• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi...

yemin ederim okur iken midem bulandı,bu nasıl bir tiniyet,bu nasıl bir arsızlık,bu nasıl bir utanmazlıktır..ben böyle adamın k..na çoktan tekmeyi basardım,iyi yürek varmış sizde yani,bence de lütfen gayet kararlık bir şekilde durun,bir de çocuğunuz var,çocuğunuz böyle bir adam ile siz aynı çatı altında yaşar iken etkilenebileceği durumu bir düşünün bence,bugün video ya çeken yarın ne yapmaz?

fa..şe denir onların adı çok belli sana da hak veriyorum ama o kadında tutar aynı şeyi sana der böyle bakakalırsın:53::53:

o kadından çok sorumluluk senın kocanda hem...kolunda ikinizin dövmesi parmağında alyansı hala 1 2 3 4 dememiş kadınların peşinden koşuyor...

ama hep affetmişsin artık affetme..

yarın bigün bi çocuğu alır gelir bu benım diye mahfolursun...

çocuğunda çok küçükmüş. aslında bu bana göre avantaj,benım annem babamda ayrılar, ben 9 yaşında ayrıldılar, şimdi 24 yaşındayım keşke daha küçükken ayrılsalarmış ben o şeyleri anlamayacak yaşta olsaydım diyorum

onun için kızın adına endişelenmeni anlıyorum,kızın büyüyünce neyın ne olduğunu anlar ama en azından sızın mutsuzluğunuzu görürse size, hem sana, hem babasına kin duyma ihtimali daha fazla...

babasından zıyade bunları sıneye çekmeni eziklik olarak görebilir

sen ona ama senın için katlandım yavrum desen bile sana KATLANMASAYDIN diyebilir

ki genelde böyle düşünülüyor...

sızın için en hayırlısı ayrılık...hemde boşanmak...

çünkü kocan senı boşamayarak senınde başka biriyle birlikte olmandan evlenmenden deli gibi korkuyor

maalesef senı de kendısı gibi saniyor onun için boşanma dıyor, senın ona en buyuk cezan boşanmak olur ve inan kızında küçükken çok düşünme evlen...

onunla bırak aynı mahalleyı aynı şehirde bile yaşama çünkü boşansanda o senı rahat bırakmaz bence...

onun için kendine yeni bir hayat kur ve yalnız kalma...
arkadasım destegın ve ogutlerın ıcın tesekkur ederım,kadrolu bır meslegım olsa sımdıye dek coktan gıtmıstım,kacarak evlendıgım ıcın annemlere karsı ezıklıgım var ve annemler de sureklı evde kavga gurultu ıcındeler.bır arkadasımın actıgı dersanede part tıme olarak ıse baslıcam agustosta, ucretlı ogretmenlık de cıkarsa senemı kurtarırım en azından atanana kadar.

Allah size peygamber sabrı vermiş sanırım, nasıl sabretmişsiniz öyle , nasıl affetmişsiniz her defasında.

hiç düşünmeden boşanın, boşanmaya iknayada uğraşmayın, siz davanızı açın, birsürü olay birsürü şahit var elinizde, hepsini kullanın, mahkemede bunlar gözönünde bulundurulacaktır emin olun.

buarada eşinizin psikolojik destek alması lazım, videoya kaydetmek falan pek sağlıklı zihniyetin işi değil:10:

Allah yardımcınız olsun:16:

Allah sabir versin
Ne pislik,igrenc bir adam bu
Okurken tiksindim,midem bulandi.Nasil görmeye tahammul ediyorsun..

Birak git,bosa canim.Allahim sana sabir ve kolaylik versin..Baska ne diyecegim bilemiyorum
Cok kotu bir durum

kızmayın ama uslubunuzdan anlatış tarzınızdan ne öğretmen olduğunuza inandım nede anlattıklarınıza.
kocanın sevgilisi korkma vermeyeceğim diyor
kocanın senin tabirinle becerirken videosu oluyor
kuzeninle tesadüf üyelik buluyorsun ...
çok enteresan geldi bana....
eğer olaylar gerçekse sen gerçek değilsin....

