• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun bakımda taciz olur mu?

Lütfen desteğinizi taze tutun olur mu, çok zor zamanlar benim için.. Tüm toplum ve kadınları ilgilendiren bir konu bu.. Her zorluğa rağmen ben mutlaka sonuna kadar gideceğim bu olayın..

Evet, gerekirse Avrupa İnsan Hakları..

Pes etmeyeceğim çünkü kızım bunları hak etmedi, asla etmedi..

Hepinize sevgiler,

not: kızım okudu buradaki desteği ve gülümsedi, bir aydır ilk kez gülümsedi.. sağolun..

Son düzenleme:
Ayşe Arman bu çocukla beraber bütün çocuklarıda kurtardı...ama kurtarılmayı bekleyen daha bir sürü çocuk ve yetişkinler var...dilerim artık bu yaşananlar ciddi bir yasa altında son bulur...bizler gazeteci yada televizyoncu birilerinin destekleriyle değil bireysel başvurularımızla çözüm üretebiliriz...

Lütfen desteğinizi taze tutun olur mu, çok zor zamanlar benim için.. Tüm toplum ve kadınları ilgilendiren bir konu bu.. Her zorluğa rağmen ben mutlaka sonuna kadar gideceğim bu olayın..

Hepinize sevgiler,

not: kızım okudu buradaki desteği ve gülümsedi, bir aydır ilk kez gülümsedi.. sağolun..

hiç bir özür bahane savunma vs. kabul etmediğim tek şey çocuklara ve yaşlılara yapılan istismar, işkence, kötü muamele ve cinayetlerdir.

kızınız toplumun kızıdır, çocuklar hepimizin çocuklarıdır...

yollarda düştü diye çocuğuna tokat atan kaç anneyi azarladığımın uyardığımın sayısını bile unuttum.

lütfen örnek olun son çare ahim e gidin...bu çocuk istismarları için devletimiz ciddi önlemler almalı...

sizinleyiz bunu asla unutmayın ...kızınız kızımızdır a.s.

sokakta, okulda, marketde, hastanede, istanyonda her suratina baktigim insanda artik bu potansiyeli görebiliyorum....
her an her yerde, hangi durumda olursak olalim tacize ugrayabiliriz...
bunu ne kadar rahat bir sekilde söylüyebiliyorum ve bu ne kadar aci öyle degil mi....
ve burda bahsi gecen hasta, özel ilgiye ihtiyaci olan, korunmamiz, savunmamiz kücük bir kiz...
bencede bu konun asla pesi birakilmasin...
o gece yasadiklarinin etkisi belkide bir ömür kalicak onda iste bunun mutlaka hesabi sorulsun...
bas kaldirmadikca, ses cikarmadikca kaybeden taraf oluyorsunuz ve o insan görünümlü yaratiklar bundan güc aliyorlar ve hergün cogaliyorlar....

Sayın İlgili, 29.11.2008 tarihli başvurunuz incelenmiş olup, üniversite hastaneleri denetim ve işleyiş açısından YÖK'e bağlı kurumlar olduğundan, ayrıca hastane başhekimliği şikayetinizi işleme koymadığından, doğrudan YÖK'e yada savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bİlginize sunulur.

Sağlık Bakanlığı dilekçesinin cevabıdır...

Ki savcılığa müraacatım var demiştim..

yaşanan ilk değil,şikayetlerde öyle...
anca kendi başlarına geldiğindemi o koca popolarını kaldırıpta her zaman yaptıkları gibi bir gecede yasa çıkartacaklar bu üst makam soytarıları...
aaa olurmu onlar heryerde (hastane) rütbelerinin kaymağını yiyorlar, kemik sıyırıcı vatandaş zaten...:kızgın:
her konuda arkanızdayım şahsım adına...
kızınızla beraber hiç bir şekilde de yalnız değilsiniz,bunu unutmayın a.s

Hepinize sevgiler,

Yalnız değilsin gördün mü ? Ardında koca bi ordu var. Dimdik yürü şimdi.
Davanı anlıyorum ve yürekten yanındayım. Yaşayıp susana susmamanın faydasını, bu dehşeti yaşatanlara da cezasını çekeceğini gösterecek bu duruşun.
Yürü...
Kayıtsız şartsız haklısın. O küçük kız tekrar ve hep gülümsemeli...

hastanelerdeki şikayet kutuları çok dikkate alınıyor,oraya güzel bi yazı yazılırsa bence dikkate alınır.burası türkiye adam saçını keserken bile taciz ediyor,söylesen sen suçlu oluyorsun en iyisi üç maymunu oynamak.

artık kimseyede güvenilmiyor....
okuyunca resmen kanım dondu ya...
nasıl böyle bişey hastanede hemde oranın personeli tarafından olur...
öylelerine insan bile denmez...
adiler.....

