Merhaba, 7 aylık çok taze evlisiniz evlenmeden önce romantik sizi düşünen adamken şimdi bu şekilde olduysa birilerinin manipüle edilmesini yaşıyor olabilir. Hemen büyük karamsarlıklara kapılmayın kalbinizin kırıldığını ona belli etmelisiniz. Erkekler de evlenmeden önce ailesini o kadar aşırı önemsemezken evlendikten sonra birden çok önemseme gibi bir huy gelişir bunun sebebi erkeğin ailesine kendisini ispatlama girişimidir. Mesela benim eşim ailesinin evinde en basit bir pilav yapayım öve öve bitiremez. Karım da karım diye çok över. Annesi bir yemek yapsın bunu bir de benim karım yapsın harika yapar der. Başlarda çok kızıyordum çünkü basit pilav salata felandı sonradan psikolojileri anladıkça farkettim ki aslında orda beni övme sebebi kendini övmesi. Yani erkek ailesine; “bakın ben muhteşem bir kadınla evliyim onu ben seçtim buldum aldım o benim karım” onu elimde tutan benim! Mesajı vermek. Şimdi sizin aile dinamiğinizi bilemem ama dümdüz üzülüp kenara çekilip gaza gelip bu adamdan çocuk yapılmaz zaten felan demeyin. Gaza gelmeyin! Akıllı kadın olun! Sorunu bi anlayın nedene inin. Bu süreçte kesinlikle çocuk yapmayın araya girmesin. Ailesinden birine neden tablet alıyor mesela ben ona takıldım yani şakayla istenildi mi? Acındırarak mı istenildi? O adam orda nasıl duygusal sömürülüyor onu bi öğrenin. Yalnız göndermeyin ailesine siz de gidin herşeyi ölçün şakaları gerçekleri ölçün herkesle iyi olun. Ama örnek bu tablet olayında hemen ses çıkarmayın av bekleyin bına benzer başka şeyler de kesin vardır, 1 yıl 2 yıl bile geçse orda bekleyin ve verilerle konuşun.sohbet esnasında Canım aşkım ne diyosanız sen ona tablet almıştın çocuk ne kadar sevinmişti çok iyi kalplisin inşallah bizim çocuğumuzdan da onlar elini eteğini çekmezler çok istiyorum güzel bir aile olalım bizim çocuğumuza da hediyeler gelsin çok sevilsin yavrumuz.. gibi..buna benzer cümleler empati yapmasına sebep olacak “lan benim kıza&oğlana da hediye gelicek” diye düşünmeye başlıcak… yani çok uzattım ama özetle kendinizi geliştirin sebeplere bakın bo*tan sebeplerle dış etkenlerle kocayla arayı bozmayın. Kalbinizin kırıldığını ama yine de onu çok sevdiğinizi belli edin. Maalesef biraz savaşmanız gerektiğinde rol yapmanız gerekecek adamı ailesine bırakmayın.