Yine yeniden yenilenmek

Merhaba kizlar bende perşembe gunu yetti artik.bu kilolar diyerek kendimi disari attim ve bi diyetisyene gittim 2 saat oturduk konuştuk listemizi yaptik ve başladim. Bende katilmak isterim araniza

Merhaba kizlar bende perşembe gunu yetti artik.bu kilolar diyerek kendimi disari attim ve bi diyetisyene gittim 2 saat oturduk konuştuk listemizi yaptik ve başladim. Bende katilmak isterim araniza
Hoşgeldin canım bize biraz kendinden bahseder misin kaç kilosun boy kaç vb.
Diyetisyen nasıl bir plan olusturdi

Hoşgeldin canım bize biraz kendinden bahseder misin kaç kilosun boy kaç vb.
Diyetisyen nasıl bir plan olusturdi
116.5 çıktım diyetisyende tok karnına idim oglen 3 idi ondan galiba. Boyum 1.75 cok guzel kilo verebilen biriyim ama birden geri aliyorum onun icin diyetisyene basvurdum. Haftada 1 oda cuma gunleri kontrole gidicem her gunde ogunlerimi atiyorum. Gunde 5 dilim ekmek ilE basladiik tam bugday 2 sabah 1 oglen 2 aksam olmak uzere ekmeksiz yemek yiyemiyorum çünkü psikolojik olarak aç kaliyorum. Sabahlari bi karisim verdi aksamdan demleyip sabah 2 bardak iciyorum. Diyetisyen bel ölçümü aldi oda 100 idi digerlerinide ben alayim atarim size.

Çok güzel canım kilo vermek çok eğlenceli bişey bence başarmak güzel her sabah ilk sayfadaki olumlamayı yap harika hissedeceksin

Bugünkü özet ;
Sabah 9:30
1 omlet
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
1 bardak şekersiz çay
2 parça et

Saat 16:10
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

3lt su icildi

Bugünkü özet ;
Sabah 9:30
1 omlet
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
1 bardak şekersiz çay
2 parça et

Saat 16:10
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

3lt su icildi ☂
Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz bilmiyorum ama tavsiye yumurta yediğinde peynir yeme
Bir de menün çok güzel ekmek yemesen tam not

Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz bilmiyorum ama tavsiye yumurta yediğinde peynir yeme
Bir de menün çok güzel ekmek yemesen tam not
Şuan için hiç bir listeye bağlı değilim kendi kafam göre.
Ama yarın için çok güzel bir planım var inşallah uygularım canım yarın tam not alırım senden

Şuan için hiç bir listeye bağlı değilim kendi kafam göre.
Ama yarın için çok güzel bir planım var inşallah uygularım canım yarın tam not alırım senden
Biz yapacaz bu işi inşallah spor yaptın mı
Ben bugün 1 saat yürüdüm birazdan da mekik ve squat yapıp bitirecek günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…