- 25 Ağustos 2023
- 552
- 210
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Kız niye edemiyorsun askeri kamplar çok güzel vallaKuzenim beni tatile davet etti yazligi var iste ilk kez denize girecegim hasemayla rahat eder miyim diye baslikta acmistm
Esim dedi ki ordan gelin askeri kamp basvurusu yapacakmis askeri ortamda rhat hic edemem gibime geliyo baavuru yapma dedim ama siz olsaniz ne yapardiniz
Hic gitmedm blmiyorm hasema takintim var sanirim hasemayla durmak millrtin yadirgamasindan korkuyorm hic denize gitmedim 34 yasina kadar oglm icin gidicemKız niye edemiyorsun askeri kamplar çok güzel valla
Niye takıntı yapıyorsun ki haşemayla giren çok kadın vardıHic gitmedm blmiyorm hasema takintim var sanirim hasemayla durmak millrtin yadirgamasindan korkuyorm hic denize gitmedim 34 yasina kadar oglm icin gidicem
Neden rahat edemeyesin ki askeriyede kapalı kadın yok mu?Kuzenim beni tatile davet etti yazligi var iste ilk kez denize girecegim hasemayla rahat eder miyim diye baslikta acmistm
Esim dedi ki ordan gelin askeri kamp basvurusu yapacakmis askeri ortamda rhat hic edemem gibime geliyo baavuru yapma dedim ama siz olsaniz ne yapardiniz
Karari hemen vermem gerekiyorms bu ayin sonunda basvurular baslicakms milet yadirgsrsa hic rahat edemem zehir olurBence de rahat edemezsin
Bence yadırgarlarKarari hemen vermem gerekiyorms bu ayin sonunda basvurular baslicakms milet yadirgsrsa hic rahat edemem zehir olur
Hiç gitmediğiniz bir ortam hakkında nasıl bu kadar önyargılısınız ben de onu anlamıyorum.Hic gitmedm blmiyorm hasema takintim var sanirim hasemayla durmak millrtin yadirgamasindan korkuyorm hic denize gitmedim 34 yasina kadar oglm icin gidicem
Bilmiyorm ki hic gitmedm kamplara orduevinde bile zaman zaman yasli teyzeler tuhaf baktiklarini gordm ama nadirde olsa gordmNeden rahat edemeyesin ki askeriyede kapalı kadın yok mu?
Herkes mayo bikini cogunlukta olunca hasemalilar askeri kampta azdir diye dusunuyormHiç gitmediğiniz bir ortam hakkında nasıl bu kadar önyargılısınız ben de onu anlamıyorum.
Elli kere dedik denizde plajda haşemalı da gayet çok kimse kimseye bakmıyor.
Ha siz bikinili kadınlara tuhaf bakarsanız bakarlar.
Askeri kamplara asker aileleri dışındakileri alıyorlar mı ya? Benim arkadaşım abisini sokamamıştı geçen yaz.Kuzenim beni tatile davet etti yazligi var iste ilk kez denize girecegim hasemayla rahat eder miyim diye baslikta acmistm
Esim askeri personel ondanAskeri kamplara asker aileleri dışındakileri alıyorlar mı ya? Benim arkadaşım abisini sokamamıştı geçen yaz.
Plajların yarısı haşemalı zaten kim size niye baksın?
Hic gitmedm blmiyorm hasema takintim var sanirim hasemayla durmak millrtin yadirgamasindan korkuyorm hic denize gitmedim 34 yasina kadar oglm icin gidicem
Ay sizde abartmayın ya kimse kimseye bakmıyor siz bakmasanız onların baktığını nasıl göreceksiniz sanırım siz kendiniz bakıyorsunuz ve de özgüvensizsinizBilmiyorm ki hic gitmedm kamplara orduevinde bile zaman zaman yasli teyzeler tuhaf baktiklarini gordm ama nadirde olsa gordm
E gelin niye yapıyor başvuruyu? Ben anlamadım sanırım mevzuyu. Ya da siz anlatamadınız.Esim askeri personel ondan
Sonuçta vardır.Herkes mayo bikini cogunlukta olunca hasemalilar askeri kampta azdir diye dusunuyorm
BenceAy sizde abartmayın ya kimse kimseye bakmıyor siz bakmasanız onların baktığını nasıl göreceksiniz sanırım siz kendiniz bakıyorsunuz ve de özgüvensizsiniz
Haklsnz
HaklsnzSonuçta vardır.
Siz kendiniz bikinili kadınlardan rahatsızlık duyacaksanız gitmeyin tabii.
Ben hayatım boyunca her yaz tatile gittim, halk plajına da gittim özel plajlara da gittim hiç birinde tuhaf bakan insana şahit olmadım.
Biraz özgüvenli olun
Kuzeni yazlık almış. Ömründe ilk kez oraya gidecek. Eşi de madem gidebiliyorsun denize askeri kampa gidip aile tatili de yapalım demiş.E gelin niye yapıyor başvuruyu? Ben anlamadım sanırım mevzuyu. Ya da siz anlatamadınız.
Her neyse haşema sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?