- 22 Mart 2016
- 73
- 22
- Konu Sahibi askrhpozitif
Evett niyetlendik bayanlar hurma geldi en azından çok mutlu oldum bakalım 36 st nasıl geçecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sinemaki içtim bakalım nasıl geçecekBen magnezyum sülfat içeceğim
Kuzu şu soruyu Ahmet Apaya sorsan döver valla seni 4. seviyeye gelene kadar hiç duymadın mı? iksir Apanın kendi ürettiği bitkisel bi takviye.. Kendisi “yeryüzündeki bütün hastalıkların çaresini bulmuş olabilirim. Zaman içerisinde kullanıp alınan sonuçlara göre nelere faydası var hep beraber göreceğiz” derler.Ben de magnezyum sülfat içtimBir arkadaşım 4.seviye ile ilgili liste göndermiş iksir var orda iksir ne?
Ahmet apa nın yaptıgı bırsey canım bitkisel bırsey almak sart degıl ben kullanmıyorumBen de magnezyum sülfat içtimBir arkadaşım 4.seviye ile ilgili liste göndermiş iksir var orda iksir ne?
Benım sanırım az geldi hala wc ye cıkmadım sen nasılsınMagnezyum sülfat içenler durumunuz ne?
Almadım canim gereksiz pahalı ve cokta inandırıcı gelmiyorHa o iksir mi?Onu biliyorum da daha önce seviyeleri yapan arkadaşlar seviyelere dahil edildiğinden bahsetmemişlerdi.Listelerde de görmemiştim de o yüzden sordumAman bu ticari kaygılar da yani..Siz aldınız mı?
Hurmayla muradımıza erdik vallaEvett niyetlendik bayanlar hurma geldi en azından çok mutlu oldum bakalım 36 st nasıl geçecek
Bende de hiçbir etkisi olmadı.1 bardak suya 1 tatlı kaşığı değil miydi?Benım sanırım az geldi hala wc ye cıkmadım sen nasılsın
Etki etmediyse bir daha kine 1 yemek kaşığı koy canım herkeste farklı etki gosterıyorBende de hiçbir etkisi olmadı.1 bardak suya 1 tatlı kaşığı değil miydi?
Benim çevremde çok kullanan var seviyeleri yapmadıkları halde çok faydası olduğunu söylediler. Ben de kızıma alıcam gelecek ay inşallah.Almadım canim gereksiz pahalı ve cokta inandırıcı gelmiyor
Yakın cevremde yok benim kullanan o yuzden suan cok utopık ve ticari kazanc geliyorBenim çevremde çok kullanan var seviyeleri yapmadıkları halde çok faydası olduğunu söylediler. Ben de kızıma alıcam gelecek ay inşallah.
Bende cocuklar yatsın diye bakıyorum valla hafif bir bas agrısı ve usume var bendedeKızlar nasıl gidiyor zorlandınız mı? Ben şu an çok zorlanıyorum bütün gece uykusuzluğun üzerine çocuklar da acayip huysuz sabah bi olaydı hayırlısıyla
Bende usuyorum canım bilhassa aksamlarıBende akşam üzeri uyumuşum çok halsizim hala uykum var yer çekiyor beni ve çok üşüyorum sizde durumlar nasıl
Sirke kendi yaptıgını kullanabılırsın tursu ev yapımı yiyebilirsin kırmızı pancar yasak demıstı en son canimArkadaşlar merhaba. 1. Seviyede kırmızı pancar, sirke, turşu tüketilebilir mi? Bir de yemek miktarında sınırlama var mı? Kaşık hesabı falan sözkonusu mu?