• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine tatille ilgili ben

Yuzme biliyorm daha once deniz tatili yapmadik o ortama girmedim bilmiyorm o yuzden sordm
Oglum icin bu sene gidicem insAllah
Daha once yuzme kursuna gittim tek basina yasayan insanim her isimi kendim yapiyorm zaten surekli sehir degistiriyorz her yere hemen alisip ortama uyum saglayan biriyim
Deniz tatili çocuklar için inanılmaz güzel bir deneyim oluyor.
Benim çocukluk anılarımda da en güzelleri hep denizlerde geçti.
Oğlum 7 yaşında her sene kıştan başlar tatile gün saymaya.
Millet ne der diye çocuğu bundan mahrum etmeyin.
Kumdan kaleler yapar, denizden kovayla su taşır, deniz kabuğu toplar, dalga varsa dalgayla oynar. Dünyada aileyle tatil gibisi var mı?

Yuzme biliyorm daha once deniz tatili yapmadik o ortama girmedim bilmiyorm o yuzden sordm
Oglum icin bu sene gidicem insAllah
Daha once yuzme kursuna gittim tek basina yasayan insanim her isimi kendim yapiyorm zaten surekli sehir degistiriyorz her yere hemen alisip ortama uyum saglayan biriyim
O zaman dert etme herkesin derdi kendinde kimse kimseyi izlemiyor sen millete gözünü dikmezsen onlar da sana dikmez. Eşin askerse o kadar kötü durumunuz yoktur her sene 1 deniz tatili ayarlayın bunlar hep anı deneyim. Arkadaşımın ailesinin yalovada bir muhafazakar köyde evi var devrenmülk ben 3 4 kere gittim bi 10 sene olmuştur ama. Kadın erkek havuzu plajı ayrıydı karma da vardı. O zaman kapalı kadınlar şort giyip girerdi güneş görürdü. Erdekte kadın plajı var balıkesirliyim. Avşada var kefkende var antalyada var. Denizi olan her şehirde ayrı kadın plajı var

bir de maalesef şunu eklemek istiyorum ki maalesef herkes öyle değil. örnek olarak denizcilere ait sosyal tesiste muhafazakar giyinen kadın neredeyse hiç göremezsiniz. tsk'ya hizmet etmek bir vizyon ve nosyondur. ama hizmet eden gruplar arasında da yetiştirilmez tarzı açısından uçurumlar olduğu için gerçekten belirli patternlerde farklılık gösteririler.
yine de oradaki en farklı insan olsanız da kılık-kıyafet yönetmeliklerine uyum sağladığınız müddetçe kimse sizi kınamaz. yönergelere aykırılarsa da zaten direkt olarak uyarılırlar.
Benim esim karaci evet belli kurallari oluyor fakat zaten olmasi gereken olcude bence kurallar askeri kamp kurallarini bilmiyorm daha once gitmedim ama orduevlerinde cok rahatim her orduevi bir olmadigi gibi her kampta ayni degildir cunku oraya bakan komutan da komutana gore de degisiyor kimi orduevlerinde kurallr daha ski disina cikilmiyor kimi yerler de daha esnek
Esim karaci oldugu icin zaten kara kvvetlerinin oldugu kamplari yazabiliriz ams denizcilerin,havacilarin kampina gunubirllik gitsek oda sknti degil demsti ama motelde jalmak icin oncelik hangi kuvvetinse ondaymis
Biz zaten cok fazla kalabalik olmayan kamplari dusunduk iliksu, balikesir oren,erdek vb cikmazsa da motel tutacagiz kampa yakin planimz bu sekilde

Hic gitmedm blmiyorm hasema takintim var sanirim hasemayla durmak millrtin yadirgamasindan korkuyorm hic denize gitmedim 34 yasina kadar oglm icin gidicem
Neden rahat edemeyeceksiniz ki bende denizi olan bir şehirde yaşıyorum hasema ile giriyorum kimse dönüp bakmıyor tek girende ben değilim isteyen hasema,isteyen bikini, isteyen mayo ile giriyor aynı şekilde havuzlu sitede oturuyordum oradan taşındım yine havuzlu yine giriyorum kimse birşey demiyor.

