Yine tatille ilgili ben

Askeri kamplarda da haşema ile giren var
Her tarzda insan var ve kampların imkanı çok güzel

16 yaşımdan beri yani neredeyse 20 yıldır haşemayla yüzüyorum. Bakan var mı bilmiyorum çünkü ilgilenmiyorum. Kim yadırgarsa yadırgasın size ne? O yadırgayanın problemi.
Allah için örtünen biri başkasının fikrini niye önemsesin ki? Deniz hepimizin sonuçta. İstediğiniz gibi yüzersiniz.

Biraz benle alakali asiri kapali asla degilim pantolon kisa tunik giyen biriyim bazi ortamalri bilmedigimden cekimserim

Kocaları bakıyor genelde, bunlar da kocamız bikinili kadınlara bakıyor mu diye bakıyor. Sonra bikinili kadın ne var la diye ters ters bakınca ay haşemalıya ters baktı oluyor.

Antalya'daki her şey dahil alkollü oteller deseniz neyse dicem, şimdiye kadar 1 kişi bile görmedim orda haşemali. Ama halk plajı olsun kamplar olsun vardır yani tek olmazsınız. Boşuna stres ediyorsunuz.

Cok haklsnz bu hak verilmis hak oglum denozden mahrum kalsn istrmiyorm ben boyle cekimser oldugum icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…