- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
- Konu Sahibi askrhpozitif
Sabır canim yol yarılandı sayılırSıcacık tarçınlı süt istiyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabır canim yol yarılandı sayılırSıcacık tarçınlı süt istiyor canım
Evet canım tek tesellim o zatenSabır canim yol yarılandı sayılır
Kuruyemişten oldu galiba ikinci seviyede benim de oldu bıraktım salata yoğurt geçiştirdimKızlar kaç gündür birşey sorucam unutuyorumBenim yüzümde özellikle çene bölgemde çok fazla sivilce çıktı sizde böyle birşey oldu mu?
Seviye 4 te Aclıklar beklıyor canım canlı yayın yapsın bilgilendirme yaparım bende burda oncekı seviyede kan grubuna gore beslenme vardı sımdı nasıl yapar bilmiyorumSeviye 4 te bizi neler bekliyor acaba?
Yok canim boyle bisey yasamadım bende yediklerin biraz yaglı olabılır mıKızlar kaç gündür birşey sorucam unutuyorumBenim yüzümde özellikle çene bölgemde çok fazla sivilce çıktı sizde böyle birşey oldu mu?
Bıldıgım kadarıyla bir sınırı yok bitki cayı ve kahvenin ama fazla abartmamak her zaman iyidir birde illa 3 bucuk ta ıcmek zorunda degılsiniz tatlı olarak dedıgınız nedır acabaaskrhpozitif merhaba öncelikle size, sonra okuyan herkese Pztesi 1. Seviyeye başlıyorum inşallah. Sağlıklı kilo verme niyetindeyim. Anlamadığım birkaç nokta var, yardımcı olan çıkar mı acaba...Sabah ve 15.30 civarı türk kahvesi bitki çayı , su , çay içiyoruz ya bunların sınırı var mı? Bir de tatlı olarak önerilen karışımı ne zaman yiyebilirim?
Tahinli karışım sanırımBıldıgım kadarıyla bir sınırı yok bitki cayı ve kahvenin ama fazla abartmamak her zaman iyidir birde illa 3 bucuk ta ıcmek zorunda degılsiniz tatlı olarak dedıgınız nedır acaba
Tahin, kakao ve kuruyemişli karışım. Yani Türk kahvesi, bir bardak su ve sonra siyah çay peşpeşe içsem oluyor mu benim okuduğum yazılarda mutttlaka kırk gün yapın, esaslardan şaşmayın falan diyordu da saatler ve kurallar çok katı diye düşündümBıldıgım kadarıyla bir sınırı yok bitki cayı ve kahvenin ama fazla abartmamak her zaman iyidir birde illa 3 bucuk ta ıcmek zorunda degılsiniz tatlı olarak dedıgınız nedır acaba
Seviye 1 de tahinli kakao karisimini ogunle beraber alman lazım canım. Sıvı kuralına gelince yemekten yarım saat once ıcmıs olman lazım ve yemekten enaz 1.5 saat sonra tekrar ıcmeye baslayabılırsınTahin, kakao ve kuruyemişli karışım. Yani Türk kahvesi, bir bardak su ve sonra siyah çay peşpeşe içsem oluyor mu benim okuduğum yazılarda mutttlaka kırk gün yapın, esaslardan şaşmayın falan diyordu da saatler ve kurallar çok katı diye düşündüm
Tatlı degınce o bana tatlı gıbı gelmiyorTahinli karışım sanırım
Valla kremalı pasta gibi gelecek bana öyle görünüyor teşekkürler bilgiler içinTatlı degınce o bana tatlı gıbı gelmiyor
Afiyet olsun canım rıca ederımValla kremalı pasta gibi gelecek bana öyle görünüyor teşekkürler bilgiler için
Insallah ya kan grubuna gore beslenme varmıs kahvaltı gelsın de ben razıyım4. Seviyede kahvaltı geri geliyormuş eskiden inşallah yine öyledir
Merhaba bende 3. Seviyedeyim 18 ocakta başladım nasipse 4. niyet edicem ama bendede sivilceler arttı anlamadım birde ben hala aşırı derecede tatlı istiyorum bu isteğim geçmedi ama başladığımdan beri. 6 kilo verdim devam edicem dahada böyle yapanları görünce birbirimize destek çıkalım nolurKuruyemişten oldu galiba ikinci seviyede benim de oldu bıraktım salata yoğurt geçiştirdim
İnşallah bi hurma vs verir tatlı diye ağaca çıkıcam bir kaşık reçele bile razı duruma geldim artık ama kilo verdikçe devam4. Seviyede kahvaltı geri geliyormuş eskiden inşallah yine öyledir
Tek isteğim hurma veya ona benzer bişiyler tatlı istiyorum ben bi kaşık reçele bile razıyım ama seviyeleri değiştiriyor malum o yüzden yine değişir hurma vs verilmes die umut edemiorumSeviye 4 te bizi neler bekliyor acaba?