Yine tatille ilgili ben

Evet cok guzel tunik takimlari kadar siklar benkmki sacma dusunceydi

Hijyen aacisindan kabul etmeyen yerlrr varmis genelde havuza kadinlara ait olana gidiyorm normal mayo giyiyorm

O kadar cok haklisiniz ki bende sacmaladigimi farkettim

Bu konuda asiri sacmaladm aslinda cekngenligimi astim saniyodm bu durumda tekrar hortladi

Vallahi benim tiktokta gördüğüm tüm asker eşleri tesettürlü rahat edemeyeceğiniz ne var canım aaa yıllardır yaz gelince denizden çıkmam ama hiç bir haşemalıya da farklı gözle bakmadım gidin tadını çıkarın Allah aşkına ne çok taktınız.

Bu arada belediyelerin yüzme havuzları var yaza kadar oraya gidip yüzme dersi de alabilirsiniz suya girin tadını çıkarın oglunuzla kendinizi bundan mahrum etmeyin

Ben de tesettürlüyüm. Her sene denize de gidiyorum kimse de bakması şimdiye kadar . Yorumları okumadım ama önceki konunuzdan da sizi çok önyargılı gördüm. Kusura bakmayın ama insanlar neden size garip garip baksınlar. Türkiye’de yaşıyoruz. Gayet açık da var kapalı da. Siz bikini giyen insanlara cık cık şuna bak nasıl gelmiş diye bakıyorsanız karşıdan da bu şekilde bakılır diye düşünebilirsiniz. Alınmayın ama çok sığ düşünüyosunuz. Sizi kınıyorum.

Yıllardır yüzme bilmiyorum bir dönem kısa mesafe yüzmeyi başarmıştım.yillardir hasema ile yüzme bilmediğim halde giriyorum. Kocaman kendime göre simidim de var

İsteyen istediği gibi baksın. Yuzemiyor kocaman simidi var desinler istiyorlarsa kimsenin dediği benim canımdan önemli değil yani.

Kimse de o simide rağmen tuhaf tuhaf bakmadi da hatta bazen gençler yatak gibi kullanmak için istedi.

Bazen simitsiz kıyıda otururum dalga çarpar durur .bakan oluyorsada ben dikkat etmedim hiç.

Soyle bir gerçek var .anı yaşadığın an kim bana bakmış kim ne kadar bakmış görmezsin bile .

Artık tesettürsüzlerin garip karşılandığı bir ortam olmaya başladı askeriye. Kimse size garip garip bakmaz emin olun.
Ayrıca insanları bu kadar umursamayın, yüzme bilseniz de bilmeseniz de denize girin, çocuğunuzla oynayın. Şimdiden iyi tatiller

Bikinili kadınlara gözünüzü dikip bakmazsanız kimse de size bakmaz.
Bu konuda o kadar tedirginsiniz ki o kadar bikinili insanı bir arada görünce şok olup izleyecekmişsiniz gibi geldi bana.

Milyon çeşit haşema modeli var. Üstünüze yapışmayacak kumaş ve modellere bakıp alın işte 1-2 tane.
Şu tedirginliğinizi duyan da başka bir ülkede yaşıyoruz sanacak.
Gidin keyfinize bakın. Sahilde oturup denizi izlemek, dinlemek bile muhteşem bir şey. Tadını çıkarın.

Ben size üzüldüm ya. Niye bu kadar insanların ne dediğini takıyorsunuz? Bizim yaşımızdaki insanların asla böyle şeylere takılmaması lazım. Sizde sosyal anksiyete var bence.

Bu yaz insAllah oglmla guzel anilar birktirecegiz

Beni kimin ne giydiginden cok kendimin ne giydogo ortama uyumun ilgildndiriyor o konuda da sacmaladigimi farkettm

:) konuyu abarttm evet

Ay ne olcak hiç gitmediysen tecrübe edinirsin amaç vakit geçirmek çekinme hiç tadını çıkar.

Yuzme konusunda simit degil de palet cok faydasi oluyor palette edinin gercekten yuzmeyi kolaylastiriyor ben palet sayesinde ogrendim
Haklsiniz ani yasayacagm abarttim da konuyu ilk kez gitmenin heyecani yerine sacma seye odaklandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…