- Konu Sahibi jinglebells
erkekleri yücelkmeki.?.. sorun hep kadında demiyorum sadece anlama istediğiniz gibi anlamışsınız. Acaba diyorum siz bakımsızmısınız ilgisizmisiniz kadınlık sadece iki kere cinsellik yşamak değildir. benim babamın kızı değil sorucam tabi tanımıyorum. neden yakıştıramadıgınız anlamadım burda begenımı kazanmaya çalışıyorsunuz anlayamadım. lakin benim İlk mesajım bununyazanı kım oldugunu ögrenemey çalşıyorum bukadar eleştiri ne dendir anlamadım.:26:
kadınlık nedir pardon ama?siz mi kadınlık dersi vereceksiniz?onurdan gururdan bihaber yorumunuzla... boşama diyosun,100 kere aldatılmış kadına toparlan biraz kocanı kazan diyosun...
beddua etmeyi sevmiyorum istemiyorum ama senin hakettiğine inanıyorum,
tepki mi çekerim ne olursa olur umurumda değil,inşallah senin o nişanlın da sana "boynuzu takar"(senin deyiminle) da görürsün o zaman kadınlığı,anlarsın o zaman kendini eşi ve çocuğu için perişan eden kaç yerde birden çalışıp hem eve hem işe yetişmeye çalışan bir yandan da bakımlı olup kocasının "isteklerine" yetişen kadının ne suçu varmış...
o zaman da biz deriz sana artık kendini salmasaydın,adamın gözünü doyursaydın dışarıya kaymasaydı,ne boşancan diye...
jinglebells sallama sen böyle yorumları ya...kadın var kadıncık var işte...