Kendinizi düşünmüyorsanız oğlunuzu düşünün çocuk siz rahat edemeyeceksiniz diye hiç denize gitmesin mi ileride sen istemedigin için ndenize gidemedim der ne güzel hem kuzeniniz davet etmiş eşiniz de götürecek sizi keyfini çıkarın.

O zaman dert etme herkesin derdi kendinde kimse kimseyi izlemiyor sen millete gözünü dikmezsen onlar da sana dikmez. Eşin askerse o kadar kötü durumunuz yoktur her sene 1 deniz tatili ayarlayın bunlar hep anı deneyim. Arkadaşımın ailesinin yalovada bir muhafazakar köyde evi var devrenmülk ben 3 4 kere gittim bi 10 sene olmuştur ama. Kadın erkek havuzu plajı ayrıydı karma da vardı. O zaman kapalı kadınlar şort giyip girerdi güneş görürdü. Erdekte kadın plajı var balıkesirliyim. Avşada var kefkende var antalyada var. Denizi olan her şehirde ayrı kadın plajı var
Daha once ben talep etmedim balayina bile kapadokya ya gittik
Iste hangi bolgedeysek yakin illerine gittik gezme anlayisimz bu kadardi
Deniz mevzusu kuzenimin aldigi yazliga davet etmesiyle acildi daha sonra kamp muhabbeti oldu artik oglum zaten hep ister gideriz bundan sonra diye dusunuyorm

Neden rahat edemeyeceksiniz ki bende denizi olan bir şehirde yaşıyorum hasema ile giriyorum kimse dönüp bakmıyor tek girende ben değilim isteyen hasema,isteyen bikini, isteyen mayo ile giriyor aynı şekilde havuzlu sitede oturuyordum oradan taşındım yine havuzlu yine giriyorum kimse birşey demiyor.

Kendinizi düşünmüyorsanız oğlunuzu düşünün çocuk siz rahat edemeyeceksiniz diye hiç denize gitmesin mi ileride sen istemedigin için ndenize gidemedim der ne güzel hem kuzeniniz davet etmiş eşiniz de götürecek sizi keyfini çıkarın.
Bu sene yaz icin sansim baya acildi oglm icin gidicem zaten oglmda artik hep ister

Benim esim karaci evet belli kurallari oluyor fakat zaten olmasi gereken olcude bence kurallar askeri kamp kurallarini bilmiyorm daha once gitmedim ama orduevlerinde cok rahatim her orduevi bir olmadigi gibi her kampta ayni degildir cunku oraya bakan komutan da komutana gore de degisiyor kimi orduevlerinde kurallr daha ski disina cikilmiyor kimi yerler de daha esnek
Esim karaci oldugu icin zaten kara kvvetlerinin oldugu kamplari yazabiliriz ams denizcilerin,havacilarin kampina gunubirllik gitsek oda sknti degil demsti ama motelde jalmak icin oncelik hangi kuvvetinse ondaymis
Biz zaten cok fazla kalabalik olmayan kamplari dusunduk iliksu, balikesir oren,erdek vb cikmazsa da motel tutacagiz kampa yakin planimz bu sekilde

karacı, havacı ve denizci açısından fark etmiyor. bildiğim kadarıyla astsubay kampı olduğu müddetçe hepsine kabul edilirsiniz. sadece denizci kampı ise denizcilere öncelik tanıyabiliyorlar. sadece bunlarla sınırlı kalmayın ve astsubayların bütün tesislerinden yararlanın. çocuk için bulunmaz bir nimet.