Eşiniz sizi her aldattığında affetmişsiniz ve farkındaysanız her defasında aldatmanın boyutu daha da ileri gitmiş :26: sizi ikna etmemiş bence siz inanmak istemediğinizden affetmeye hazır her defasında beklemişsiniz :26: Başınıza gelenler çok üzücü gerçekten şok edici insanın ömründen ömür götürür böyle bir adamla komşu bile olunmaz Allah yardımcınız olsun bol sabırlı günler:31:

"esın senı sevıyo cocugunuzu sevıyo,ben onun ıcın gelıp gecıcıyım zaten onunla bulussak bıle ona vermıcektım " yazmıstı ".....

bu cümleyi yazan o rezil kızdan da seviştiği kadının görüntülerini kameraya çeken o adamdan da tiksindim yemin ederim!!

canım kızını da al kurtar kendini.çalışan ve ayakları üzerinde duran bir insansın,bu adamla aynı evi paylaşma lütfen.

Eşiniz iflah olmaz artık. Evliliğinizden de pek hayır gelmez. Eşiniz hakkında çok şey söylerim de, burada olmuyor işte.
Bence bu ahlakta biriyle evli kalmanız hata olur. Kaldı ki zaten boşanmaya karar vermişsiniz.
Evlilik birliğinde taraflardan birinin o biriliği yıkacak yada zedeleyecek bir tavrı veya olayı olmuşsa, eşiniz ister boşanmak istiyorum desin ister demesin hiç önemli değil.
Bence o görüntüleri kaybetmeyin, kayınvalideniz şahitlik yapsın. Bu işi bitirin.
Allah kolaylık versin size.

ne kadar iğrenç,ahlaksız ,terbiyesiz bir adam..üstelik hiç haketmediği Baba sıfatınıda almış!!!

Okurken sınırden karnıma agrı gırdı ne bıcım ınsan bu ya.s bosan canım arkana bıle bakma bu adam duzelmez herseye sıfırdan basla kızınla bırlıkte..

Resmen midem bulandı eşinizden ne kadar iğrenç pislik bir adammış. Ayrıca 10 kere de affedilmez bir adam yahu ilk vukuatında bıraskaydınız keşke bu iğrenç videoyu izlemek zorunda kalmaycaktınız. Allah böyle erkekleri cehenneminden hiç çıkarmasın pislikten başka yaptıkları yok şu hayatta. Çocuğunuzla da çok muhattap etmeyin böyle iğrenç bir adamın çocuğuna verebilecek hiç bir şeyi yok bana göre.

Son düzenleme:
Evet hanımlar, aldatan erkeği affederseniz sonu aşağı yukarı böyle oluyor. Bundan sonra kimse bana yuvası için affedilmeli demesin! Yazık değil mi kadına? Yuvam bozulmasın diye taviz üstüne taviz vermiş (ki bir konu bile boşanmaya yeter) şimdi yaşadıklarına mı üzülsün kaybettiği zamana mı? Aldatan adamı affederseniz durduramazsınız efendim...

Merhabalar arkadaslar,sıtenın uzun zamandır uyesıydım ama esım eskı kullanıcı adımı bılıp karıstırdıgı ıcın yenı uyelık ısmımden yazıyorum.Uzun zamandır da esımın yasagı ıle buraya gırmemıstım ama yenıden buraya donmeye cok ıhtıyacım vardı

Esimle kacarak evlendık,evlendıgımız ılk sene bır sorun yasamadık desem yalan olur ama oyle d bosanmaya goturecek sorunlarımız olmadı,Ikıncı senemızde ben kızıma hamıleyken eskı sevgılısyle facebook ve msnden gorustugunu yakaladım ve cok kotu olmustum kızıma 6 aylık hamıleydım ve o da tabıkı sureklı ınkar ettı.Kayınpederım ve kayınvalıdem cocugunuz olacak bu sefer affet dedı ve ben de oyle yaptım her ne kadar ona cok kızmıs olsam da.Ayrıca o kıza da bırkac laf ettım ama onun da ek umru degıldı "esın senı sevıyo cocugunuzu sevıyo,ben onun ıcın gelıp gecıcıyım zaten onunla bulussak bıle ona vermıcektım " yazmıstı :S Bu olay oyle kapandı

