İnşallah canım kiloda 80li kilolara gelen rsrn kolay ondan sonrasikilo verirsin daha gzuel :) geçmiş olsun bu arada :)
afiyet olsun geçmiş olsun. bende çok çektim zamanında dişlerdenSabah patatesli omlet 8 zeytin ceviz pekmez
Akşam
1 kase kelle paça çorbası aslında 2.yide icecektim ama çenem ağrıyor malum diş cektirecektim bugün ama cekilemedi çünkü uyusmadi hala ağrıyor çenem
Şuanda çay ve kuru üzüm yiyorum
İsinamiyorum bugün çok etkiledi diş beni
Sen neyaptin nasıl gidiyor hafta sonunafiyet olsun geçmiş olsun. bende çok çektim zamanında dişlerden
devam ediyorum diyete ama canim tatlı istemeye basladi .yılbaşına kadar 2.8 kg versem kendime ödül vericem de bakalimSen neyaptin nasıl gidiyor hafta sonun
Yılbaşına kadar verirsin inşallahdevam ediyorum diyete ama canim tatlı istemeye basladi .yılbaşına kadar 2.8 kg versem kendime ödül vericem de bakalim
nasıl oluyor oBen yarın kestaneli truff yapacam
Unsuz şekersiz diyete uygun kendine de eziyet çektirme bence
Kestaneli hasla soy soğuyunca robottan geçir içine 15 tane suda bekletilmiş hurma 2 kaşık bali robottan çek hepsini karistir top haline getir kakaoya batir afiyet olsunnasıl oluyor o
güzel oluyor mu tadi cidden canımda böyle kakaolu şeyler istiyorKestaneli hasla soy soğuyunca içine 15 tane suda bekletilmiş hurma 2 kaşık bal iyice karistir top haline getir kakaoya batir afiyet olsun
süper olur vallaBunu ben yarın deneyecek kestaneyi aldım yapacam yarın
Ama istersen kakaolu ıslak kek yapıyorum yine unsuz şekersiz tarif istersen onu vereyim
15 hurmayla yapılmış hurma püresi
2yumurta
1 çay bar zeytinyağı
2 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı kakao
1subardagi ceviz
1 tatlı kaşığı kabarma tozu
Vanilya
4 yemek kaşığı nohut unu yada pirinç unu
Çikolata sos
1 YK tereyağı
1yk hndistan cevizi yağı (yoksa tereyağını 2kasik yap)
2 yemek kaşığı pekmez
2 YK kakao
evet evet ettin canım. benim hiç değişik unum yok alayım ben bunu yılbaşında da yaparım teşekkür ederim. çok güzele benziyorKekin tepsi ölçüsü borcamin yuvarlak enkucuk kalıbı inşallah tarif edebilmisimdir
Biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyorum haliyle kacamaklarimizda sağlıklı olmalı dimi aklıma geldikçe paylaşırım yine sen isteevet evet ettin canım. benim hiç değişik unum yok alayım ben bunu yılbaşında da yaparım teşekkür ederim. çok güzele benziyor
evet aynen canım . pazartesi migrosa gidicem mercimek unu ve nohut unu falan vardı orda alırım nohut ununu.Biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyorum haliyle kacamaklarimizda sağlıklı olmalı dimi aklıma geldikçe paylaşırım yine sen iste
Nohut unu patates unu mısır unu güzeldir canim
Pogacayi nohut unuyla yapmıyorumevet aynen canım . pazartesi migrosa gidicem mercimek unu ve nohut unu falan vardı orda alırım nohut ununu.
çok beğendim ben bu tarifi , cidden canım tatlı çekince abur cubur yiyeceğime bunu yerim. birde nohut unu poğaçası varmış . sabahları kahvaltı içinde varmı tarifin değişik puding gibi saglikli
karnabahar kısır denedin mi oda güzel. bu tatlıyı kesin yapıcam amaPogacayi nohut unuyla yapmıyorum
Tef unuyla daha güzel oluyor ama patates unu ve nohut unuyla krep yapıyorum çok lezzetli oluyor ama ayda bir falan sonuçta sağlıklı da olsa çok fazla yersek kilo veririmiz yavaşlar
Kinoayi da çok seviyorum ben
Kısır efsane oluyor bitti gerçi evde kalmafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?