Hiç gitmediğiniz bir ortam hakkında nasıl bu kadar önyargılısınız ben de onu anlamıyorum.
Elli kere dedik denizde plajda haşemalı da gayet çok kimse kimseye bakmıyor.
Ha siz bikinili kadınlara tuhaf bakarsanız bakarlar.
Ben guzel gorunce bakiyorum valla bikinili kadinlara umarim yadirgamiyorlardir 😂

Ne oğlun için ne eşin için vallahi en çok sana iyi gelicek emin ol, iyot resmen yeniliyor insanı. Bi daha hep isticeksin bide askeri yerler daha güzel oluyo zaten avantajınızda var
Kesinlikle gercekten de ihtiyacim var ust uste kayiplar yasadim yalnz da yasiyorm biraz kendimi toplmaya cok ihtiyacm var

Bilmiyorm ki hic gitmedm kamplara orduevinde bile zaman zaman yasli teyzeler tuhaf baktiklarini gordm ama nadirde olsa gordm
Bu insanlar hiç mi kapalı insan görmemiş,her yerde kapalı insan var neyden çekiniyorsunuz ki millet yadirgasa ne olur siz öyle giyinmek istiyorsunuz giymişsiniz .Diziler bile kapalilarla dolu yani..Kapanmak,haşema bilmeyen yoktur artık

Ben guzel gorunce bakiyorum valla bikinili kadinlara umarim yadirgamiyorlardir 😂
aahhaaha ben de ben de

bi kere yanımda (bodrumda ama sıradan bir plajda lüks bir beach değil) üstsüz bir abla vardı
abla dediğim de 22 filan yaşında bir kız, büyük olasıkla Slav. (rus vs.)
yarabbim dedim neler yaratıyorsun. sonra geldi bir yurdum emmisi öptü kızı. çok bozuldm.
bana ne oluyorsa.

konu sahibi
daha önceki konularınız bilmiyorum ama sene 99 değil, 28 şubat sürecinde filan değiliz, tesettür konusunun bahsi geçmiyor gündemde adı bile yok.
pratikte de artık subay eşleri bile başörtülü, astsubay eşleri zaten örtülü olmayanı az
ha ama
tatile kampa gidenlerde belki oran olarak başörtülü olmayan oranı fazladır
öyle bile olsa yine de dünya kadar da tesettürlü giden de vardır

çok şaşırdım konunuza, dürüst şekilde yazıyorum bunu.
siz kendi lojman, eşli buluşma vs. ortamanızı biliyorsunuzdur niye bu kadar kastınız ki?
sanki tüm astsubay eşleri üstsüz güneşlenecek de bi siz haşema kullanacaksınız...

Niye rahat etmiycksinki?
Her yaz tatilde tanga bikinilide hasemida insanlar var hep. Kimse kimsenin umurunda degil herkes tatilinin tadini cikariyor
Asin bunlari

Kuzenim beni tatile davet etti yazligi var iste ilk kez denize girecegim hasemayla rahat eder miyim diye baslikta acmistm
Esim dedi ki ordan gelin askeri kamp basvurusu yapacakmis askeri ortamda rhat hic edemem gibime geliyo baavuru yapma dedim ama siz olsaniz ne yapardiniz
Siz bikinili insanlara kötü bakıp laf atmazsanız kimse de sizi yadırgamaz diye düşünüyorum, yapan biri olursa da onun ayıbı olur. Yine de koca kadınsınız, böyle bir konuda yargılanma korkunuz olmamalı bence

Kuzenim beni tatile davet etti yazligi var iste ilk kez denize girecegim hasemayla rahat eder miyim diye baslikta acmistm
Esim dedi ki ordan gelin askeri kamp basvurusu yapacakmis askeri ortamda rhat hic edemem gibime geliyo baavuru yapma dedim ama siz olsaniz ne yapardiniz
Kapalı arkadaşlarım hep gidiyorlar ama onlar villa kiralayıp gidiyorlar. Haliyle havuzda sadece kendilerine özel oluyor, ama denize de gidilir neden girilmesin?

Konunuzu hatirlardim.
Niye rahat edemiyorsunuz? Cekingeniz nedir? Bu şekilde hayatınızı kendinize çok darliyorsunuz. Eşiniz yanınızda olacak keyifle ailecek tatil yaparsiniz. Her fırsatı değerlendirin.

Back