- 9 Kasım 2015
- 6.034
- 10.802
- Konu Sahibi askolottammm
Ban geliyorum demez, gelirHerkes boş insan olamıyor maalesef iş güç var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ban geliyorum demez, gelirHerkes boş insan olamıyor maalesef iş güç var
Bandan korksam konu açmazdm oldu ban gelmesin diye herkesi pohpohlaym burda salak salak yorumlara göz yumaym oldu çayında demli olsun mu?Ban geliyorum demez, gelir
Boşverin kv. Yi anladık neden böyle yapıyor akıllı kadınmışBan geliyorum demez, gelir
Bandan korksam konu açmazdm oldu ban gelmesin diye herkesi pohpohlaym burda salak salak yorumlara göz yumaym oldu çayında demli olsun mu?
Başka bir emrin olursa yaz belki kaale alırımOff sus Allah aşkına bee. Daha başlığından kötü yorumlar geleceğini bile bile yazıyosun sonra millete beyinsiz diyorsun. Millet de seni pohpohlamak zorunda değil. Daha fazla saçmalama da hadi ban gelmeden üyeliğini filan iptal et
Senden bi tık akıllı olabilir:))Boşverin kv. Yi anladık neden böyle yapıyor akıllı kadınmış
Tırnağım olamayacak insanlar burda yargı dağıtıyor o komikOkumayayım şimdi aynı gelinden bana da gelir falan neme lazım
TmmMisafire ikram konusunda size hak vermiştim önceki konuda ama bu insanların huyları bu, gidiyorsanız bunu kabul ederek gideceksiniz artık ya da gitmeyeceksiniz ki gitmeseniz neden gelmedin demeyecekler gibi duruyor.
Hiçbir şey yapmayıp, beklenti içinden olan eş ailesi profilinde de değiller. Kafaya takacak bir sey yok sizin açınızdan.
Nereden biliyorsunuz ki insanlar tırnağınız olur mu olamaz mı ne malum? Burda iki satır yazınca nasıl anlaşılabilir? Mesela ben sizin kim olduğunuzu anlayamam. Siz benim kim olduğumu nasıl anlayabilirsiniz?Tırnağım olamayacak insanlar burda yargı dağıtıyor o komik
Meslek sırrıNereden biliyorsunuz ki insanlar tırnağınız olur mu olamaz mı ne malum? Burda iki satır yazınca nasıl anlaşılabilir? Mesela ben sizin kim olduğunuzu anlayamam. Siz benim kim olduğumu nasıl anlayabilirsiniz?
Kız ben doktorum benim 20 gün yıllık iznim var. İnanır mısın eşim cerrah onun bile var. Ne işi bu, astronot musunuzHerkes boş insan olamıyor maalesef iş güç var
Bayramda icapcı olduğunu düşün bir yere gidebilir misin?Kız ben doktorum benim 20 gün yıllık iznim var. İnanır mısın eşim cerrah onun bile var. Ne işi bu, astronot musunuz
Herkesin derdi kendineAy ne güzel dertler ya gerçekten özeniyorum şöyle şeylere dertlenecek kadar dertsiz olmaya
Bu 9günde 2 nöbeti var eşimin orası öyle zaten de, yılda 1 gün 1 saat dediğiniz için yıllık izinde vs neden hiç uğramıyorsunuz demek istedimBayramda icapcı olduğunu düşün bir yere gidebilir misin?
Kurbanda eşim yoğun çalışıyor yıllık izni yok bulunduğu yerde sorumluluk onda bn iznimi alıp kendi ailemde kalıyorum eşim beni almak için geliyor geçerken de ailesne uğruyoruz eşime de kal diyen yok banada diğer izinleri yaz tatili ve kış tatilinde kullanıyorz eşimin ailesi çok meraklı değiller zaten misafir ağırlamayaBu 9günde 2 nöbeti var eşimin orası öyle zaten de, yılda 1 gün 1 saat dediğiniz için yıllık izinde vs neden hiç uğramıyorsunuz demek istedim