- Konu Sahibi askrhpozitif
Eee var mı canlı yayından haberler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen niye dinlemiyorsun :)) ben unutmuşum yaEee var mı canlı yayından haberler?
4 sevi yede canım ilk aclik 9 seviyede serbest gunler var canim merak etmeAçlıklar ne zaman kızlar hangi seviyede acaba?Akşam köfte yaptım ev ahalisine ekmekli kendimeyse ekmeksizBir an düşündüm dedim ki bir ömür böyle devam edemem sonra da ideal kiloma ve sağlığıma kavuştuktan sonra balansı daha kolay ayarlayabilirim gibi geldi.Yani ilerde kaçamak yapabilme fikri enerji verdi sanırım
Tek ogun seviye 1 deki kurallar gecerli canım onun dısında pek bisey yok canlı yayındanEee var mı canlı yayından haberler?
Evde bütün yumurtayı ben yiyormuşum 2 haftadır 1 koli yumurta bitmedi önceden haftayı bulmazdıTek ogun seviye 1 deki kurallar gecerli canım onun dısında pek bisey yok canlı yayından
Teşekkürler canım benim bağırsak temizliği diyordun sanki de o yüzden sordumTek ogun seviye 1 deki kurallar gecerli canım onun dısında pek bisey yok canlı yayından
Hahah aynen bizde de durum aynıEvde bütün yumurtayı ben yiyormuşum 2 haftadır 1 koli yumurta bitmedi önceden haftayı bulmazdı
Ben Facebook kullanmıyorum canım bir de ufaklıkların uyku öncesi hazırlık zamanına denk geliyor o yüzdenSen niye dinlemiyorsun :)) ben unutmuşum ya
Bızdede durum ayni Koyden yumurta geldı hala bitmedıEvde bütün yumurtayı ben yiyormuşum 2 haftadır 1 koli yumurta bitmedi önceden haftayı bulmazdı
Sen bu hafta sinemaki yada magnezyum sulfat al canım 22 subatta ilk 36 saatlik oruc varTeşekkürler canım benim bağırsak temizliği diyordun sanki de o yüzden sordum
Telegram varsa ordan sonradab dinleyebilirsin canım atıyorlar orayadaBen Facebook kullanmıyorum canım bir de ufaklıkların uyku öncesi hazırlık zamanına denk geliyor o yüzden
Ben Facebook kullanmıyorum canım bir de ufaklıkların uyku öncesi hazırlık zamanına denk geliyor o yüzden
Ben de telegramdan dinleyebilirsin diyecektim :)) benim de face yok oğlana oyun için açmıştık ordan takip ediyorumTelegram varsa ordan sonradab dinleyebilirsin canım atıyorlar orayada
Benim face varda pek oraya girmiyorum telegram dan dinliyorum geneldeBen de telegramdan dinleyebilirsin diyecektim :)) benim de face yok oğlana oyun için açmıştık ordan takip ediyorum
Tutacaksan bile hergun tutma canım oruc olunca insan daha kolay dayanıyor o yuzden tutulmasın demısSeviye 3 te oruç tutmayın demiş napsam ki
Aynen haklı aslında ama açlıklarda da oruç gibi olacak su bile yokTutacaksan bile hergun tutma canım oruc olunca insan daha kolay dayanıyor o yuzden tutulmasın demıs
Evet canim oyle ama nedense orucun gucunden yararlanılsın istememiş bence tutabilirsin karar sana ait bana kalırsa ki ben tutmayı dusunuyorumAynen haklı aslında ama açlıklarda da oruç gibi olacak su bile yok
Regl oldum ben olay çözüldüEvet canim oyle ama nedense orucun gucunden yararlanılsın istememiş bence tutabilirsin karar sana ait bana kalırsa ki ben tutmayı dusunuyorum
Regl oldum ben olay çözüldü