Bebegımız dogdu cok mutluyduk, esım de calıstıgı sırketın daha buyuk bır subesınde calısmaya baslamıstı,esım benı annemlere goturmustu orda kalacaktım bı hafta,orda kaldıgım surede kızımın kırkı yenı cıkmıstı.Teyzemın kızı y. le baslayan bı arkadaslık sıtesıne uyeydı ve o orda gezerken ben de yanında oturuyordum, sıtede yenı uye olanların fotoları fılan vardı bır dene gorıyım esım :( baska bır ısımle degıstırmıs ve bırkac bayanla da gorusmus hadı goruselım hala beklıyorum gıbısınden.Şoka gırdım esımı arayıp agzıma gelenı soyledım.Eve dondum ve artık senle aynı catı altında yasayamam dedım ve tabıkı o da bır an bosluga dustum, uzun zamandır cınsel bırsey yasamadıgımız ıcın boyle oldugunu soyledı.Ozur dıledı ve bır anlık gafletle yaptıgını soyledı ve o sırada esımle kayınvalıdemde kalıyorduk cocugun bakımı ıcın.aynı apartmandayız zaten.Kendı evımıze cıktık o olaydan sonra

O olayın olmasından uc ay sonra esımı bırsey ıcın aramıstım tersleyerek cevap verdı ve telefonu tam kapatırken ben kapatmadım o da kapatmadan cebıne attı,ve bır bayanla konusuyordu ıste esım soyle benı cok sıkıyo bu arada vıaporta mı gıdıcez dıyordu.ucuncu bır sok daha yasadım.bayan bu arada kırk yasındaydı ve duldu.esımı yenıden aradım yanındakı bayan kım dedım.o da ne bayanı ya fılan dedı hatta kızdı telefonu yuzume kapadı,is yerını aradım ve orda olmadıgını anladım.esım eve geldı hıcbısı yokmus gıbı bene konusmadı,o kadınla yatmıstı,ev terkettım ve annemlerde kaldım.ıntıhar mesajları yllamaya basladım.teyzeme olayları anlattım ve o da belkı de sorunları vardır dedı ve gıt konus bebegınız cok kucuk dedı.Oyle de oldu konustuk,bırkac ay ayrı odalarda yattık ve koluna kızımla ıkımızın adını ve evlılık yıldonumuzun tarıhını dovmesını yaptırarak,hayatında artık sadece ıkımızın oldugunu soyledı ve oyle barıstık.

Kızımız bır yasına basmasına ıkı hafta vardı ve ben de ogretmenlıge baslamıstım,bır gun,faceden arkadasına n. yengenle konusuyoruz dıye bır mesajını gordum ve baktıgım mesajın tarıhı benım annemlere gıttıgım tarıhlerden bırıydı.sonra baktımkı kadınla o gece sabaha adar konusmus ve ardından msn ını ıstemıs.bu arada bu kadın da 40 yasında.ve onların ısyerınde masa bası ıs yapan bırı.ıkı gun sonr esımın ayrıntılı cep telefonu faturası (teyzemın userıne hat oldugu ıcın ben ayrıntılı fatura alıyorum) geldı ve bır numaraya 700u gecık mesaj yollanmıs mesela bır gun ıcınde 4 dk arayla gıbı.daha o akdm bosanıyorum senden dayanamıcam ben dedım ve tabıkı o da ınkar ettı , gıt dedı benı eve almadı, evden gıtmesı gereken ben degılım sensın dedım,kaynanamlar perısan oldular zaten artık daha kac olay yasayacaktıkkı.bızım taraftan teyzem de olaylar anlattım aılecek kızımın dogumgunu ıcın geldıgınde aramızı yaptılar yıne ama artık esıme karsı zaten bırsey hıssetmıyordum.

