- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Olabilir canım medya erisimi yoktur belkideBen neden resim yükleyemiyorum onu anlamadım telefonu değiştirdim acaba birşeyi mi aktiflestirmem lazım anlamadım olmuyor bu türlü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım medya erisimi yoktur belkideBen neden resim yükleyemiyorum onu anlamadım telefonu değiştirdim acaba birşeyi mi aktiflestirmem lazım anlamadım olmuyor bu türlü
O ne demek medya edişini nasıl acilirOlabilir canım medya erisimi yoktur belkide
Dosya ekle diyince galeriye girmiyor muO ne demek medya edişini nasıl acilir
HayirDosya ekle diyince galeriye girmiyor mu
Tarayıcı ayarlarını sıfırla bakalım bide bilemedim ki
Ben de salmistim ama kilo almamışım ama yarın başlarım düşüncesi çok tehlikeli bugün başla ve buraya yaz yavaş yavaş başladığını göreceksin canımGünaydın berceste_ ...Tebrik ederim canım hâlâ devam ediyorsun. Ben bıraktım hatta saldım ha bu gün ha yarın başlayayım diyorum ama olmuyor. 67 lerdeyken 72 leri gördüm. Daha önce yaptım yine yaparım diye kendime gaz veriyorum. Bakalım hayırlısı.
canim ben diyetisyen listesine başladım bakalım artık onu yaparımSabah 3 zeytin haşlanmış yumurta ceviz pekmez çay
Çok iyi yapmışsın ben diyetisyenle çok iyi kilo vermiştim otokontrol güzel oluyorcanim ben diyetisyen listesine başladım bakalım artık onu yaparım
aynen öyleÇok iyi yapmışsın ben diyetisyenle çok iyi kilo vermiştim otokontrol güzel oluyor
afiyet olsun benimde 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 kaşık lor 1 yeşilçay yarım portakalSabah yumurta 4 zeytin ceviz pekmez çay
Meyve çok iyi olmuş yaa ben de istiyorumafiyet olsun benimde 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 kaşık lor 1 yeşilçay yarım portakal
günlük 1 portakal bide kuru kayısı falan yiyorum listeye göreMeyve çok iyi olmuş yaa ben de istiyorum