini bekliyorsunuz?
izlemek yerine hayal etse daha kotu degil mi? bu sefer kendi kurgusu olacak sadece cinsel degil belki duygusal olarak da dusunecek.
ayrıca bosalmadıkları taktirde agrı oldugunu vs biliyor musunuz?

bazı seylere karsı cıkmak yerine biraz konu hakkında bilgi edinip ona gore dusunsek bu kadar icimize dert etmeyiz belki.

kufur konusu da hos degil ama yagmurlu havada benim de silecegim kırılsa o sinirle saymadıgım kalmazdı. elbette yarın birgun size aynı sinirle tepki gostermesindne korkuyor olabilrisiniz ama genel olarak kontrollu biri olup olmadıgını ogrenmis olmanız gerek. mesela onun bu tavrına sinirlenip kufretmeseniz bile git annesiyle evlen demeniz, git onu becer demek kadar agızda kotu duruan bir cumle... demek ki siz de hos olmayan sekilde konusabiliyorsunuz...

Benim dünyalar tatlısı efendi eşim bile küfrediyorsa emin ol her erkek ediyordur.(övmek için demiyorum, gerçekten çok ağırbaşlı efendidir kendisi özellikle trafikte canavarlaşabiliyor.) Sana olmadığı sürece çok takılma derim. Yanında sen varsın ve sileceklerini kıran adam yüzünden aciz duruma düşmüş sana mahçup olmuş bilmiyorm ama iben de küfrederdim kesin(içimden tabi:))

Bekarken izlediği .... da takılmazdım açıkçası. Seni kıyaslamayacaktır, büyük ihtimal seni hayal ediyordur zaten. Bazı erkeklerde alışkanlık oluyormuş kk da sürekli okuyoruz vazgeçemeyen erkekleri. Olayın bu tarafı kötü ve tehlikeli ama sadece bir siteye girmiş diye direk yargılama derim ben.

X