- Konu Sahibi askrhpozitif
Bugün çok zorlandımAkşam da tavuk sote salata ve yoğurt yedim ama kıtlıktan çıkmış gibiyimYarın daha iyi olur inşallah bugün çok zorlandım demiş miydimAhmet bey böğün yemek var mııııı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anka sen benden de az yiyorsun valla afiyet olsun spora bayıldım15 Şubat 2021
8:00 2 bardak sirkeli su
10:30 sade türk kahvesi
15:30 10 kaşık nohut 6-7 kaşık bulgur pilavı
17:00 sade türk kahvesi
akşam açlık hissedince yeşil çay içerim
su: 2,5 litre
spor 3 mil leslie
200 ip atlama
100 jumping jack
Uzun süre açlık olunca tıkanıyorum hemen çok yemişim gibi geliyor. Sonra da acıkıyorum işte şimdi karnım gurul gurulAnka sen benden de az yiyorsun valla afiyet olsun spora bayıldım
Bende yiyemiyorum ama zorlamaya calısıyorum aslında acken cok sey canım cekıyorUzun süre açlık olunca tıkanıyorum hemen çok yemişim gibi geliyor. Sonra da acıkıyorum işte şimdi karnım gurul gurul
Ağrın yok dimi iyisin inşallahBende yiyemiyorum ama zorlamaya calısıyorum aslında acken cok sey canım cekıyor
İyiyim canım cok sukur yok agrım ınsallah da olmaz en son 2 sene once olmustu ondan sonra tekrarlamamıstı sımdı birden yine hortladıAğrın yok dimi iyisin inşallah
İnşallah temizlenir tamamen kurtulursun canımİyiyim canım cok sukur yok agrım ınsallah da olmaz en son 2 sene once olmustu ondan sonra tekrarlamamıstı sımdı birden yine hortladı
Insallah canım Allah razı olsun sırf o taslar yuzunden yapıyorum valla bir umut temızlenırde ameliyat derdim Kalmaz dıyeİnşallah temizlenir tamamen kurtulursun canım
Şifa olsun inşallah ben de karaciğerim temizlensin de sivilcelerimden kurtulayım diye başladım :)))Insallah canım Allah razı olsun sırf o taslar yuzunden yapıyorum valla bir umut temızlenırde ameliyat derdim Kalmaz dıye
Insallah kurtulursun canım benim sendeŞifa olsun inşallah ben de karaciğerim temizlensin de sivilcelerimden kurtulayım diye başladım :)))
şuan bende gurul gurul bir mideyle başbaşayım bide öğlen arası olucak az sonraBugun cok erken acıktım
Bende bitki caylarına gomuldum aksama da misafirim var Annemler geliyor yemek yapacak halim yok vallahiBen de çok açım kahveye verdim kendimi o da ödem yapacak off 4-5 saat kaldı kızlar yapabiliriz dayanın
Ben yedim 16:00 da çok kısa sürdü ama azcık yavaş yemeyi öğrenmem lazım yarın 16:30 olur sonra 17:00 inşallah sonra 4 e geçerizBende bitki caylarına gomuldum aksama da misafirim var Annemler geliyor yemek yapacak halim yok vallahi
Ben daha yemek hazırlıyorum afiyet olsunBen yedim 16:00 da çok kısa sürdü ama azcık yavaş yemeyi öğrenmem lazım yarın 16:30 olur sonra 17:00 inşallah sonra 4 e geçeriz