• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden yenilenmek

Hep mi beni bulur arkadaş hep mi yani
Yine saçma bir olay ve yine ben. tabiiki hiç alakam yokken saçma çok saçma herkes kendini kurtarır yine olan bana olur lafının gerçekleşmiş haliyim resmen

Hergun mucizelere olan inancım tazeleniyor bugün hep olacak diyorum kendime çünkü olacak biliyorum Allahım işaretlerini izliyorum ve kalbim çok rahat

Sabah yumurta ve zeytin
Öğlen kereviz çorbası avakado salatası

Günaydın sabah çökelek sundurdum ama tadı kötüydü yiyemedik kahvaltim çok az oldu acıktım şimdi de
Öğlene çorba içerim heralde

Sağlıklı beslenmem çok güzel oturdu
Artık istek duymuyorum tatlıya falan
Çok güzel hissediyorum hafif sağlıklı (gerçi son 3gundur böbrek ağrısına ve basagrisi çekiyorum) hissediyorum
Bugün zayıfladın mi sen diyen 3 kişi oldu ben de kendime hoş bir kazak aldım çok güzel hissettim kendimi gercekten

Sömestr den beri toplayacağım kendimi devamlı yedim ve şuan buraya yazarken bile pasta yiyorum resmen durduramiyorum kendimi 🥴 aralıklı orucu araştırdım ve bu hafta yapacam buraya yazacak sonucu pazartesi kilomu yazıp baslayacam 🤯🤯 tatile.gidecem ama hiç fren yok bende

Bugün de doğumgünü kutlaması vardı yine pasta yedim bu gidiş gidiş değil sonum pek iyi değil🥴yarın tartilip baslayacam hadi hayirlisi

Ve başladım kilo 96 🤯 ben de aralıklı oruç beslenmesi yapıyorum 3 gün oldu şimdilik iyi gidiyor haftaya yaparım kilo bildirimini

Saat 11 de 7 zeytin biraz peynir yedim
12 20 de de kinoali kısır yiyecem 8 saatlik beslenme zamanım başladı ya çok güzel bu diyet hem ketojenik hem de if yapıyorum 💃💃

Saat 11 de 7 zeytin biraz peynir yedim
12 20 de de kinoali kısır yiyecem 8 saatlik beslenme zamanım başladı ya çok güzel bu diyet hem ketojenik hem de if yapıyorum 💃💃
Merhaba doktor kontrolünde mi yapıyorsunuz?
Keto da kinoa yok chia var. Kinoa karbonhidrat oranı yüksek.

Chia tohumu karbonhidrat değeri.
Ben de keto yapıyorum ve 98 kiloyum

Eklentiler

• 20200225_185534.jpg
    20200225_185534.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba doktor kontrolünde mi yapıyorsunuz?
Keto da kinoa yok chia var. Kinoa karbonhidrat oranı yüksek.
Aslında diyetim Dr kontrolünde ama adi ketojenik değil sadece benzer olduğu için öyle dedim,
Aralıklı oruçla kendi beslenmemi yapıyorum daha doğru olur aslinda

5. Gün bugün ve if tam benlikmis çok sevdim ve yapılabilir bir diyet
Çok mutluyum çok

Back