Kızlar merhaba. günler önce size bir ilişkimi anlatmıştım. Babasının tavrından dolayı olmaz demiştiniz, ben de kendimi alttan alta ayrılığa hazırlamış ve onun ailesine karşı duruşunun pasif liğin sen ötürü soğumuş ve ayrılmıştım. Daha önce biriyle nişan attım bunu da söylemiştim. Şimdi sizlere danışmak istediğim bir konu var. Yaşım 31. Görücü usulü bir aile geldi. Maddi olarak sıkıntısız bir aile. Adamın evi , arabası vs var ama düzenli bir geliri yok. Emlakçılık ve oto alım satım yapıyor. Daha bir cevap vermedim ama aile çok iyi bir aile. Düzgün insanlar. Yalnız benim için varlıklı olmaları önemli değil. Benim için eve aylık düzenli bir gelirin girmesi önemli. Kiracı da olurum benim ıçin önemli değil. Sadece eve düzenli bir gelir gelirse kendimi daha güvende hissedeceğim gibi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Lütfen beni yanlış anlamayın. Çocuğun çok çalışkan olduğunu söylüyorlar ama çalişmıyor. Çocuk bana dedi ki iki dükkanım var, evim var vs . Bir yandan da diyorum bir öğretmen maaşı ile aldığım arabanın borcunu 3 senedir bitiremedim. Belki ömür boyu çalışsam bir ev dahi
alamayacağım. Tabi daha onunla hayat görüşüme vs de bakmadım ama sizce maddi konuyu sıkıntı etmeli miyim etmemeli miyim? Çocuk bana dedi iyi düşün bana kararını söylersin. Hatta dedıkı ileride kendim de sen kazanıyosun diye kompleks yapar mıyım diye ben de şüpheye düştüm dedi ailem seni söyleyince falan . Ne düşünüyorsunuz şans vereyim mi vermeyeyim mi? Size ve tecrübelerinize güveniyorum
alamayacağım. Tabi daha onunla hayat görüşüme vs de bakmadım ama sizce maddi konuyu sıkıntı etmeli miyim etmemeli miyim? Çocuk bana dedi iyi düşün bana kararını söylersin. Hatta dedıkı ileride kendim de sen kazanıyosun diye kompleks yapar mıyım diye ben de şüpheye düştüm dedi ailem seni söyleyince falan . Ne düşünüyorsunuz şans vereyim mi vermeyeyim mi? Size ve tecrübelerinize güveniyorum