• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine tatille ilgili ben

Hasema iki nedenle takiliyorm herkes mayo bikinili isaret gibi durur muyum
Diger sebep sudan cikinca vucuduma yapisir mi icim belli olur mu tarzi cekincelr
Yüzme bilmiyorsaniz zaten en fazla dizinizin gobeginizin geldiği yerlere kadar gidersiniz. Kimse size işaret gibi bakmaz merak etmeyin öyle bir ortam değil ha absürt bir kıyafet olur bir ihtimal. Ben fethiyedeyim üstsüz güneşlenen yabancılarla benim havlum yanyana hiç de suratıma tuhaf tuhaf bakmadılar ben de onlara tuhaf tuhaf bakmadım. Haa bir keresinde boxerla giren 5 tane erkek Suriyeli vardı onlara baktım mesela ya da ahırda gibi bağıra bağıra civaklayan bir grup vardı sözde muhabbet edip bel altı şaka yapan ;" kim bu salak" diye bakmisimdir. Bu kadar yani. Herkes orda keyif derdinde.

Bence güzel size yakışan bir haşema giydikten sonra hiç de ön yargılı kötü bakışların olacağını sanmıyorum ama sırf bu yüzden tatil fikrinizden vazgeçmemeniz gerekiyor diye düşünüyorum eğer ki size bakıldığını hissederseniz girmezsiniz denize ama yine tatilinizi yaparsınız çünkü eşinizin ve çocuğunuzun buna ihtiyacı vardır siz bu yüzden hayır derseniz ona haksızlık olur gibi

Denize girmesem bile hasema alirim bulundugum ortama uymak isteyen bir yapim var kendi cizgilerime dikkat ederek
Bilmedigimin cahili olmam sebebiyle de kaygi yasiyorm bir kez alissam rahat ederim
Aman sal bi tadını alsan yazın hep gitmek isteyeceksin. Ne güzel modeller var internetten bak, güzelde bi şapka al oldu bitti. Denizin kokusu, tuzlu suyu insanı iyileştiriyor, rahatlatıyor, yüzmeyi bilmesende gir beline kadar yada kumda otur dalgalar ayaklarına vursun, terapi gibi.
Anlatırken bile yazı çok özledim 🌞☀️

Hasema giymek tanga giymek kadar normal
Niye kasiyorsunuz ki bu kadar?
Esiniz gidelim diyorsa zaten siz daha rahat olmalisiniz
Denize de kim bakiyor kim bakmiyor diye gidilmez zaten herkes kendi halindedir

Yüzme bilmiyorsaniz zaten en fazla dizinizin gobeginizin geldiği yerlere kadar gidersiniz. Kimse size işaret gibi bakmaz merak etmeyin öyle bir ortam değil ha absürt bir kıyafet olur bir ihtimal. Ben fethiyedeyim üstsüz güneşlenen yabancılarla benim havlum yanyana hiç de suratıma tuhaf tuhaf bakmadılar ben de onlara tuhaf tuhaf bakmadım. Haa bir keresinde boxerla giren 5 tane erkek Suriyeli vardı onlara baktım mesela ya da ahırda gibi bağıra bağıra civaklayan bir grup vardı sözde muhabbet edip bel altı şaka yapan ;" kim bu salak" diye bakmisimdir. Bu kadar yani. Herkes orda keyif derdinde.
Haklsnz simdi bana farkli bakis acisi da kazandirdiniz askeri kamp ta en azindan garip tuhaf insanlar olmaz suriyeli vb gibi bir tik daha rahat bile ederim

Ablacığım bikinili kız olarak yazıyorum , ben bile senin kıyafetine senin kadar önyargılı değilim :KK51: Ne istersen onu giy, insanlar denizin tadını çıkarmaya geliyor senin kıyafetin neden diğer insanların derdi olsun ... Boşuna kendine eziyet etme, git yap tatilini güzelce gir denizine.