Yalnız değilsin gördün mü ? Ardında koca bi ordu var. Dimdik yürü şimdi.
Davanı anlıyorum ve yürekten yanındayım. Yaşayıp susana susmamanın faydasını, bu dehşeti yaşatanlara da cezasını çekeceğini gösterecek bu duruşun.
Yürü...
Kayıtsız şartsız haklısın. O küçük kız tekrar ve hep gülümsemeli...

İnanıyorum ki, benim davam toplumun davası olacak ve birileri başını ellerinin arasına alıp düşünecek..

Ve diyecek ki; ben TANRI değilim..

Mevkii Tanrılaşmasının hüküm sürdüğü ülkemde, mevkiinin önüne geçen hatta maddi gücün önüne geçen bir dayanışma da olur hep bilirsiniz. Milletim inanıyorum ki, her daim haklının ve adaletin yanındadır ve sağ duyusuna güvenir.. Bu millet küllerinden doğmuştur, tam da bitti derken..

Ve bu milletin bir evladı olarak, o külün tek zerresi bile birleşmeye yeter biliyorum...

Müteşekkirim sana İçre ve Kazen (kuzenim) sana da.. Katkıda bulunan değerli yorumları ile bana güç veren herkese.. Yalnız bunu derken, baştan sona okumadan yorum yapıp, incitmemeleri de ricamdır...

Çooooooook teşekkürler, umarım her kadın ve her insan her daim duyarlı ve onurlu olur.. Belki de bu bir ANNELİK dayanışmasına dönüşür, niye olmasın ki!

Sevinç göz yaşlarımla öpüyorum sizi..

Son düzenleme:
hastanelerdeki şikayet kutuları çok dikkate alınıyor,oraya güzel bi yazı yazılırsa bence dikkate alınır.burası türkiye adam saçını keserken bile taciz ediyor,söylesen sen suçlu oluyorsun en iyisi üç maymunu oynamak.

Küçük Hanım, her nerede yaşıyorsanız burası Türkiye deyip kestirip atarak zaten çanak tutuyorsunuz! Belli ki baştan sona okumamışsınız çünkü şikayet kutusu yerine Başhekime hitaben dilekçemiz var.. Ahkam kesmek sanırım bu olmalı.. O şikayet kutusunu dikkate alan hastanelerden örnekler verirseniz aslında tüm hastanelere de örnek olur!

Ve yine üç maymunu oynayacaksanız, elbette oynayın ama sizin başınıza geldiğinde de üç maymunu beklersiniz karşınızda..

Savunmasız bir halin tacizinin savunması yoktur bunu iyice ezberleyin!

Son düzenleme:
Küçük Hanım, her nerede yaşıyorsanız burası Türkiye deyip kestirip atarak zaten çanak tutuyorsunuz! Belli ki baştan sona okumamışsınız çünkü şikayet kutusu yerine Başhekime hitaben dilekçemiz var.. Ahkam kesmek sanırım bu olmalı.. O şikayet kutusunu dikkate alan hastanelerden örnekler verirseniz aslında tüm hastanelere de örnek olur!

Ve yine üç maymunu oynayacaksanız, elbette oynayın ama sizin başınıza geldiğinde de üç maymunu beklersiniz karşınızda..

Savunmasız bir halin tacizinin savunması yoktur bunu iyice ezberleyin!

a.s.
"susmak suça ortak olmaktır".

site kuralları gereği cevap vermek istemedim ama bu kadarını da söylemeden geçemeyeceğim.

şerefsizin önde gideniymiş

sübyancı akli dengesi bozuk yaratıklar!

insaan yapmaz bunu yaaaa

ben olsaydım çocuguma böyle birseyi yapan kşiyi herhalde öldürebilirdim!gözümü kırpmadan

güzel arkadaşım nasıl bir çelişkidir bu yazdığın...
tacize uğrayıpta 3 maymun olmanın neresi en iyi :mymeka:
ben maymun olayım,feryadım kutu içindeki kağıt parçasında haykıra dursun...
neymiş dikkate alınıyormuş...kusura bakma ama pehh diyorum...:kızgın:
hangi hastaneymişki bu...:uhm:
şahsen ben şimdiye dek taciz olaylarının yada hırsızlığın veyahut sağlam insanın ihmal ve yanlış tedavi sonrası ölmesinin çözümünü kutu içindeki şikayet sonucunda çözüm bulduğunu görmedim...:kızgın:
altını çiziyorum varsada ben bilmiyorum belkide sizinle aynı türkiyede yaşamıyorum ben...
olabilirmi....fisfisfis

