Yine tatille ilgili ben

Kesinlikle oglum benim gibi olmasin cocuklugunu yasasjn zaten babasini goremiyor cogunlukla gorvlendirmelerden dolayi bari yazin hep birlikte guzel tatil animiz olsn

Herkese cok tsk ederim cok sacma dusundugumu idrak ettim ama yazmasaydm buraya oraya giderken tedirgin olurdum
Valla kadınlar birbirine bakmıyor bakan varsa da onun ayıbı, bir kere keyfine varsanız hep gitmek istersiniz, kampların da keyfi başkadır her yıl aynı yere düzenli giden kafa dengi birileriyle tanışma şansınız olursa yaz tatili gelse de tekrar bir araya gelsek diye gün sayarsınız.

Askeri personel e moral motivasyon icin yazlik beldelerde kurulan kamplar disariya gore uygun fiyatla gidilebilen tatil

Eskiden askeri kamplarda pek haşemalı olmazdı bu sene ben de kefkene gitmeye başladım gayet var. Artık gittiğim şehirlerde varsa gidiyorum halk plajı gibi olmuyor sakin oluyor. Ama bu takıntı beni şok etti. Bence havuza falan gidin önce yüzmeyi öğrenin ya da villa tutun. Her konuda her şeye böyle engel mi beynin

Ins keyifli deneyim yasarim oglum zaten daha hep ister

Yuzmeyi biliyorm hayir bu konuda daha once gitmedigim bilmedigm icin uslubunuz hos ddgil bu arada

Yuzmeyi biliyorm hayir bu konuda daha once gitmedigim bilmedigm icin uslubunuz hos ddgil bu arada
Kız ben seni anladım bak beni dinle boşver hiç kendini kasma hatta çıkması için dua et valla çok seversin biz kış kampına da gdiiyorz çok güzel kimse kimseyle ilgilenmiyor birde içerde o kadar aktivite varki illla akşama kadar yüzecekte değilsin

Ins keyifli deneyim yasarim oglum zaten daha hep ister
Siz de yazmışsınız, siz bir yana oğlunuz için gitmeniz iyi olur hem sosyalleşir hem denize girmenin tadına varır hem de kamp arkadaşlığı gerçekten çok keyifli, biz çocukken kampa giderdik her sene aynı grup toplaşırdı, anne babalar birbiriyle vakit geçirirken bizde yaşıtlarımızla eğlenirdik.

Kis kampindan haberim yoktu aa ona da basvuru yapariz oglumn somestr donemine denk gelir mi ne zaman oluyo
Herkese tsk edrrim inanin tedirginligim gitti iliksu,karpuzkaldiran ,oren tercihlerimz arasjnda ins ciksn da hangisi olursa farketmez

Kis kampindan haberim yoktu aa ona da basvuru yapariz oglumn somestr donemine denk gelir mi ne zaman oluyo
Herkese tsk edrrim inanin tedirginligim gitti iliksu,karpuzkaldiran ,oren tercihlerimz arasjnda ins ciksn da hangisi olursa farketmez
Valla Eylül Ekim gibi başvuru oluyor aralıkta başlıyor kamplar plandökn Erciyes ikisine gittim sömestir dönemi çok yoğun olur

Bir an once yaz gelse bu benim eksigimdi hepinize bilgilendirdiginiz icin tsk ederim
Ins kamp cikar daha rahat ederiz puanimiz birikti epey umutluyz 9 yildir ikk kez basvuru yapacagiz lojman hakkimzi bile kullanmadik henz

Nesi var? Ciddi ciddi soruyorum her şeyi bu kadar takıp kendini her şeyden mahrum bırakıyor musun? Kaç yaşına gelmişsin bu yüzden ayağın deniz görmemiş oğlunu da mahrum etme derdindesin. Bir sürü muhafazakar yer var kocaman kocaman tatil köyleri var plajları bile ayrı. Her şehirde kadın plajı var. Tesettür her yerde var. Kimse de bakmıyor. Heer şeyin ilki vardır. Ben de alışman için en azından bi yüzme kursuna git diyorum. Belki bu sorunu aşarsın

eşiniz askeri personelmiş ama subay mı?
şunun için soruyorum: şayet astsubay ise subaya ya da uzman çavuşa tahsis edilen askeri tesislerden yararlanamazsınız. bunun gibi kıstaslar var. tesislerin listesinin bir yerde olması lazım. bence tesisleri öğrenin ve sosyalleşmek için sonuna kadar kullanın. gerçekten çok güzel imkanlar bunlar. çocuğunuz sonuna kadar bu imkanları kullanmalı.

Yuzme biliyorm daha once deniz tatili yapmadik o ortama girmedim bilmiyorm o yuzden sordm
Oglum icin bu sene gidicem insAllah
Daha once yuzme kursuna gittim tek basina yasayan insanim her isimi kendim yapiyorm zaten surekli sehir degistiriyorz her yere hemen alisip ortama uyum saglayan biriyim

O zaman herkes sizin gibi bosverrrr takıl gitsin.

bir de maalesef şunu eklemek istiyorum ki maalesef herkes öyle değil. örnek olarak denizcilere ait sosyal tesiste muhafazakar giyinen kadın neredeyse hiç göremezsiniz. tsk'ya hizmet etmek bir vizyon ve nosyondur. ama hizmet eden gruplar arasında da yetiştirilmez tarzı açısından uçurumlar olduğu için gerçekten belirli patternlerde farklılık gösteririler.
yine de oradaki en farklı insan olsanız da kılık-kıyafet yönetmeliklerine uyum sağladığınız müddetçe kimse sizi kınamaz. yönergelere aykırılarsa da zaten direkt olarak uyarılırlar.

Tercih ettigimz yrler astsubaylarinda faydalandigi kamplari yazacagiz
Yillardir hrkes basvuru yapiyor puanimiz da var yine de sans isi ama esim cikmazsa yakin motel tutariz kamptan faydalaniriz diyor tabi kamp ciksa cok daha uyguna gelir tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…