Kannst du sprache deutsch? Cousin toprak. in einen Unfall verwickelt im Krankenhaus Intensivstation guten Tag by.
Canım burda sana sanırım almanca bilmiyomusun? demiş ve kaza geçirip yoğun bakımda olduğunu söylemiş...ama bence sen ailesine ulaşmaya çalış...üzgünüm
Hayır fake değil kaç kez gördüm
Canim hic kusura bakma ama seni bildigin salak yerine koyuyor bi de. Hani ben olmasam bile sen bu sayfayi google'da aratinca ne oldugunu anlamayacak misin?
Polymer zaten Türkce de Polimer. GmbH da Limited sirketi gibi birsey. Cidden insan en azindan karsisindakine saygidan bi hastahane adi filan bulur yazar.
Yok canim bu bi polimer, plastik filan sirketi. Hastahane olsaydi numarasini vermesine gerek yoktu ben bulurdum.
Canim hic kusura bakma ama seni bildigin salak yerine koyuyor bi de. Hani ben olmasam bile sen bu sayfayi google'da aratinca ne oldugunu anlamayacak misin?
Polymer zaten Türkce de Polimer. GmbH da Limited sirketi gibi birsey. Cidden insan en azindan karsisindakine saygidan bi hastahane adi filan bulur yazar.
Yok canim bu bi polimer, plastik filan sirketi. Hastahane olsaydi numarasini vermesine gerek yoktu ben bulurdum.
HARMONIC DRIVE POLYMER GMBH
Bunu yazdı canım numarasını anca yarın verebilirim dedi
gordum derken yuzyuze mı camda mı ? yoksa sadece fotolarda mı ?
cnm bılmıyorum belkı aynı durum arkadasımın basınada geldıgı ıcın
ısrarla fake oldugunu dusunebılırım ama ,ınan hıc ama hıc ınandırcı gelmedı .
yaa sımdı soyle mantıklı dusunecek olursak eger,yogun bakımda olan cocugun
face adresının sıfresının arkadasında ne ısı var ?
ben yogun bakıma gırecem sıfreyı sana vereyım sen mıllete haber mı ver dedı sımdı
bu ccouk .bılmıyorum cok sacma .senınde ınanmamanı tavsıye ederım .
Evet kesinlikle iğrenç bi yalan bu ! üzülmek bile gelmiyo içimden şuan çok sinirlendim insanla dalga geçiyolar resmen, belliki canları sıkılmış !
Evet kesinlikle iğrenç bi yalan bu ! üzülmek bile gelmiyo içimden şuan çok sinirlendim insanla dalga geçiyolar resmen, belliki canları sıkılmış !
tabıkıde cnm resmen dalga gecıyorlar .yetıskın ınsanın yapacagı seyde degıl bu .
sadece hikaye degıl kişilerde bana fake gıbı geldı acıkcası .
siz bu cocukla hıc cam da fılan gorustunuz mu ?
ben akrabasayım neden numaramı istiyorsun dun yazan kimdi sergio diye bi arkadas :26: bu nasıl iş herkes bunun facebookuna girebiliyormu sifresi varmı yani ne alaka diikatmi cekmek istiyor nedir anlamadım yazdıgı almanca sozlerden bunlar anlasılıyor verilen hastane ismide uydurmasyon zaten bence hic kurcalama altından cıkar bunun bisiler
Kaza geçiriceğini önceden anlamış sanırım şifreyi dağıtmış. Hey allahım ya akıllarınca beni korkutup geri döndürücekler çok sinirlendim.
Kişiler gerçek kuzenleriylede kendisiylede camda görüştük.
Gece gece sinirimi bozdular benim 26 yaşında adamın yapıcağı iş değil bu ya çocukmusun sen !
Kızlar çok kötü şeyler oldu birazdan anlatıcam çok kötüyüm şuan
kaza ve yoğun bakım gerçekti de vefaat falan mı etti yoksa
aklıma ilk o geldi