Yoğun bakımda taciz olur mu?

İnanırım, bir adam vardı morg görevlisi gelen ölülere tecavüz ediyormuş, gazetede yıllar önce haberleri çıkmıştı.
Sapık mı yok, çoook...

bu hayattan bu insanlar yüzünden nefret ediyorumm.o tür insan olamaz onlar değişik birer hayvan türüüü kanım donduuu.elme verseler varyz

sabah okudum haberi,
öncelikle olayın yarattığı çöküntü daha sonra kızınızın var olan rahatsızlığı için geçmiş olsun dileklerimi kabul edin lütfen.
gazeteye telefon açmak istedim sizin telefonunuzu almak desteğimi belirtmek,hastanenin ismini öğrenmek için.
ve şimdi siteye girdim ki siz karşima çıktınız benim için büyük sürpriz oldu.
tanımlama yaparken bile zorlandığım bu rezaletin yanısıra babanın da bu duruma ilgisiz kaldığını okuduğumda üzüntüm bir kat daha arttı.
elbette desteğiz size,
izleyeceğimiz prosedürü bildirin yeter.

Öyle bi zamandayız ki,ortalık pis nefisli insanlarla dolu. Allah onların hepsine hidayet versin..Allah ıslah etsin. Bu bir rezaletten başka bişey değil.Yarın öbürgün başımıza bişe gelse doktora gitmeye,ameliyata girmeye korkar olduk artık. Yazık walla..

ne dıyecegımı bılemedım ne gunlere kaldık hıcmı ahlak kalmadı Allahım kımselerı boylelelrıyle karsılastırmasın
yarın hastaneye gıdecegım aklımda bı suru soru ısaretı var...

Su hayatta okadar cok seyle karsilasiyoruzki.Hergün bir yasima daha giriyorum.Bu tür haberleri okuyuncada,hayvanlari dahada cok sever oluyorum...

Kimseye güvenemiyorsun artik, ne polise ne doktora ne saglik görevlilerine ne hocalara...

Ne kadar kötü ve aci...

Desteğiniz güç verdi, teşekkür ederim hanımlar.. :))

Bugün Kanal D ana haber bülteninde bizimle röportaj yer alıyor, izlemek isteyen izleyebilir..

Umarım bu bir kadın hareketi olarak ve sembol dava olarak hak ettiği yeri bulur..

Yoğun bakımda, ebeveynlerin ya da yakınlarının giremediği bir yerde, sabaha karşı savunmasız birine yapılan ki bu biri bir genç kız, güzel sonuçlar alır, yıprandığımıza değer..

Ve Ayşe Hanım, bu işin peşini bırakmamaya kararlı bu da bir müjde..

Son düzenleme:

mutlaka izleyeceğim ve bütün tanıdıklarıma eşe dosta herkese haber vereceğim...

değecek simsiyah değecek yürekten inanıyorum buna.....

Zaten sıkılmıştık boş boş vah etmeye, bu tür şerefsiz iğrenç insanlar tarafından mağdur çocukları görmeye ve birşey yapamamaya...Allahaşkına siz bana yol gösterin ne gerekiyorsa yardımcı olayım...Birinin kapısına mı gideceğiz,İstanbuldan Kars'a mı yürüyeceğiz,yok olmadı adamı kıstırıp taciz nasıl olur onu mu göstereceğiz......En azından ben seyretmedim birşey yaptım diyebileyim...

topiğe geliyorum sürekli geri dönüyorum söyleyecek birşey bulamıyorum o kadar sinirleniyorum ki ayarım kaçıcak çünkü biliyorum!!
idam cezası geri getirilmeli diye düşünüyorum böyle olaylarda!!caydırıcı cezalarımız olsaydı belki cesaret edemezdi kimse böyle bir ahlaksızlığa! diyelimki biz yeryüzünde bu adaleti sağlayamadık allahın adaleti ve gazabından nereye kaçacak o vicdansız insan müsvettesi!!!!

