• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden yenilenmek

selam ben bayağı diyetten saptım ve hamurişlerinin tatlının gözüne vurdum neyseki dünle bugün kendime geldim ve diyete tekrar döndüm
5 ay amasyaya gitmek yok:kızgın: yoksa diyet kalmıyor ortada :KK43: bugün az ve güzel yedim inşallah
yarın foto paylaşımına başlarım inşallahh
Afiyet bal şifa olsun. Boş ver yaa bir kaç günden birşey olmaz :KK54:olsada bende yesem. Canım bir tatlı istiyor ki sorma

Sabah menüm 20191009_072312.jpg

İnternettim de sorun var gelemiyorum bu cumaya inşallah sonuç iyi olur

Ben buraya yazdıgimda 70misim :) geçmiş okudum da şimdi kalanı da veririz inşallah sende aktif gelsene eskisi gibi devam edelim :)

Selam canım devam ediyor musun bir ata berbaer ilerliyorduk yine öyle yapalım :)
tamam devam edelim ama ben hiç eski ben değilim çok değiştim:olamaz::olamaz: (senin de rumuz değişmiş galiba)
kendimde enerji bulamıyorum ama bu gidişe bir dur demem lazım diyorum
off off yardım et artemis

tamam devam edelim ama ben hiç eski ben değilim çok değiştim:olamaz::olamaz: (senin de rumuz değişmiş galiba)
kendimde enerji bulamıyorum ama bu gidişe bir dur demem lazım diyorum
off off yardım et artemis
Evet canım rumuz değişti :) lilyden Artemise döndük :) birnan önce basla hangi yemek kendini zayıf hissetmeden daha önemli olabilir ki? Dışarıda yurudugun gezdigin zaman özgüvenli olmak,aynaya baktığında kendini beğenmek hangi yemek bundan daha güzel olabilr. Durma başla canım ekmek de yemeyelim , eski düzen devam edelim

şimdi kaçsın inşallah düşmüşsündür kilo olarak :)gelecem gelecem kacamak da olsa yazacam buraya söz
Şimdi 63um :) kaldı geriye 7 kg daha yolu yarılardim ama geçtiğimiz haftalarda çok bozdum hemen de göbek yapmıştı bana :/
Gel mutlaka canım her gün düzenli menü bildiriyoruz

Evet canım rumuz değişti :) lilyden Artemise döndük :) birnan önce basla hangi yemek kendini zayıf hissetmeden daha önemli olabilir ki? Dışarıda yurudugun gezdigin zaman özgüvenli olmak,aynaya baktığında kendini beğenmek hangi yemek bundan daha güzel olabilr. Durma başla canım ekmek de yemeyelim , eski düzen devam edelim

Şimdi 63um :) kaldı geriye 7 kg daha yolu yarılardim ama geçtiğimiz haftalarda çok bozdum hemen de göbek yapmıştı bana :/
Gel mutlaka canım her gün düzenli menü bildiriyoruz
Çok haklısın telim bozuldu sonrada yüklemedim yeni tele bugüne nasipmis başladık artik

Sabah diyetime uygun beslendim
Suyumu da tamamlarsam ohh miss

Ogleni de her şeye rağmen 1yogurt corbasiyla atlattım
Çok kışkırtıcı unsur vardı ve hayır dedim rahatım çok şükür

Ogleni de her şeye rağmen 1yogurt corbasiyla atlattım
Çok kışkırtıcı unsur vardı ve hayır dedim rahatım çok şükür
süpersin arkadasim. ben de Karatay yapıyorum 2 öğün olduğu için bende öğlen yok sade kahvemi içtim sonra da yeşilçay içerim . akşam da nohut var ama yanına ne yapsam kararsız kaldım

süpersin arkadasim. ben de Karatay yapıyorum 2 öğün olduğu için bende öğlen yok sade kahvemi içtim sonra da yeşilçay içerim . akşam da nohut var ama yanına ne yapsam kararsız kaldım
Salata yetmez mi nohut doyurucu zaten ben nohut yemeğinin yanına hiçbir şey yapmıyorum eti bol koy ohh miss

Back