- 1 Şubat 2015
- 3.468
- 8.877
- 358
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Ben yapmiyorm esim yapacak ailesiyiz yaE gelin niye yapıyor başvuruyu? Ben anlamadım sanırım mevzuyu. Ya da siz anlatamadınız.
Her neyse haşema sorun olmaz.
Askeri kamplarda da haşema ile giren varKuzenim beni tatile davet etti yazligi var iste ilk kez denize girecegim hasemayla rahat eder miyim diye baslikta acmistm
Esim dedi ki ordan gelin askeri kamp basvurusu yapacakmis askeri ortamda rhat hic edemem gibime geliyo baavuru yapma dedim ama siz olsaniz ne yapardiniz
Biraz cekincem ordan esime de bahsettm oda kime ne diyo herkese verilen hak az tercih edilen kampa gideriz diyoYok, ortamı iyi biliyorum ondan
Noktalama işareti sorunsalıE gelin niye yapıyor başvuruyu? Ben anlamadım sanırım mevzuyu. Ya da siz anlatamadınız.
Her neyse haşema sorun olmaz.
Esimde soyledi cok guzel cok uygun dedi kac yildirda faydalanmak bu imkandan hatta cikmasa askeri kampa yakin motelde kalir gunubirlik tatil yqpariz diyoAskeri kamplarda da haşema ile giren var
Her tarzda insan var ve kampların imkanı çok güzel
Eşinizin rütbesi ne öyle herkese çıkmıyor puanı yüksek olcakBiraz cekincem ordan esime de bahsettm oda kime ne diyo herkese verilen hak az tercih edilen kampa gideriz diyo
Biraz benle alakali asiri kapali asla degilim pantolon kisa tunik giyen biriyim bazi ortamalri bilmedigimden cekimserimSonuçta vardır.
Siz kendiniz bikinili kadınlardan rahatsızlık duyacaksanız gitmeyin tabii.
Ben hayatım boyunca her yaz tatile gittim, halk plajına da gittim özel plajlara da gittim hiç birinde tuhaf bakan insana şahit olmadım.
Biraz özgüvenli olun
Gelinin konuyla alakasını çözmeye çalışıyorum iki saattirNoktalama işareti sorunsalıben de birkaç kez okuyunca anladım.
Esim kidemli ust cavusEşinizin rütbesi ne öyle herkese çıkmıyor puanı yüksek olcak
Esim iliksu ya yada erdek kampina gidelim diyoAskeri kamplarda da haşema ile giren var
Her tarzda insan var ve kampların imkanı çok güzel
Kocaları bakıyor genelde, bunlar da kocamız bikinili kadınlara bakıyor mu diye bakıyor. Sonra bikinili kadın ne var la diye ters ters bakınca ay haşemalıya ters baktı oluyor.Millet üstsüz güneşleniyo sizin haşemanızı kim ne yapsın Allah aşkına. Bikini giyen kadınlar aa kadın ne giymiş diye bakmaz. Bence siz mayolu kadınların yanında kompleks yapacağınız için istemiyorsunuz.
Nedeni kendimle alakali zatenMillet üstsüz güneşleniyo sizin haşemanızı kim ne yapsın Allah aşkına. Bikini giyen kadınlar aa kadın ne giymiş diye bakmaz. Bence siz mayolu kadınların yanında kompleks yapacağınız için istemiyorsunuz.
Hiç kullanmadıysa çıkar kesinEsim kidemli ust cavus
Cok haklsnz bu hak verilmis hak oglum denozden mahrum kalsn istrmiyorm ben boyle cekimser oldugum icin16 yaşımdan beri yani neredeyse 20 yıldır haşemayla yüzüyorum. Bakan var mı bilmiyorum çünkü ilgilenmiyorum. Kim yadırgarsa yadırgasın size ne? O yadırgayanın problemi.
Allah için örtünen biri başkasının fikrini niye önemsesin ki? Deniz hepimizin sonuçta. İstediğiniz gibi yüzersiniz.
Tamam ablacım senin şezlongu kapmazlar, rahatlaYok, ortamı iyi biliyorum ondan
Tesettürlü olmayı sevmiyosunuz anladığım kadarıyla, kendi içinizde bunu çözün önce. Biraz özgüven her şeyi çözerNedeni kendimle alakali zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?