Yine tatille ilgili ben

Siz askeri kampin plajini ne saniyorsunuz sadece askerlermi giriyor:) biz hep gidiyoruz hasemaliyiz kimse donup bakmiyor siz aman biri bana bakiyormu diye eğreti durursaniz dikkat cekebilirainiz artik aman hasemaliymis bikiniliymis kimse kimsenin ne giydigiyle ilgilenmiyor onyargili ve cekingenligi birakin

Oglm icinde gidicem kendimde cook sarsntili zorlu surecteyim hala da oyle
Bu kadar zorlanacaksanız oğlunuz da yüzsün istiyorsanız bir yüzme kursuna yazdırın ya da havuza abone olun. Ona götürün getirin? Zaten taş çatlasa 1 hafta 10 gün kalırsınız. Amaç oğlanı yüzdürmekse kurs daha mantıklı.

Ay hiç aynı şey değil kusura bakmayın. Çocuk deniz kenarında kumla denizle dalgayla oynayacak, sahil kenarında mısır dondurma atıştıracak akşama kadar güneşin denizin keyfine çıkaracak. Diğerinde yüzme dersi alacak. Aynı şey mi?

Tabii ki aynı şey değil. Ben küçükken annemler denizden beni çıkarmasın diye ağlardım, parmaklarım buruşurdu. Kumda yengeç gibi olana kadar yanardım Ben sadece konu sahibinin hem haşema hem plaj ortamına mesafeli olması hem de zorlu bir dönemden geçtiğini yazdığı için öneride bulundum.

Alemsiniz valla. İnsanların sizi yadırgamasından neden bu kadar çekiniyorsunuz? Öz güven probleminiz var galiba. Denize girmek herkesin hakkı isteyen bikini ile girer isteyen haşema ile. Ha bunu sorun edecek kişi vizyonsuzdur der geçerdim ben, bu kadar büyütecek birşey yok ortada.

e 34 yildir denize girmediysen - girmekten utanıyorsan denize girme. yine git tatile. tatil=deniz mi yani neden aklina böyle islenmis ki? su an g.tüm donuyor ama tatildeyim. yillar önce akrabamin yazligina gittigimde icimden gelmedi hep bayram ziyaretlerinde gördüğüm kisilerin yaninda bikini giyinmek sahile gittim, takildim ettim ama denize girmedim. ki bazen insan deniz tatili ayarlar, adet olur giremez vs. ya da bazi insanlar yüzme bilmez o yuzden yaz sicaginda gider tatile baska seyler yapar. yani deniz kenarina gidip denize girmemek cok aykiri bir sey degil ki yapılacak tonla sey var orada. hem cocuk icin de cok iyi olur. babasi denize sokar, siz kumsalda ilgilenirsiniz bir semsiye altinda. sandvic flasn hazirlarsiniz, cocukla kum oynarsiniz.
bedava tatil atlayin gidin neresi olursa

Her yeni şey de böyle telaş mı yaparsınız yoksa bu konuya özel mi?
Alın düzgün bir haşema, onunla da ilgili yazmıştınız, ucuza kaçmayın yapışmasın istiyorsanız. Gidin bir deneyin, rahat edecek misiniz, edecemeyecek misiniz, o zaman görürsünüz.
Bu kadar kafanızda büyütürseniz normal bir bakışı bile farklı algılayabilirsiniz.
Baktınız rahat edemiyorsunuz girmezsiniz denize çok fazla, oğlunuz babasıyla yüzer siz de kumla oynar, farklı şeyler yapar yine güzel vakit geçirirsiniz.
Yaşınız küçük değil, farklı ortamlar, durumlar olur, kendinize göre bir tavır alırsınız yani. Her konuda olabilir bu, siz çekingen davranırsanız, eğreti durursunuz asıl.

Son düzenleme:
Kafanizda buyuttugunuz kadar onemli bi konu degil emin olun bosu bosuna kendinizi yoruyor ve üzüyorsunuz alt tarafi denize gireceksiniz kimse üstünüzde ne var diye bakmaz..ama havuza girerseniz bazi kurallari oluyor havuzlarin siz denize gireceginiz icin bi sikinti yok..

Eşinizi neden geri çeviriyorsunuz. Bence hiç kimse size dönüp bakmaz da hadi diyelim cok rahatsız oldunuz girmeyin denize plajda oturun yiyin için akşam ttatil beldeleri cok eglenceli olur gezin. Ayrıca haşemolar cok modern artık kafanızda nasıl bir model var bilmiyorum da . Geçen yaz plajda görüyordum cok da şık modeller yapmıslar.

Haklsniz gidecegim hatta askeri kampta daha rhat ederim diye dusunmeye basladm daha sakin olur

Haklisiniz kis memleketijdeyiz biraz d vitaminine ihtiyacmiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…