- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Peki neler yediniz , yesillik sebze meyve var mi ?Bu gün biraz zorlandım aslınsa sabah kalktığımda sıcaktan bunalmıştım resmen su kahve içtikden sonra enerjim yerine geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki neler yediniz , yesillik sebze meyve var mi ?Bu gün biraz zorlandım aslınsa sabah kalktığımda sıcaktan bunalmıştım resmen su kahve içtikden sonra enerjim yerine geldi.
Meyve yemiyorum şekersiz beslendiğim için ama istersen tükete bilirsin.Peki neler yediniz , yesillik sebze meyve var mi ?
Dilerim en kisa zamanda hedeflediginiz kiloya inersiniz.Meyve yemiyorum şekersiz beslendiğim için ama istersen tükete bilirsin.
Bu gün farklı yaptım.
1 salatalık 1 domates 1 biber güzelce küp küp doğradım. Yarım tavuk göğsünü haşlayıp güzelce doğradım ve son olarak 2 yumurtayıda haşlayıb güzelce doğrayıb hepsini karıştırdım güzel bi salata oldu. Onu yedim ve 1 bardakda yoğurt yedim. Bu kadar.
Hızlıca kilo vermek istediğim için pek fazla bişey yemiyorum açıkcası canımda hiçbirşey istemiyor. Gün içinde de 3 litre su 2 kupa kahve ve kendi yaptığım çayı içiyorum.
Çayı soracak olursan 1 yemek kaşığı yeşil çay bir tutam kadar kiraz saplağı 1 çubuk tarçın ve yarım limonu kaynamış sıçak 1 litre suya ekliyorum. Ödem atıcı ve metobalizma hızlandırcı çay tavsiye ederim.
Hep beraber inşallahDilerim en kisa zamanda hedeflediginiz kiloya inersiniz.
Hedefim 50 olmakMerhaba bende başlamak istiyorum misafirim var haftasonu. Pazartesi bende aranıza katılmak istiyorum şu an boy 1.63 kilo 55
Merhaba hayır bu gün tartılamadım yarın inşallah tartılıcam.. tartıldığım günlerde tartı fotorafı paylaşıyorum...Merhaba bugün tartıldınızmı
Ahh o pazartesilerMerhaba bende başlamak istiyorum misafirim var haftasonu. Pazartesi bende aranıza katılmak istiyorum şu an boy 1.63 kilo 55
İnşallah tartıda güzel sonucalr alırsınız yarın sozi takipteyim. Benimde kilo sorunum var bı turlu veremiyorumm... bende yarın başlayacağım inşallahMerhaba hayır bu gün tartılamadım yarın inşallah tartılıcam.. tartıldığım günlerde tartı fotorafı paylaşıyorum...
İnşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınızİnşallah tartıda güzel sonucalr alırsınız yarın sozi takipteyim. Benimde kilo sorunum var bı turlu veremiyorumm... bende yarın başlayacağım inşallah
Amin... İnşallah Sizdeİnşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız
İnşallah vazgeçmem. Biraz göbeğim var o rahatsız ediyor o da giderse sorun yokAhh o pazartesiler
İnşallah başlarsınız ve istediğiniz kiloya ulaşıraınız ama pek bi fazlalığınız yok ki
Tam olarak ne yiyip içiyosun :))