Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl soğukta spor yapmak daha kolay değil mi?Hem vücut da ısınıyor:)bugün de güne güzel bi karatay kahvaltısı ile başladım
yine öğleni yapmıycam belki bi türk kahvesi içerim
akşamı da hafif atlatıcam çorba ile
ama soğuk diye spor yapamıyorum çok sinir bir durum :S:S
öyledir belki ama benim terli sırtıma bi gram soğuk değdiği an ben öksürmekten boğuluyorum :) sıkıntı orda yoksa spor yapmak sorun değil..korkuyorum açıkcasıAsıl soğukta spor yapmak daha kolay değil mi?Hem vücut da ısınıyor:)
Afiyet şeker olsun canım:)ayy kuzum ben iki gündür giremedim pc im çöktü
dünü yazayım
sabah kalkar kalkmaz su
kahvaltım : yumurtasız kk
öğlen yok
akşam: nagıt-soğan halkası yedim
ekstram:kahve
tabiki su :)
tşk ederim tatlıımm :) birazdan bi kahve içeceğimmAfiyet şeker olsun canım:)
Leslie yap sen de:) O kadar terletmiyor..öyledir belki ama benim terli sırtıma bi gram soğuk değdiği an ben öksürmekten boğuluyorum :) sıkıntı orda yoksa spor yapmak sorun değil..korkuyorum açıkcası
leslie'nin ben 4 mile nı falan yapıyorumLeslie yap sen de:) O kadar terletmiyor..
Jillian da insanın postunu seriyor. N'olacak zalımın kızı:))leslie'nin ben 4 mile nı falan yapıyorum
daha doğrusu hani şöyle yavaş egzersizleri pek sevmiyorum
illa ki hopluycam zıplıycam jillianı ondan seviyorum
slm cnmSelamlarr cok bosladim burayi nasil gidiyorr?
Ben diyete devam edemesem de basladigimdan 15 kilo eksigim suan
Insallah bu aralar bi daha sıkı tutmak istiyorum yaza az kaldi tamamen bitireyim bu kilo verme isini
pofuuu biraktim gittim buralari 3 senedir hic görmedigim bi kiloya ciktim dün basladim yenidenprogramımın 10. günündeyim :) çok iyi gidiyorum..