Yine yeniden yenilenmek

Kinoayi pisirince kısirda nar ekşisi baharat derken tadı kötü gelmiyor ya ben alıştım bana gelmiyor ne bileyim seviyorum kinoayi

Ben hiç tahıl kullanmadığım için çorbaları kinoayla yapıyorum bir yıldır alıştım bide
Yeşil mercimek çorbasını yarma yerine kinoayla pisiriyorum

Ama çok zararlı özellikle bana tüm heryerim ağrıyor yedigimde

İçindeki unu ağartmak için kullanılan tüm şeyler sağlığa zararlı
Gluten var mesela bağırsakları yoruyor ve kolon kanserine sebep oluyor
gluten eskiden de insanlar ekmek yermiş bilmiyorum ki çoğu madde zararlı yediğimiz şeyler falan sadece ekmek düşman gibi gösteriliyor anlam veremiyorum

gluten eskiden de insanlar ekmek yermiş bilmiyorum ki çoğu madde zararlı yediğimiz şeyler falan sadece ekmek düşman gibi gösteriliyor anlam veremiyorum
Bennde böyle düşünürdüm ama önceden unlar gdosu degismemisti şimdi herşeye koruyucu ekliyorlar bagirsakcfloramiz bozulduğu için çabuk kilo alıyoruz ve hastalanıyor üz diyet yaptığımız süreçte aslında kötü olan tahıllardan uzaklastigimizdan sekeri azalttigimizdan daha sağlıklı hissediyoruz

Günaydın bugün kendimi daha iyi hissediyorum konuşmadan tabii
Sabah melemen çekti canımız soğanlı menemen yapacam pazara yakisir bir kahvalyi olsun dimi

Günaydın bugün kendimi daha iyi hissediyorum konuşmadan tabii
Sabah melemen çekti canımız soğanlı menemen yapacam pazara yakisir bir kahvalyi olsun dimi
afiyet olsun canım. aynen öyle pazara yakışır :) bu arada diyet esnasında vitamin eksikliği oluşmaması için ne yapmamız gerek. bir yazı okudum yeterince iyi beslenmeniz lazım diye. artık daha çok dikkat edeceğim

Ben günde bir meyvemi yerim ya elma portakal mandalina
Akşam yatarken de probiyotik le yoğurt yerim hiç vitamin eksikliği çekmem

Sabah melemen 3 zeytin
1 küçük peynir
Ceviz pekmez
Çok sevdiğim komşuma çıktım ve 2 fincan Türk kahvesi
Akşama da kelle paça çorbası
Karnabahar köftesi salata yoğurt
Artık canım ne isterse

Bu arada dün ıslak kekin tarifini verirken canım çekti şuan fırında inşallah güzel olur

Sabah melemen 3 zeytin
1 küçük peynir
Ceviz pekmez
Çok sevdiğim komşuma çıktım ve 2 fincan Türk kahvesi
Akşama da kelle paça çorbası
Karnabahar köftesi salata yoğurt
Artık canım ne isterse
Çok güzel afiyet olsun canım saglikli şeyler hep , keknde resmini bekliyorum

Ben neden resim yükleyemiyorum onu anlamadım telefonu değiştirdim acaba birşeyi mi aktiflestirmem lazım anlamadım olmuyor bu türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…