Oda mayıs annelerindeydi canım bizimle geçen bi girdi özledim sizleri dedi sonra yine kayıp çagıram dedimAyyyMerve3553 den hiç haberim yok. Nasılsın kuzum?
Biliyorum kuzum hatırlıyorum tabi kiOda mayıs annelerindeydi canım bizimle geçen bi girdi özledim sizleri dedi sonra yine kayıp çagıram dedim
Yeni yeni toparlandı canım rahminin bi kısmını almışlar doktoru uygun görürse bebek düşünüyor kendisi gelsede anlatsaBiliyorum kuzum hatırlıyorum tabi kisonra ameliyat falan oldu sen yazmıştın iyi diye. Ben sonrasını bilmiyorum
İnşallah meleğim vallahi şimdi onu bekliyorum heyecanla duayla
Amin amin amin inşallah canım benim Allah razı olsun hep güzel haber almak vermek nasip olsun
Amin inşallah canım benim
Amin inşallah hep böyle dua ediyorum rabbim hep sağlıklı hayırlı haberler almayı nasip etsin çok sağ ol canımsın
Aaaa süper çok çok çok sevindimYeni yeni toparlandı canım rahminin bi kısmını almışlar doktoru uygun görürse bebek düşünüyor kendisi gelsede anlatsaMerve3553
Allah on izniyle hiçbi şey olmayacak kuzum. Ben senin problemini kanama sanıyordum bunu bilmiyordum. Kaç çıktı protein kuzum? Kaç haftalıksın? Fakülte de çok ilgileniyorlar kuzum bilgin olsun ve gerçekten özele ya da diğer her yere göre daha iyiler bence.Kuzum 24 saatlik idrarde de protein çıktı tansiyon iniyor çıkıyor. Gebelik zehirlenmesi tanım kesinleşti is yerine de bilgi verdim. Elimden geleni yapacağım beslenme vb dinlenme falan gerisi Rabbime emanet
Bak kuzum ben bunu hep diyorum benim annem çok yüksek tansiyonla gebeliğini geçirmiş ama hep hastanede yatmış evde diğil bizim memlette riskli gebeleri yatırıyorlar takipte tutuyorlar burda bilmiyorum varmı öyle bir yer.Kuzum 24 saatlik idrarde de protein çıktı tansiyon iniyor çıkıyor. Gebelik zehirlenmesi tanım kesinleşti is yerine de bilgi verdim. Elimden geleni yapacağım beslenme vb dinlenme falan gerisi Rabbime emanet
Fakülteler yatırır kuzumBak kuzum ben bunu hep diyorum benim annem çok yüksek tansiyonla gebeliğini geçirmiş ama hep hastanede yatmış evde diğil bizim memlette riskli gebeleri yatırıyorlar takipte tutuyorlar burda bilmiyorum varmı öyle bir yer.
Allah on izniyle hiçbi şey olmayacak kuzum. Ben senin problemini kanama sanıyordum bunu bilmiyordum. Kaç çıktı protein kuzum? Kaç haftalıksın? Fakülte de çok ilgileniyorlar kuzum bilgin olsun ve gerçekten özele ya da diğer her yere göre daha iyiler bence.