inanamadım yaa bu nasıl bir rezillikk nasıl bir sapıklıktır,
insan elini vicdanına koyar biraz,o kızın yerinde kendi kızını bacısını düşünür,
o masum sizlere emanet bırakılıyor yazık bu milletten böyle insanlar çıkmasına yazzıkk,
ayrıca epilepsi hastaları normal insanlardır,
halüsülasyon,hayal falan görmezler,
rezil adam bide kızı tehdit etmiş,
Rabbim böylelerini kimseyle karşılaştırmasın,
cezasını saten ya bu dünyada yada ahirette verecektir...

Sayın İlgili, 29.11.2008 tarihli başvurunuz incelenmiş olup, üniversite hastaneleri denetim ve işleyiş açısından YÖK'e bağlı kurumlar olduğundan, ayrıca hastane başhekimliği şikayetinizi işleme koymadığından, doğrudan YÖK'e yada savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bİlginize sunulur.

Sağlık Bakanlığı dilekçesinin cevabıdır...

Ki savcılığa müraacatım var demiştim..

öncelikle geçmiş olsun diyorum tekrar...
peşindende bütün kibarlığımı bir tarafa bırakarak"yuhhhhhh" çekmek istiyorum:1shok:
nası yanii...başhekimlik nasıl şikayetinizi işleme koymamış..:1shok:
nasıl bir aymazlıktır bu inanamıyorum...
lütfen elinizden geleni ardınıza koymayın.bu işin peşini bırakmayın...
zaten paranoyaktım,iyice abartacağım bu haberden sonra...demek hastanede bile evladımızı güvenip bırakamayacağız...

Hastanedeki şikayet kutusu yerine Hürriyet Gazetesi gibi çok fazla okunan bir gazetede konunun yer alması daha etkili olabilir bence...hatta hastanenin adını da verin Ayşe Arman konunun peşini bırakmayacaktır...

tüylerim diken diken oldu o çoçuğun korkusu elinden bir şey gelmeyişi ne kadar üzücü...bir ömür zihninde canlanacak insanlara karşı korkuyla yaklaşacak...nasıl bir travmadır...sapkınlığın artık aşılmış bir boyutu...şifa bekleyen sıkıntıda olna hastaya sarkıntılık etmek....böleleri değil meslekten ihraç ülkeden ihraç edilmeliii...o başhekime de yazıklar olsun...bir personel için binlerce hastayı harcıyor demekki

Müjdeler,

Yarın yani 28/12/2008 de Hürriyet Gazetesinde röportajımız yer alacak.. Biliyorum ki bu bir yıpranma süreci.. Hele de kızım için..

Hani kimi zaman bizlerde yapmışızdır ya; Seviyor mu testleri.. İşte bu konumda tam da bir hayat testi ile karşı karşıya özellikle de kızım Elif.. Bakalım onu kimler gerçekten seviyormuş, toplumsal susturma baskısını yenebilecek kadar güçlü müyüz/güçlü mü?

Öyle böyle bir sınav değil bu ama umutlu ve huzurluyum, çünkü inanıyorum davama..

Ayşe Hanım'a bu sitenin linkini de verdim, desteklerinizi de belirttim.. Destek veren herkese, çok çok teşekkürler..

Müjdeler,

Yarın yani 28/12/2008 de Hürriyet Gazetesinde röportajımız yer alacak.. Biliyorum ki bu bir yıpranma süreci.. Hele de kızım için..

Hani kimi zaman bizlerde yapmışızdır ya; Seviyor mu testleri.. İşte bu konumda tam da bir hayat testi ile karşı karşıya özellikle de kızım Elif.. Bakalım onu kimler gerçekten seviyormuş, toplumsal susturma baskısını yenebilecek kadar güçlü müyüz/güçlü mü?

Öyle böyle bir sınav değil bu ama umutlu ve huzurluyum, çünkü inanıyorum davama..

Ayşe Hanım'a bu sitenin linkini de verdim, desteklerinizi de belirttim.. Destek veren herkese, çok çok teşekkürler..

simsiyah çok sevindim...inan bende en az senin kadar heyecanlıyım...
ve tekrar söylüyorum arkanızda duvar gibiyiz...asla yanlız hissetme kendini canım...çünkü bu artık buranın ve hepimizin davası oldu...şutarafagitti

Back