Yiyerek 27 kilo verdi

Millet 27 kilo veriyor, 14 beden birden zayıflıyor, ben de tık yok... Tığ gibiydim bir zamanlar beni de gör Allah'ım...

Ben protein ağırlıklı beslenerek şekeri hayatımdan çıkararak 25 kilo verdim 6-7 kilo daha vermek istiyorum bu yüzden dikkat ediyorum

Arkadaşim da benzer şekilde diyet yapıyor. Enteresan bi matematiği var diyetinin ne kadar yediği değil ne yediği önemli. 3 ayda 10 kilo verdi o da.

Arkadaşim da benzer şekilde diyet yapıyor. Enteresan bi matematiği var diyetinin ne kadar yediği değil ne yediği önemli. 3 ayda 10 kilo verdi o da.

Ya bu nasıl iş, bir tek benim diyetisyenim mi beni aç bırakıyor? Gerçi ben de onu bıraktım artık :) Zayıflayamıyorum, bana da bir çare nolurr :)))

Bende yiyorum ama kilo veremiyorum bir terslik var bende:-)

Ya bu nasıl iş, bir tek benim diyetisyenim mi beni aç bırakıyor? Gerçi ben de onu bıraktım artık :) Zayıflayamıyorum, bana da bir çare nolurr :)))
Sağlıklı yaşam merkezi bunun gittiği yer. Kesinlikle aç kalmıyor ama bi listesi var denklem kuruyor onunla. Haftaya yayiyor yediği kırmızı et beyaz et sayısını falan. Ne istiyorsa yiyor ama tahıl grubunda mı yağ grubunda mi dikkat ediyor falan anlamaya çalıştım bir süre sonra vazgeçtim. :confused:

Okulda sürekli birlikteyiz. Onun yüzünden ben de kilo verdim ama yemek yedikten 3 saat geçmeden acıktım ben bişeyler yiyelim diyor. Istanbulda iseniz ismini sorabilirim ama biraz pahali bir yermiş.

Sağlıklı yaşam merkezi bunun gittiği yer. Kesinlikle aç kalmıyor ama bi listesi var denklem kuruyor onunla. Haftaya yayiyor yediği kırmızı et beyaz et sayısını falan. Ne istiyorsa yiyor ama tahıl grubunda mı yağ grubunda mi dikkat ediyor falan anlamaya çalıştım bir süre sonra vazgeçtim. :confused:

Okulda sürekli birlikteyiz. Onun yüzünden ben de kilo verdim ama yemek yedikten 3 saat geçmeden acıktım ben bişeyler yiyelim diyor. Istanbulda iseniz ismini sorabilirim ama biraz pahali bir yermiş.

Yok ya ben Ankara'dayım malesef.. Burada özel sağlık hizmetleri çok pahalı. Özel hastaneye gitmiştim, olmadı, diyetisyenle de çok uyuşamadık, bıraktım. Devlet hastanesindeki diyetisyenlere gitmeyi düşünüyorum farklı olarak...

Bir arkadasim da diyete girmis, gunde 6 ogun yemeye baslamisti. Kocasinin dikkaini cekmis, adam "ne bu her dakka yiyorsun?" dedi. O da tabi "rejimdeyim" demisti, Kocasi "ne bicim rejimmis bu, eve kitlik getirecen" deyince ne gulmustum..
Simdi siz bahsedince aklima ister istemez bu geldi.. Diyetinizi adamlardan gizli yapin, bu pahallilikta adamlari korkutmayin..:KK53:

Back