Yanlış mı anladım ben şimdi hayallerim suya düştüBibi ben de diyetteyim diye her hafta ici yiyorum gruptakilerden gizli haha senin yolundayim
Suan karnim gurul gurul ediyirYanlış mı anladım ben şimdi hayallerim suya düştü6 öğün fasfood yiyecedimm
Bibi ben de diyetteyim diye her hafta ici yiyorum gruptakilerden gizli haha senin yolundayim
Margam yapma gözünü sevem 6 öğün yemek hazırlamak zaten bana kilo verdirir
O yüzden sesi hiç cikmiyBabababababa sen margaya bağ helee bizim acliktan nefesimiz koksun sen wooper menu senin mc chicken menu benim gez :))
Biliydim böle olacağını seni uyanıkBibi ben de diyetteyim diye her hafta ici yiyorum gruptakilerden gizli haha senin yolundayim
Millet 27 kilo veriyor, 14 beden birden zayıflıyor, ben de tık yok... Tığ gibiydim bir zamanlar beni de gör Allah'ım...
Ben yazdim sanki bu yorumu
Arkadaşim da benzer şekilde diyet yapıyor. Enteresan bi matematiği var diyetinin ne kadar yediği değil ne yediği önemli. 3 ayda 10 kilo verdi o da.
Sağlıklı yaşam merkezi bunun gittiği yer. Kesinlikle aç kalmıyor ama bi listesi var denklem kuruyor onunla. Haftaya yayiyor yediği kırmızı et beyaz et sayısını falan. Ne istiyorsa yiyor ama tahıl grubunda mı yağ grubunda mi dikkat ediyor falan anlamaya çalıştım bir süre sonra vazgeçtim.Ya bu nasıl iş, bir tek benim diyetisyenim mi beni aç bırakıyor? Gerçi ben de onu bıraktım artık :) Zayıflayamıyorum, bana da bir çare nolurr :)))
Sağlıklı yaşam merkezi bunun gittiği yer. Kesinlikle aç kalmıyor ama bi listesi var denklem kuruyor onunla. Haftaya yayiyor yediği kırmızı et beyaz et sayısını falan. Ne istiyorsa yiyor ama tahıl grubunda mı yağ grubunda mi dikkat ediyor falan anlamaya çalıştım bir süre sonra vazgeçtim.
Okulda sürekli birlikteyiz. Onun yüzünden ben de kilo verdim ama yemek yedikten 3 saat geçmeden acıktım ben bişeyler yiyelim diyor. Istanbulda iseniz ismini sorabilirim ama biraz pahali bir yermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?