- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
- Konu Sahibi askrhpozitif
Harikasınız kızlar ınsallah kolay gececek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne içtinHarikasınız kızlar ınsallah kolay gececek
Acelesi yok ya 49 gün sonra yerim nolcak
Magnezyum sulfat midem hala bulanıyorSen ne içtin
Hashas yeniyor da ezmede sıkıntı var mı o var adama belli olmuyor baksana kuruyemıs serbest ama unları yasakAcelesi yok ya 49 gün sonra yerim nolcak
Aynen ya bi de çocuk sallıyorum midemde sallandıkça iyice kötü oldumMagnezyum sulfat midem hala bulanıyor
Benim bu sefer cok gıtmedıSeviye 3 te kaç kilo verdiniz benim 1 gitmişti bakalım sabaha biraz daha gitti mi?
Adını telaffuz etmem yetiyor valla sınemaki ıcecektım magnezyum daha etkili diye onu ıctımAynen ya bi de çocuk sallıyorum midemde sallandıkça iyice kötü oldum
Aynen ya değişik bi de devamlı kendini övmese bi de diyor ya seviyeleri yazar mısın diyenlere ben burda birer birer kanlı canlı anlatıyorum yazıyı napacaksın diye canlı yayının yarısı kendini ve iksiri övmekle geçiyorHashas yeniyor da ezmede sıkıntı var mı o var adama belli olmuyor baksana kuruyemıs serbest ama unları yasak
Tam bir aslan burcu adam gercekten cok fazla ovuyor kendiniAynen ya değişik bi de devamlı kendini övmese bi de diyor ya seviyeleri yazar mısın diyenlere ben burda birer birer kanlı canlı anlatıyorum yazıyı napacaksın diye canlı yayının yarısı kendini ve iksiri övmekle geçiyor
Toplam 5 kilo gitti benim ben 70i deviririm diyordum açlıklara başlamadan olmadı:))Benim bu sefer cok gıtmedı
Az mütevazi ol dimiTam bir aslan burcu adam gercekten cok fazla ovuyor kendini
Olsun canım ne kaldı ki 70 eToplam 5 kilo gitti benim ben 70i deviririm diyordum açlıklara başlamadan olmadı:))
adamın ruhuna aykırı utopik yasıyorAz mütevazi ol dimi
2,7 ama inanılmaz şiş hissediyorum kendimi nedense:))Olsun canım ne kaldı ki 70 e
Uyku ve cok fazla ayakta kalmak etkiliyor olabılır canım2,7 ama inanılmaz şiş hissediyorum kendimi nedense:))
Olabilir canım sürekli ayaktayım. Uyku da 3-4 saat anca uyuyabiliyorum bu gece de mide bulantısından uyuyamayacağım sanırım :))Uyku ve cok fazla ayakta kalmak etkiliyor olabılır canım
Ben de magnezyum sülfat içtimBir arkadaşım 4.seviye ile ilgili liste göndermiş iksir var orda iksir ne?Adını telaffuz etmem yetiyor valla sınemaki ıcecektım magnezyum daha etkili diye onu ıctım