- 22 Mart 2016
- 73
- 22
- Konu Sahibi askrhpozitif
Kaç kilo verdin anka merak ettimUzun süre açlık olunca tıkanıyorum hemen çok yemişim gibi geliyor. Sonra da acıkıyorum işte şimdi karnım gurul gurul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kilo verdin anka merak ettimUzun süre açlık olunca tıkanıyorum hemen çok yemişim gibi geliyor. Sonra da acıkıyorum işte şimdi karnım gurul gurul
Hurma vermek zorunda bence ama bakalım akşam canlı yayında açıklar.Tek isteğim hurma veya ona benzer bişiyler tatlı istiyorum ben bi kaşık reçele bile razıyım ama seviyeleri değiştiriyor malum o yüzden yine değişir hurma vs verilmes die umut edemiorum
5 kilo gitti benden canım 1 ayda.Kaç kilo verdin anka merak ettim
Ben tahini sade de kaşık kaşık yiyebilirim çok severim ama maalesef çok kaşındırır beni yiyemem hiçTatlı degınce o bana tatlı gıbı gelmiyor
Harika bendende 6 kilo gitti zaten yoksa katlanılmas bunlara hala tatlı çok istiyorum ama ben5 kilo gitti benden canım 1 ayda.
Ne guzel tebrik ederim canımMerhaba bende 3. Seviyedeyim 18 ocakta başladım nasipse 4. niyet edicem ama bendede sivilceler arttı anlamadım birde ben hala aşırı derecede tatlı istiyorum bu isteğim geçmedi ama başladığımdan beri. 6 kilo verdim devam edicem dahada böyle yapanları görünce birbirimize destek çıkalım nolur
Ben hıc sevmiyorum tahınıBen tahini sade de kaşık kaşık yiyebilirim çok severim ama maalesef çok kaşındırır beni yiyemem hiç
Haşhaş ezmesi serbest mi acaba onu da çok severim bi canım çekiyor kaç gündürBen hıc sevmiyorum tahını
Ohoooo ben her gün tatlısına kadar yapıyorum. Poğaçalar pişiler tatlılar kekler havada uçuşuyor 49 gün kaldı ha gayretKızarmış ekmek üzerine kaymak bal yedi bizimkiler ha bir de bol tereyağlı uzayan peynirli kuymak.Bergamotlu çayı limonlu kekikli zeytini hiç saymıyorum Çocukların kahvaltısına yardımcı olacağım için sofradan da ayrılamıyorum yoksa hazırla sofrayı ağlayarak kaç git uzaklaş ama yok işte
Şafak 49 yani hadi bakalımOhoooo ben her gün tatlısına kadar yapıyorum. Poğaçalar pişiler tatlılar kekler havada uçuşuyor 49 gün kaldı ha gayret
Ay bizimki de tatlı siparişi verecekti akşam akşamEşim de sağolsun her gün bişey alır gelir. En son kızdım da biraz durdu sanki bakalım.
Nasıl ve ne zaman içiyoruzBen magnezyum sülfat içeceğim
Bu gün içilecek uyumadan. Ben telegramdan tekrarını dinliyorumNasıl ve ne zaman içiyoruz