arkadaşlar bu haberi bugün bir internet sitesinde haber sitesi daha doğrusu okudum tekrar
ve oradki yorumlara inanamadım.
bir doktor inanabiliyor musunuz bunu diyen bir doktor...
kancık (yani dişi demeye çalışıyor) köpek kuyruk sallamasa erkek köpek peşinden gitmez diyor.
sonra bazı insanlar anne para koparmaya çalışıyor diyor
bazıları kız istemiştir zaten sorunlu intihara teşebbüs etmiş de oaraya gitmiş kız istemiştir diyor
(gazete haberinde de genç kızımızın intihar girişiminde bulunduğu - epilepsi nöbetleri- anne,babanın ayrılması - ergenlik döneminin getirdiği bunalımlar nedeniyle böyle bir girişimim oldu diyordu yanlış hatırlamıyorsam... yanlış bir bilgi edinmişsem beni düzeltin lütfen....)

okuduklarıma inanamadım...
bir doktor bunları derse artıık diyecek birşey yoktur...
ve nasıl olur bir anne kızını para içn böyle bir şeye alet edebilir ki... bu nasıl bir ithamdır...
hastanenin baş hekimi de süper zaten ben personelime inanıyorum....
inanma diyen olmuş sanki ama bir araştır burada bir genç kızın psikolojisi söz konusu...
ne zaman bu hale geldik biz yaaa...
demek ki o yorumları o siteye yazanların tanıdığı bir bayanın başına bu gelse sen kuyruk sallamışsındır diyecekler herhalde...
Allah kimsenin başına vermesin böyle bir durumu....
hadi kaldı ki kızımız yaşadığı bunalımın da etkisiyle kendisine iyi davranan bir erkeğe (anne baba ayrılalı 3 ay olmuş belki de bir baba figürü şefkati arıyordur bilemeyiz) yakınlık hissetmiş olabilir... ama bunun karşılığı hasta yatağındaki bir insana taciz mi olmalıdır????

ki zaten hiç kimse (sanmıyorum ve de ummuyorum böyle insanların olduğunu ve olacağını)
kendine böyle bir derdi yapıştırıp ortaya çıkmaz...
yazık diyorum....
geldiğimiz duruma yazıkk....

insanın en kıymetli verlığı,evladına bu yapılırsa o insan ne yapmaz.
zorla insanı şiddete eğilimli hale getiriyorlar.başına böyle bir olay gelen insanın vereceği tepkiden kim mesul.

Bugün, Gazze olayından dolayı yarına kaldı haber programı, size mahçup oldum.. (

Bu arada çok güzel gelişmeler var, izninizle tv da, KK nün desteğini de söylemek istiyorum.. Kadının kadını, annelerin beni anlaması muhteşemdi.. Teşekkürler dost yürekler..

Sevgiler,

gün içinde nete giremediğimden dolayı gelişmeleri şimdi okudum ve çok mutlu oldum.
haberin yarına kalması da benim için daha iyi oldu, yoksa kaçırmış olacaktım.
yarın mutlaka izleyeceğim ve eminim ki artık sesinizi herkes duyacak.a.s

Ne diyeceğimi bilemiyorum, inanın kanım dondu okurken yaşadıklarınızı. Haklı davanızda böylesine dimdik durduğunuz için öncelikle tebrik ediyorum sizi. Ayşe Arman'ada ayrıca teşekkür ediyorum haklı davanızda yanınızda olduğu için. İşallah tez zamanda bulurlar cezalarını o Allah ın belası insan müsvettleri!!! Allah'larından bulsunlar işallah pislikler! (çok özür dilerim hitap şeklim için, aslında çok fazla yazılacak şey var haklarında ama terbiyem müsade etmiyor.) Kime güveneceğimizi şaşırdığımız bu günlerde Allah'ım bizlere sabır ve güç versin işallah.

Umarım kısa zamanda iyi haberlerinizi alırız.

Saygılarımla..

başhekime olan öfkem her geçen gün saat dakika daha da artıyor.

bu mantıkta (yemin etti inandım) bir bilim adamı olduğuna inanmak istemiyorum.

Farkındaysanız ortada bir çelişki var!

Aynı hastanenin personeli yani psikiyatr (ki bu da sn. başhekimin personeli) raporunda diyor ki, bilinci açık, hareketleri normal, sadece depresif :)))

Personelin hangisinden yanasınız desem ne yapacak meraktayım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…