- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 28
- Konu Sahibi askolottammm
Geçenki konumu bilenler bilir.Biliyorum yine gelecek kendin kalk kendin yap diyenler ama bu bayram da da eşimin ailesine gittik lakin geçen sefer ki gibi öyle heyecanlı mutlu değildim hepsine ayrı ayrı hediye almadım hatta hiçbir şey almadım bayramdan önce gelmiştim kendi ailemin yanında kaldm kurbanı orda kestim sonra eşimde ailesinin yanına gitti kurban taşımasına yardm etti bize geldi ama sağolsun annesi bi şeker bile göndermemiş neden buna takılıyorum çünkü benim annem burdan ben kaynanama giderken bir sürü hediye gönderiyordu halen biz giderken diyor ki en azından bir kutu lokum mu göndersem anne saçmalama o sana ne göndermis dedim neyse gittik evlerine tabiki hiç bir hazırlık yok biz gelince bir çay koydu snra da buz gibi buzluktan mı çıkardı ne börek koydu bir dilim neyse dedm çayı içtim 2.yi istemedim bile biz gelirken kendi kurbanımızdan birde et getirdik bunlara biz koyun kestik onlar dana bize bir kg var yok et verdi onuda eşim ağzıyla istediği için mecbur kaldı ve ayrıca biz yeni ev aldık evimize gelemediler annrm gelmişti ev görmeye hediye almıştı benim istediğim birşeyi bunlar hadi gelemediler insan hayırlı olsun eviniz diye bir su bardağı da mı veremez alamadığımjzdan değil yani bu kadar mı görgüden uzak olurlar diye düşünüyorum görümcemede hiç laf atmadım sadece iyi bayramlar dedim geçen sefer çok üzülmüştm ama bu sefer huylarını öğrendim beklentiye girmedim amaa hiç benlik değiller yaa nasıl insan bunlar