- Konu Sahibi askrhpozitif
Yaaa naptın neyse çaktırmadan devam et bişey olmaz bence yaevren sana mesaj yollamış canım
Benimde bugun bitecek ınsallah da benim seviye dun sekteye ugradı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa naptın neyse çaktırmadan devam et bişey olmaz bence yaevren sana mesaj yollamış canım
Kız dun safra kesemdekı taslar Costu yine naptıysam gexıremedım en sonra ılık sekerlı suyuda denedim gumburtuye gıttı dun hıcbırsey olmamıscasına devam ediyorum bugunYaaa naptın neyse çaktırmadan devam et bişey olmaz bence ya
Aaaa temizlenecektir belkiKız dun safra kesemdekı taslar Costu yine naptıysam gexıremedım en sonra ılık sekerlı suyuda denedim gumburtuye gıttı dun hıcbırsey olmamıscasına devam ediyorum bugun
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlanırsınKız dun safra kesemdekı taslar Costu yine naptıysam gexıremedım en sonra ılık sekerlı suyuda denedim gumburtuye gıttı dun hıcbırsey olmamıscasına devam ediyorum bugun
Ay o hıc aklıma gelmedi ama aksam et yedım eti bazen sindiremiyorum yine oyle oldu diye dusundumAaaa temizlenecektir belki
Sagol canım benim teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlanırsın
Olabilir canım A ydı dimi senin kan grubun. Tekrarlamaz inşallah. Hani anlatıyor ya devamlı seviyelerle safra kesesi böbrek vs her yer temizleniyor diye ondan aklıma geldi.Ay o hıc aklıma gelmedi ama aksam et yedım eti bazen sindiremiyorum yine oyle oldu diye dusundum
A grubu evet canım organ temızlıklerı ileri seviyede diye aklıma dusmedı bende erken yerim sanirim canim gercı yemek yemege korkuyorum orasıda ayrı bir dertOlabilir canım A ydı dimi senin kan grubun. Tekrarlamaz inşallah. Hani anlatıyor ya devamlı seviyelerle safra kesesi böbrek vs her yer temizleniyor diye ondan aklıma geldi.
Ya tek öğünü en erken 17:00 demiş ama ben çok acıktım bu günlük erken yiyeceğim. regl de gelince zor oldu valla
yaa benmde bugun uğradı acıkcası,, boğazım şişti kulağıma vurdu ağrısı ilaç içmem lazımdı seviye 1 deki gibi yedim öğle yemeğini . cidden çok üzgünümevren sana mesaj yollamış canım
Hafif sindirimi kolay şeyler ye canım. Ağrımaz inşallah tekrarA grubu evet canım organ temızlıklerı ileri seviyede diye aklıma dusmedı bende erken yerim sanirim canim gercı yemek yemege korkuyorum orasıda ayrı bir dert
çokk geçmiş olsunnnKız dun safra kesemdekı taslar Costu yine naptıysam gexıremedım en sonra ılık sekerlı suyuda denedim gumburtuye gıttı dun hıcbırsey olmamıscasına devam ediyorum bugun
Gecmıs olsun canım hıc bozma moralini kaldıgın yerden devam et ben oyle yapıcamyaa benmde bugun uğradı acıkcası,, boğazım şişti kulağıma vurdu ağrısı ilaç içmem lazımdı seviye 1 deki gibi yedim öğle yemeğini . cidden çok üzgünüm
Insallah canım yogurtlu kabak sote ve mantar sote yıcemHafif sindirimi kolay şeyler ye canım. Ağrımaz inşallah tekrar
Insallah canım yogurtlu kabak sote ve mantar sote yıcemHafif sindirimi kolay şeyler ye canım. Ağrımaz inşallah tekrar
18 ocakta mı başladınız siz de? Olur bence hiç bozma devamşimdi ben bugun öğle yemeği yedim diye seviye 3ten devam edemez miyim yarın? yani etsem olur diye düşünüyorum ama
evet evet 18 ocakta başladım bugün boğaz ağrım ve kulak ağrım vardı o yüzden sıcak bişiler yemem gerekiyor gibi hisettim . yarın devam edeyim öyleyse18 ocakta mı başladınız siz de? Olur bence hiç bozma devam
Ankanın da dedıgı gıbı kaldıgın yerden devam et canımşimdi ben bugun öğle yemeği yedim diye seviye 3ten devam edemez miyim yarın? yani etsem olur diye düşünüyorum ama