Kinoali kısir daha güzel oluyo aynı kısır tadında ama çeşit ve vitamin için karnabahar kısirda yapıyorumkarnabahar kısır denedin mi oda güzel. bu tatlıyı kesin yapıcam ama
ıslak kek zaten bayılırım o yüzden çok sevdim. kinoa tadı da bir değişik yaKinoali kısir daha güzel oluyo aynı kısır tadında ama çeşit ve vitamin için karnabahar kısirda yapıyorum
Bu tatlı benim favorim bu arada
hiç aroma atmadım ben ondan belki deKinoayi pisirince kısirda nar ekşisi baharat derken tadı kötü gelmiyor ya ben alıştım bana gelmiyor ne bileyim seviyorum kinoayi
bazen taze beyaz ekmeği özlüyorumBen hiç tahıl kullanmadığım için çorbaları kinoayla yapıyorum bir yıldır alıştım bide
Yeşil mercimek çorbasını yarma yerine kinoayla pisiriyorum
ekmek tam olarak neden zararlıAma çok zararlı özellikle bana tüm heryerim ağrıyor yedigimde
İçindeki unu ağartmak için kullanılan tüm şeyler sağlığa zararlıekmek tam olarak neden zararlı
gluten eskiden de insanlar ekmek yermiş bilmiyorum ki çoğu madde zararlı yediğimiz şeyler falan sadece ekmek düşman gibi gösteriliyor anlam veremiyorumİçindeki unu ağartmak için kullanılan tüm şeyler sağlığa zararlı
Gluten var mesela bağırsakları yoruyor ve kolon kanserine sebep oluyor
Bennde böyle düşünürdüm ama önceden unlar gdosu degismemisti şimdi herşeye koruyucu ekliyorlar bagirsakcfloramiz bozulduğu için çabuk kilo alıyoruz ve hastalanıyor üz diyet yaptığımız süreçte aslında kötü olan tahıllardan uzaklastigimizdan sekeri azalttigimizdan daha sağlıklı hissediyoruzgluten eskiden de insanlar ekmek yermiş bilmiyorum ki çoğu madde zararlı yediğimiz şeyler falan sadece ekmek düşman gibi gösteriliyor anlam veremiyorum
afiyet olsun canım. aynen öyle pazara yakışır :) bu arada diyet esnasında vitamin eksikliği oluşmaması için ne yapmamız gerek. bir yazı okudum yeterince iyi beslenmeniz lazım diye. artık daha çok dikkat edeceğimGünaydın bugün kendimi daha iyi hissediyorum konuşmadan tabii
Sabah melemen çekti canımız soğanlı menemen yapacam pazara yakisir bir kahvalyi olsun dimi
Ben günde bir meyvemi yerim ya elma portakal mandalinaafiyet olsun canım. aynen öyle pazara yakışır :) bu arada diyet esnasında vitamin eksikliği oluşmaması için ne yapmamız gerek. bir yazı okudum yeterince iyi beslenmeniz lazım diye. artık daha çok dikkat edeceğim
Günde 2 kuru kayısı 1 portakal yesem olur mu . Bir D ben sana günlük menümü atsam her gün yorumlar misin nasıl diyeBen günde bir meyvemi yerim ya elma portakal mandalina
Akşam yatarken de probiyotik le yoğurt yerim hiç vitamin eksikliği çekmem
Elbette canım yorumlarimGünde 2 kuru kayısı 1 portakal yesem olur mu . Bir D ben sana günlük menümü atsam her gün yorumlar misin nasıl diye
Çok güzel afiyet olsun canım saglikli şeyler hep , keknde resmini bekliyorumSabah melemen 3 zeytin
1 küçük peynir
Ceviz pekmez
Çok sevdiğim komşuma çıktım ve 2 fincan Türk kahvesi
Akşama da kelle paça çorbası
Karnabahar köftesi salata yoğurt
Artık canım ne isterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?