Benim 1+1 evim vardı eltim kaynim çocukları ve kv gelmişlerdi. Gelmeden dedim şartlar bu ona göre diye. Kimseye gelmeyin demedim yani. Geldiler sonra biraz geç olunca eltim ben hastayım dedi gitti bizim yatak odasına yattı. Sanıyor ki uyusun orda diyeceğim sonra ben salona yatakları yaptım yere de çocuklara kvye falan yaptım tabi. Sonra gittim eltiyi uyandırdım başta duymamış rolü yaptı sonra dürttüm sertçe kalk yatagin içerde hazır dedim gitti mecburen. Kimse kimsenin yatak odasında yatamaz. Ama kimseye de gelmeyin demeyin ayıp olur yani
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yine yeniden kayınvalide
- Konu Sahibi Unus
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Aralık 2019
- 1.825
- 7.083
- 158
- 26
Bir saatlik mesafede. Çok yakın değil ama gidilemeyecek yer değil. İstanbul için çok normal bir mesafe. 10 gün boyunca bende kalacak muhtemelen. Gidiş ve dönüşü bu taraftaki havalimanından çünküŞimdi ben anlamadım aynı sehirde yaşıyorsunuz dimi abilerle ?
Niye 2 gün yatılı kalacaklar ki herkesin kendi evi varsa?
Birde 10 gün boyunca kv hep sizde mi kalacak diğerlerine de gidecek mi ?
- 8 Aralık 2019
- 1.825
- 7.083
- 158
- 26
Artık kayınvalide mutfakta eltimler de çocuklarla oturma odasında yatar. Başka gelen olursa da küvet kaldı bir tekBenim 1+1 evim vardı eltim kaynim çocukları ve kv gelmişlerdi. Gelmeden dedim şartlar bu ona göre diye. Kimseye gelmeyin demedim yani. Geldiler sonra biraz geç olunca eltim ben hastayım dedi gitti bizim yatak odasına yattı. Sanıyor ki uyusun orda diyeceğim sonra ben salona yatakları yaptım yere de çocuklara kvye falan yaptım tabi. Sonra gittim eltiyi uyandırdım başta duymamış rolü yaptı sonra dürttüm sertçe kalk yatagin içerde hazır dedim gitti mecburen. Kimse kimsenin yatak odasında yatamaz. Ama kimseye de gelmeyin demeyin ayıp olur yani
- 13 Mart 2015
- 4.177
- 7.636
- 158
Bir saatlik mesafede. Çok yakın değil ama gidilemeyecek yer değil. İstanbul için çok normal bir mesafe. 10 gün boyunca bende kalacak muhtemelen. Gidiş ve dönüşü bu taraftaki havalimanından çünkü
İyi de İstanbul’da 1 saatlik mesafe bakkala gidip gelmekle aynı şey. Bir zahmet evlerinde kalsınlar. Hatta çok istiyorlarsa kayınvalide de onlarla kalsın, sizi uğraştırmasınlar.
Eşiniz ilk evlilik dönemlerine göre biraz daha iyi demişsiniz ama 1.5 yılda minimal bir değişim olmuş anladığım. Bu adamla ömür geçmez bence. Annnesi her aradığında etkilenecekse o evlilik eşiniz ve sizin aranızda değil, eşiniz ve annesi arasında oluyor. Siz de eşinize bağlı bir uzantı oluyorsunuz. Ben böyle bir evliliğe devam edemezdim, etmezdim.
- 30 Aralık 2009
- 22.927
- 89.441
- 1.123
Bak yere yorgan serersin iki kat kv torunlarina sarılır yatar. Koltuklara da eltin ve kaynin yatar. Oldu bitti çok strest yapma. Kendileri düşünerek böyle şeyleriArtık kayınvalide mutfakta eltimler de çocuklarla oturma odasında yatar. Başka gelen olursa da küvet kaldı bir tek
- 30 Aralık 2009
- 22.927
- 89.441
- 1.123
- 8 Aralık 2019
- 1.825
- 7.083
- 158
- 26
Bu kadın kendi gibi oğlunu da boşatacak ana oğul beraber kalacaklar gibi hikaye sonundaBak yere yorgan serersin iki kat kv torunlarina sarılır yatar. Koltuklara da eltin ve kaynin yatar. Oldu bitti çok strest yapma. Kendileri düşünerek böyle şeyleri
- 23 Mart 2015
- 5.713
- 12.041
- 248
Ee ne alaka demiyor musunuz niye gelip kalıyorlar diye ?Bir saatlik mesafede. Çok yakın değil ama gidilemeyecek yer değil. İstanbul için çok normal bir mesafe. 10 gün boyunca bende kalacak muhtemelen. Gidiş ve dönüşü bu taraftaki havalimanından çünkü
Ayrıca onlarda da hiç utanma yok mu anne gel 2 günde bizde kal demiyorlar mi ?
