Yine Yeniden Son Kez KARATAY

Merhaba canlaarr :KK200:
Pazar aksami sofradan 10da kalkinca bi de cigkofte falan yiyince dun sabah 300 gram fazla cikmistim
Dun aksam 5bucukta bitirdim yemegi
Ki meyve falan da yedim hic karataya uymasa da
Bu sabah pazar aksaminin siskinligiyle beraber 1kilo 100 gram gitti :halay::dondurma:
Toplam 6.2 kilo olduu :nazar:

Pazar aksami sofradan 10da kalkinca bi de cigkofte falan yiyince dun sabah 300 gram fazla cikmistim
Bu sabah pazar aksaminin siskinligiyle beraber 1kilo 100 gram gitti :halay::dondurma:
Süpersin canım benim :nazar::nazar::nazar::nazar:

harika gidiyosun cnm :)

Miyav_su Miyav_su bu ara hava değişiminden mi koşturmaktan mı bilmiyorum ama fena derecede yorgunum :KK43: hani kalkıyorum erkenden ama şuan mesela evdeyim ya uyumak istiyorum..vitamin mi kullansam acaba?kıştan bahara geçerkende böyle oluyorum ben..geçen seneyi vitaminle atlattım

bu arada kilom sabit :KK70: deli olcam onca koşturmaya hala aynıyım

Miyav_su Miyav_su bu ara hava değişiminden mi koşturmaktan mı bilmiyorum ama fena derecede yorgunum :KK43: hani kalkıyorum erkenden ama şuan mesela evdeyim ya uyumak istiyorum..vitamin mi kullansam acaba?kıştan bahara geçerkende böyle oluyorum ben..geçen seneyi vitaminle atlattım

bu arada kilom sabit :KK70: deli olcam onca koşturmaya hala aynıyım
Havalardandır canım bende gecen gün mide bulantısından yiyemiyordum Bencede vitamin al ben iğne ile atlattım strese sokma kendini o Zaman tam tersi oluyor ki sende şuan streslisin

Havalardandır canım bende gecen gün mide bulantısından yiyemiyordum Bencede vitamin al ben iğne ile atlattım strese sokma kendini o Zaman tam tersi oluyor ki sende şuan streslisin
hemde nasıl
bi de çok koşturuyorum
boş günlerimde bile ordan oraya gidiyorum :KK70:
dün hele eve geldim pert olmuşum :KK70: yaklaşık 11 saat dışardaydım

hemde nasıl
bi de çok koşturuyorum
boş günlerimde bile ordan oraya gidiyorum :KK70:
dün hele eve geldim pert olmuşum :KK70: yaklaşık 11 saat dışardaydım
Yani işte o etkiliyor beni biliyorsun haftanın 7 günü sabah 5 de uyanıyorum düşün eve gitmem 8 biliyor bazen geciyor bile vücutta artık tepki veriyor

X