Yine yeniden yenilenmek

Akşama kabak yemeği yaptım yoğurtlu sarımsaklı ve turp doğradım daha yiyememdim galiba diyet vurdu mutsuz hissediyorum suan

Akşama kabak yemeği yaptım yoğurtlu sarımsaklı ve turp doğradım daha yiyememdim galiba diyet vurdu mutsuz hissediyorum suan
Hissetme canım istemez misin gobeksiz dümdüz bir karın ince bacaklar her giydiğin yakissin istemez misin? Aynaya baktığında mutlu musun istemiyor musun sende zayif olup simsiyah Jean giydiginde kendini beğenmek? Kadın dediğin zarif olur narin olur diyet yaptığın için mutlu ol simdiye kadar yiyip de bu hale gelmedik mi? Yemesek ne kaybederiz? Yemekler hep var zayıfla için rahatça yersin!

Teşekkürler canım motivasyon için isterim m söylediklerin için hepsine varım diyorum inşallah gidecek tüm bu kilolar

Evet kesinlikle 10 gün bile yeter bana
Ben yarin şöyle düşünüyorum, 1 haşlanmış yumurta veya 2 omlet yaparım . 1 fincan yeşilçay 1 dilim beyaz peynir,3 ceviz 3 hindi füme . Öğlen sade Türk kahvesi, akşam 1 koca tabak kabak ve patlıcan yemeği yanına yoğurt sarımsak. Sen ne düşünüyorsun

Akşamdan planlayalim diyorsun
Sabah haşlanmış yumurta ceviz zeytin klasik kahvaltı
Öğle akşamdan kalan kabak yemeği goturecem okula yanına yoğurt
Akşama da balık istiyor canım inşallah
Hava soğuk olduğundan çay ve kahvede biraz abartıyorum sanirim

afiyet olsun dengeli iç canım onu da

kahvaltı1 haşlanmış yumurta,3 hindi füme,3 ceviz, 1 dilim peynir,1 fincan yeşilçay,1 avuç leblebi

Öğlen kabakk yemeği yoğurt
Yeşil çay kahve çay
Okulumda hamile arkadaştan dolayı devamlı bir diyet tacizi yaşıyorum bugünde okulun yakınında pastaneden almış tatlıyı kurabiyeyi (en sevdiğim) yiyelim diye
HAYİR dedim aferin bana kararlıyım çok şükür
Akşama da çorba pişiyor yanına da salata inşallah kapanışta gelirim

irade budurrr o siyah Jean üstünde fit olduğunu hayal et ve yeme
benim de akşam yemegim 2 küçük patlican 1 kapya biber 1 soğan ,80 gr tavuktan ve 1 kepçe nohuttan yaptığım turlu vardı yarıya böldüm kalanı yarına , yanına da yoğurt

sağol canım ama ben daha çok beyaz pantolonu hayal ediyorum menunde güzelmiş afiyet olsun

Ufff dişimi çektirdim bugün tüm dişlerim yapılacak gerçi
1 ay yemek yemek hayal oldu biraz iyi dusunelim

Bu sabah aç karnına tartildim
92.6 gördüm yarıda güzel aslında ben daha çok geliri m zannettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…