Ya da biz niye sıkış tepis bu gelinin evinde kalıyoruz demiyorlar mi ?
Bence fazla taviz vermissiniz tavrinizi koyun.
Ne alaka eve bir sürü insan dolusuyor aynı şehirde.
Kv kendi evi gibi kafasına göre hareket ediyor ?
Ayrıca çift terapisi aldiginizi kv nereden duymuş eşiniz söylemişse de eşinize yazıklar olsun.
Benim sırtımda sandalye kırıldı diyen kv ye de ağzının payını verin.
Anne ve oğlu fazlaca hadsiz ve görgüsüz buldum.
- 6 Mart 2024
- 2.542
- 2.499
- 48
- 30 Aralık 2009
- 22.927
- 89.441
- 1.123
Aynen bu yoruma katılıyorum.Ee ne alaka demiyor musunuz niye gelip kalıyorlar diye ?
Ayrıca çift terapisi aldiginizi kv nereden duymuş eşiniz söylemişse de eşinize yazıklar olsun.
Hatta sırtında sandalye kırıldığını övünerek anlatıyorsa demek ki kıymetsiz canın varmış benim canım senin gibi kıymetsiz değil de.
- 8 Aralık 2019
- 1.825
- 7.083
- 158
- 26
Dedim ama tutturdu mu tutturuyor sağ olsun. Benim hayırlarım onun için hiç önemli değil yine kendi bildiğini yapıyor. Daha doğrusu kafa ütülemeye devam ediyor.Ee ne alaka demiyor musunuz niye gelip kalıyorlar diye ?
Çift terapisini eltimle konuşmuştum. O söylemiştir muhtemelen.
Mutluluğumu gözü götürmüyor. Eşimi kocası olarak görüyor. Bizden ziyade onun terapi alması gerekiyor
- 18 Şubat 2018
- 12.192
- 2
- 54.727
- 598
- 44
- 30 Aralık 2009
- 22.927
- 89.441
- 1.123
Valla eve de almam otel ayarlasın hıyar ağası hahaKayınvalide çok güzel yönetiyor eşinizi, kadın çok usta bir manipulatör. Bu kadın asla huzur vermez, kocanız misafir ağırlamaya bu kadar meraklıysa bir otel odası ayarlasın. Kibarlıkla olsa belki idare edilirdi ama emrivaki olması çok sinir bozucu.
- 19 Temmuz 2015
- 2.050
- 4.842
- 133
- 3 Eylül 2018
- 8.800
- 47.006
- 548
Aslında arada iyilik güzellik olunca her yerde yatılır ama kayınvalidenin tavrı çirkin. Sürekli istediğini emrivaki yoluyla yaptırma çabası var. Bu da çok can sıkıcı. Belki eltin de daracık bir evde sıkış tepiş yatmak istemiyor.
Üç seçeneğin var; ya tavrını net koyacaksın gerekirse bir süre görüşmeyeceksin boyun eğmeyeceksin. Ya bu şekilde sinir ola ola her olayda böyle yaşayıp gideceksin. Ya da inşallah ihtiyaç olmaz ama yolları ayıracaksın
Üç seçeneğin var; ya tavrını net koyacaksın gerekirse bir süre görüşmeyeceksin boyun eğmeyeceksin. Ya bu şekilde sinir ola ola her olayda böyle yaşayıp gideceksin. Ya da inşallah ihtiyaç olmaz ama yolları ayıracaksın
- 18 Şubat 2018
- 12.192
- 2
- 54.727
- 598
- 44
Kesinlikle, kıyıp paraya ayarlasın. O ne öyle sıkış tepiş, sorun o da değil aslında. Kayınvalide adamı kukla gibi oynatıyor.Valla eve de almam otel ayarlasın hıyar ağası haha
- 30 Aralık 2009
- 22.927
- 89.441
- 1.123
Aynısı olmasa da benzerini yaptım.Misafiri kim cagirdiysa hazırlığı da o yapsın elinizi sürmeyin. Ayrıca siz eşinizle yatak odanızda yatın geri kalan herkes de diğer odaya sıkışsin. Çok merakliysa eşinizi de o odaya gönderin
Eşim benden habersiz kardeşini, annesini, abisini çağırmıştı.
Bana da haber ediyor gelecekler hazırlıklı ol diye. Üstelik gelmelerine 2 saat var.
Neyse eve bir geldi ki hazırlık mazirlik yok.
Koştur koştur bir şeyler yaptırmaya gitti o gün son oldu hsbdbs
- 6 Mart 2024
- 2.542
- 2.499
- 48