Yani bir etliekmek bir zeytinyağlı sarma bir ...çok acim ya ..doyasıya yiyemedikten sonra. .caddy sen inanniyomusn gerçekten 6 ogun yediğine
Konu haber niteliği mi taşıyor yoksa Medical Park Tarsus Hastanesi, Diyetisyen Ayşe Şahika Karagöz'ün reklamını mı yapıyor anlamadım. Resmen reklam gibi haber olmuş.
Eeee sonuç? Zayıflamanın formülü için gidin Ayşe'ye para bayılın ve o listeye sahip olun.
Diyetle zayıflayan binlerce insan ve zayıflatan diyetisyen var, bu mu haber abi???
38 kilo hay maşallah. 5 kilo fazlam için belki 8 kilo : D ameliyat yaparlar miki diye düşünüyorum : p ay usenmessem yarına eksili sarma yapsam ..gene açım. .6 öğün dediği aralarda iki üç kaşık yoğurt meyve falan efide
Öyleee etli ekmek falan nerdeee
Aynen zey , çok güzel reklam kokan haber .
Bende diyetisyenle 6 öğün 9 ayda 38 kilo vermiştim , haber maber olmadım
Kilo almak için değil vermek icin gitcektin akıllım3 kere diyetisyene gittim 10 kilo aldım, daha da gelmem davosa
Kilo almak için değil vermek icin gitcektin akıllım
27 kiloyla nasıl 14 beden küçülmüşki7 bedendir o kesin 42 44 beden yerine 42 43 diyemi hesaplamışlar acaba
Aynen öyle çünkü 4 5 kiloya 1 beden küçülüyorsun mantıken yanlışEhehe Bingooo aynı şeyi demişiz)
Bibi ben de diyetteyim diye her hafta ici yiyorum gruptakilerden gizli haha senin yolundayimŞimdi ben 6 öğün burger king yersem zayıflıyormuyum kızçeler bana bi el atın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?