Bence gidin,mutlaka hasemali olanlar vardır, bir tanıdığımın askeriyede her yaz gidiyorlar, çok memnun,çok uygun oldugunu söylüyordu, cüzi bir miktar kira veriyorlarmış, restorani da uygunmuş

Ablacığım bikinili kız olarak yazıyorum , ben bile senin kıyafetine senin kadar önyargılı değilim :KK51: Ne istersen onu giy, insanlar denizin tadını çıkarmaya geliyor senin kıyafetin neden diğer insanların derdi olsun ... Boşuna kendine eziyet etme, git yap tatilini güzelce gir denizine.
Haklsiniz simdiye kadar gitmemem hata kendi kendime sinir cizmisim

Hic gitmedm blmiyorm hasema takintim var sanirim hasemayla durmak millrtin yadirgamasindan korkuyorm hic denize gitmedim 34 yasina kadar oglm icin gidicem

Kız ne olacak sana şunu diyim deniz kenarında evim var orda yaşıyorum ya görmen lazim kadinlar salvarla ,adamlar uzun sortlarla denize giriyor,,,ayrica askeri kamplar çok guzl oluyor orada daha rahat edersin

Bilmemek ayıp değil, ki bilmeyecek bir şey de yok, bir yerden başlamanız lazım , özellikle oğlunuzun da bunlar çok normal çok sıradan şeyler bilinciyle büyümesi lazım.

Giyin haşemanızı eşiniz ve oğlunuzla tadını çıkarın.
Üzere yapışmayan kaliteli yakmayan , kolay kuruyan kumaştan haşemalar var fiyat biraz tuzlu ama olsun iki tane alın evde giyip giyip prova yapın , aynada kendinize bakın.

Diger insanlardan ben rahatsiz olmamdan isaret gibi durmam diye cekincem iliksu tenha az isteyen varmis cikma.ihtimali yuksek diye orayk yazdi erdek karpuzkaldiran da yazdik
Çekinmenize gerek yok, askeri kamplara orduevlerine eskiden örtülü hanımlar giremiyorlardı ama artık öyle bir sorun yok, kaldı ki genel olarak plajlarda dahi bırakın haşemayı, tülbenti şalvarıyla denize giren kadınlar var kimse yadırgamıyor, genelde penye donuyla giren abilere gıcık oluyoruz o kadar.
Kimse bakmaz işaretlenmiş gibi de durmazsınız, keyfinize bakın tatilin tadını çıkarın.

Bilmemek ayıp değil, ki bilmeyecek bir şey de yok, bir yerden başlamanız lazım , özellikle oğlunuzun da bunlar çok normal çok sıradan şeyler bilinciyle büyümesi lazım.

Giyin haşemanızı eşiniz ve oğlunuzla tadını çıkarın.
Üzere yapışmayan kaliteli yakmayan , kolay kuruyan kumaştan haşemalar var fiyat biraz tuzlu ama olsun iki tane alın evde giyip giyip prova yapın , aynada kendinize bakın.
Bir cocugum var benim gibi cekingen olsn istemem en cok onun icin gitmek istiyorm
Deniz kulturu olsun hayatin nimetlerinden faydalansin 34 yasina gelip hala denize hic girmemis nasil deniz tatili yapilir bilmeyen biri olmasin 34 yasinda daha farkli deneyimler edinsin

Çekinmenize gerek yok, askeri kamplara orduevlerine eskiden örtülü hanımlar giremiyorlardı ama artık öyle bir sorun yok, kaldı ki genel olarak plajlarda dahi bırakın haşemayı, tülbenti şalvarıyla denize giren kadınlar var kimse yadırgamıyor, genelde penye donuyla giren abilere gıcık oluyoruz o kadar.
Kimse bakmaz işaretlenmiş gibi de durmazsınız, keyfinize bakın tatilin tadını çıkarın.
Herkese cok tsk ederim cok sacma dusundugumu idrak ettim ama yazmasaydm buraya oraya giderken tedirgin olurdum

Aman sal bi tadını alsan yazın hep gitmek isteyeceksin. Ne güzel modeller var internetten bak, güzelde bi şapka al oldu bitti. Denizin kokusu, tuzlu suyu insanı iyileştiriyor, rahatlatıyor, yüzmeyi bilmesende gir beline kadar yada kumda otur dalgalar ayaklarına vursun, terapi gibi.
Anlatırken bile yazı çok özledim 🌞☀️
Evet yaz bi an once gelse bu yazi daha ski iple cekiyorum

Back