Yine tatille ilgili ben

Askeri kamp başvurusu ne ? Yaa denize millet beyaz paçalı donla giriyor hasemanin neyinden utanacaksin ki ? Gir bir bak ne hasemalar modeller var. Bende tunik tayt gibi olanı var; evde giyiyiyorum ,dolmuşla sahile gidiyorum, eve gelmeye yakın da orda kuru kiyafetleri giyip geliyorum.kimsenin umurunda değil yazlık bölgelerde.

Neyini bu kadar dert ediyorsunuz anlamıyorum. Ben yıllardır giriyorum kimsede umrumda değil. Hatta adet olduğum zaman bile haşema ile oturup çocukların başında bekliyorum. Girmeden geri geliyorum. Alın çocuk girsin siz girmeyin. Acil bir durum olursa girersiniz. Bunda bu kadar kafaya takacak ne var. Deniz olsun yeter bana.

Esimde soyledi cok guzel cok uygun dedi kac yildirda faydalanmak bu imkandan hatta cikmasa askeri kampa yakin motelde kalir gunubirlik tatil yqpariz diyo
Ama madem tesettürlüsünüz,diğer insanlardan rahatsız olmayacaksanız gidin. Biz de bu yaz gittik kampa. Karpuzkaldıran aşırı güzel. Orayı da yazın. Haşemalı da vardı ama bikinili 10 kişiyse 2 tane anca haşemalı vardır. Ama biz subay bölümündeydik. Astsubay tarafını bilmiyorum.

Kocaları bakıyor genelde, bunlar da kocamız bikinili kadınlara bakıyor mu diye bakıyor. Sonra bikinili kadın ne var la diye ters ters bakınca ay haşemalıya ters baktı oluyor.
O kadar plajlarda takılan insanım görgüsüzlük seviyesinde kıyafetle denize girmeye çalışanlar dışında bakılan kimseyi görmedim. Genelde tesettürü sevmeyen kadınlar plajlarda kompleks yapıyor. Diğer zamanlarda feraceli değilde pantolon makyaj takılıp kendini açıklıkla tesettür arasında revize edip hevesini alıyor, plaj gibi ortamlarda sert bi çizgi var.
Tesettürlü feraceli dinen çok dikkat eden tanıdıklarım haşemasını giyip yüzüyor yani düşünmüyor bile

Diger insanlardan ben rahatsiz olmamdan isaret gibi durmam diye cekincem iliksu tenha az isteyen varmis cikma.ihtimali yuksek diye orayk yazdi erdek karpuzkaldiran da yazdik

Hic gitmedm blmiyorm hasema takintim var sanirim hasemayla durmak millrtin yadirgamasindan korkuyorm hic denize gitmedim 34 yasina kadar oglm icin gidicem
İçinizden mayo-bikini giymek mi geliyor ? Hasemaya bu kadar takilmaniz bu yüzden mi ?

Şimdi bu hasemalarla kim seni yadirgasin ?

Eklentiler

• Screenshot_20250225-145314.png
    522,1 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20250225-145212.png
    537,9 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20250225-145205.png
    490,4 KB · Görüntüleme: 40
Denize girmesem bile hasema alirim bulundugum ortama uymak isteyen bir yapim var kendi cizgilerime dikkat ederek
Bilmedigimin cahili olmam sebebiyle de kaygi yasiyorm bir kez alissam rahat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…