- 13 Aralık 2022
- 7.786
- 7.411
- 28
Deniyorum kuzum aylardır sizden sonrada hiç ara vermedim ama olmadı dahaOlucak kuzum zamanı var demekO zaman deniyorsun öylemi
Aminnn aminnnYaaa yerim onuuu çok da güzel görünecek annesi merak etme
Allah en güzel zamanda en hızlısından sana da nasip etsin canım benimmm
Amin kuzum amin inşallahCanım benimmmm çok teşekkür ederim Allahım en güzelinden sana da nasip etsin hemencecik
Bir şey kullanıyormusun ben mesela kullanmadan kalamıyorumDeniyorum kuzum aylardır sizden sonrada hiç ara vermedim ama olmadı daha
7 bebısm ,ama çok kötüyüm sürekli bulantım var ilaca baslayacagım sanırım bugun,şuanda kuru simit yemege calısıyorum düşünKaçıncı haftadasın kuzum?
Bebısm balık yagı kullan bak ocean 1200mg olanı,bol yuruyus yap,avakado cevız ve ıncır ye hergun mutlaka,gelmek ıstedıgı zamanda gelecek hanfendı yada beyfendıKıyamam balım hormonların senide ele geçirdi umarım düzelir kısa zamanda yabende iyim adet oldum 2 günümdeyim şuan
Kuzum iç ilaç mutlaka. İlaç içince çok daha iyi oluyorsun. Geceden 2 tane içip yatmadan kahvaltı yapamazdım ben. Çok bulantı genelde kız bebişler de oluyo çevremden7 bebısm ,ama çok kötüyüm sürekli bulantım var ilaca baslayacagım sanırım bugun,şuanda kuru simit yemege calısıyorum düşün
Ayy hadi bakalımmmKuzum iç ilaç mutlaka. İlaç içince çok daha iyi oluyorsun. Geceden 2 tane içip yatmadan kahvaltı yapamazdım ben. Çok bulantı genelde kız bebişler de oluyo çevremden
İnşallah aşkım valla bakalım bugün belki yolk saç görünür inşallahYaaa yerim onuuu çok da güzel görünecek annesi merak etme
Allah en güzel zamanda en hızlısından sana da nasip etsin canım benimmm
Aynen kuzum çoğu yolda geçiyor zatenO zaman azcık kaldı desek iyiböyle hiç yoktan zaman geççek haklısın
17.30 da kuzum ama il dışına gittiğimiz için 16.00 gibi çıkacağızKaçta kuzum randevunçok güzel haberlerle gel
Amin inşallah tek duam bu çok sağ ol niqum benimÇok çok güzel haberlerle gel canım
Yok kuzum hiç bişey kullanmadım femara hapı denedim ama oda işe yaramadıBir şey kullanıyormusun ben mesela kullanmadan kalamıyorum
Hepsini deniyim kuzum bu zorlukları bi geçelim de otarafın zorluklarına da razıyımBebısm balık yagı kullan bak ocean 1200mg olanı,bol yuruyus yap,avakado cevız ve ıncır ye hergun mutlaka,gelmek ıstedıgı zamanda gelecek hanfendı yada beyfendıovulasyon test zamanlarını sabırla dene her ay emınım en kısa zamanda gelecek bak.tunelın bu tarafı daha zor benden soylemesı
Ayyy bi 10 dk sonraAynen kuzum çoğu yolda geçiyor zaten
17.30 da kuzum ama il dışına gittiğimiz için 16.00 gibi çıkacağız
Amin inşallah tek duam bu çok sağ ol niqum benim
İç kuzum vallahi hayat kalitesi değişiyor insanınAyy hadi bakalımmmheycanla beklıyoruz bakalım minnoş kızmı erkekmi içicem aksam evet,dayanamıyorum cunku artık tüm gün içinde belki bulantısız 1-2 saatım var oda simit hamurlu bişeyler patates falan yerken 15 dakka sonra yıne aynı
Femara çok kullanma zaten mfk ürünlerini imkanın varsa al malesef bazen sadece denemekle olmuyorYok kuzum hiç bişey kullanmadım femara hapı denedim ama oda işe yaramadı
Kuzum doktora gittin mi? Hormon testleri vs. Ne diyor doktor?Yok kuzum hiç bişey kullanmadım femara hapı denedim ama oda işe yaramadı
Onu çok duydum da hiç denemedim canım bi bakayımFemara çok kullanma zaten mfk ürünlerini imkanın varsa al malesef bazen sadece denemekle olmuyor
Herşey normal kuzum defalarca gittim doktora eşimde sperm testi vericek eylülde sonra burda doktor tedavisine başlıcam kısmetse randevuları geçe veriyorlar 3 5 ay sonra ya ama ne yapayım artık yoruldum hissediyorum fazlasıylaKuzum doktora gittin mi? Hormon testleri vs. Ne diyor doktor?
Yorulma tatlım yorulma,benım dedıklerımı bi dene,arada tarcınlı ballı çay,incir ceviz,avokado,eşine kecıboynuzunu kaynat ıcsın,yuruyus yap bol bol ve ovulasyon testlerını kacırma.1,5 senede oldu bak benımkıde hıcbı sorun yoktu demekkı gelecegı zaman var öyle düşün,bızım hayırlısını bız bılemıyoruz,Rabbım herseyın vaktını zamanını bılıyorHerşey normal kuzum defalarca gittim doktora eşimde sperm testi vericek eylülde sonra burda doktor tedavisine başlıcam kısmetse randevuları geçe veriyorlar 3 5 ay sonra ya ama ne yapayım artık yoruldum hissediyorum fazlasıyla
Eşim hayatta o tarz şeyler tüketmiyor kuzum dediklerini denicem kuzum çevre faktörü yormaya başladı beni daha çok aile değil ama dışarıdan insanlar sürekli çocuk soruyorYorulma tatlım yorulma,benım dedıklerımı bi dene,arada tarcınlı ballı çay,incir ceviz,avokado,eşine kecıboynuzunu kaynat ıcsın,yuruyus yap bol bol ve ovulasyon testlerını kacırma.1,5 senede oldu bak benımkıde hıcbı sorun yoktu demekkı gelecegı zaman var öyle düşün,bızım hayırlısını bız bılemıyoruz,Rabbım herseyın vaktını zamanını bılıyor