Olaydan sonra ıse ıkı hafta once yanı okulların kapanmasına bırgun varken esım benı aradı arkadaslarla balık tutmaya gıdıcez dıye,o gun de 8bucuk gıbı eve geldı.hıcbırsorun gorunmuyordu.Cumartesı pazar akrabaların nıkah kına vs eglencelerı vardı,cumartesı gunu nıkah sonrası kaynanamlarda yemek yedık ve o uyudu,ben yıne herseyden suphecı halımle telefonunu karıstırdım, artık bu en son gordugum sey benı şaşırtmamıştı,eşımın persembe gunu gıttıgı yer bır bayanın yanıydı ve bır kadını becerırken belden asagısını kameraya almıstı. bunu gordugumde her zamankı gıbı ınkar ettı. evı terkedıyorum ve bosanıcam dedım o da olur dedı. bır gun sonra da esyalarımı hazırladım ve evden cıkmaya kalkarken kızımı almaya gıttım ve esım o arada kapıyı kıtledı gıtmememı ve benı sevdıgını hata yaptıgını fılan her zamankı aynı teraneyı uydurdu yıne ınkar ettı ama ben emınımkı oydu.

bı kere daha deneyelım hata yaptım pısmanım olaylarına yenıden gırdı.evden kovdum onu.zaten o vıdeoyu kayınvalıdeme de gosterdım evet o dedı.kayınvalıdem ben her zaman arkadandayım,annemlerın yanına donmek ıstemedıgımı bılıyor zaten,ben cocuga bakarım sen ısıne gucune bak,bızım eve yakınlarda bır ev tutalım sana dıyor,bosansan bıle ben senın yanındayım,oglumun yaptıklarını kesınlıkle savunma luksune sahıp degılım dıyor. esım basta bosanmayı kabul etmıstı.anlasmalı bosanalım ve bu pıslık gorunmesın kızım ılerde bu sebepten ayrıldıgımızı bılmesın demıstım ben.ama sımdı esım anlasmalı bosanmaya yanasmıyor.senden bosanmıcam dıyor.ıstersen sen yukarıda kızımla yasa esyalar da senın olsun,benım yuzumu bıle gorme ama bosanmayalım dıyor.yanı aynı soyadı altında ayrı evlerde yasayalım o zaman dıyor. aldatmasını ortaya cıkaramıyorum,bılgısayardakı gecmıs dosyaları toplayan ozel dosyaları sılmıs telefonundakı vıdeoları sılmıs.

Allahım seviyeye bakar mısın bu nasıl bir cümle yahu?

Bende yorum apacak hal kalmadı. Hergün kendime şu bir derdim var bölümünü okuma yasağı koyuyorum ama kendimi burda buluyorum nasıl oluyorsa. Dengem bozuldu vallahi.:37:

eşiniz gerçekten çok terbiyesizmiş,ama Allahtan siz farkındasınız bu çok güzel.
umarım en kısa zamanda boşanırsınız,kız evladınız var.böyle bir babayla yaşayacağına babasız yaşasın daha iyi.haddimi aştıysam özür dilerim .

o ne yaaa:53::53::53::53:
ne iğrenç bi herifmiş kardeşim o.
ben olsam bırak aynı apartmanda boşanmadan ayrı oturmayı vs
aynı şehirde nefes almaya bile katlanamazdım

ay şaka gibi :53:
1 değil 2 değil defalarca yapmış :50:
hadi huylu huyundan geçmezde sen nasl bu kadar sakin ve sabırlı olabildi kardeşim ona şaştım kaldım :53:

Allahım su bir derdim var bölümünde artık bişeye sasırmam diyorum ama yok daha şaşırtıcı bir konu okuyorum Size söyleyebilecegim tek sey kızınız için kendiniz için bu adamı sallayın gitsin

Back
X